Home Greek News Αν οι Έλληνες είχαν μυαλό, θα λυντσάρανε αυτό το ΚΑΘΙΚΙ χωρίς δεύτερη σκέψη που θέλει τώρα να καταργήσει την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!

Αν οι Έλληνες είχαν μυαλό, θα λυντσάρανε αυτό το ΚΑΘΙΚΙ χωρίς δεύτερη σκέψη που θέλει τώρα να καταργήσει την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!

by _
0 comment 239 views

Αν οι ΈΛληνες είχαν μυαλό, θα λυντσάρανε αυτό το ΚΑΘΙΚΙ χωρίς δεύτερη σκέψη που θέλει τώρα να καταργήσει την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!

Και ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΑΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ακούστε τώρα..ΤΙ ΑΛΛΟ θέλει να σας κάνει ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ!!! Πήρε εντολή από το ΠΑγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να αρχίσει να ΠΡΟΠΑΓΑΝΖΕΙ τον Ελληνικό Λαό με τέτοιου είδους επικίνδυνες παππαριές!!!

Ελλάδα, Βουλή, Κυβέρνηση, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, κλιματική αλλαγή 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr