Home Greek News Ο διάσημος επιστήμων, o εφευρέτης του e-mail και υποψήφιος για τη προεδρία των ΗΠΑ Δρ. Shiva μιλάει με τον Στέφανο Δαμιανίδη από το FOCUS FM!!!

Ο διάσημος επιστήμων, o εφευρέτης του e-mail και υποψήφιος για τη προεδρία των ΗΠΑ Δρ. Shiva μιλάει με τον Στέφανο Δαμιανίδη από το FOCUS FM!!!

by _
0 comment 78 views

Ο διάσημος επιστήμων, o εφευρέτης του e-mail και υποψήφιος για τη προεδρία των ΗΠΑ Δρ. Shiva μιλάει με τον Στέφανο Δαμιανίδη από το FOCUS FM!!!

Ο γνωστός επιστήμονας (που έχει κάνει μεγάλο αγώνα κατά της ΑΠΑΤΗΣ του COVID), ο εφευρέτης του e-mail (στέλνετε και λαμβάνετε εμάιλ εξαιτίας αυτού!) και υποψήφιος για τη προεδρία των ΗΠΑ Δρ. Shiva (V.A. Shiva Ayyadurai) μόλις μίλησε πρις λίγες μέρες με τον κ. Στέφανο Δαμιανίδη από το FOCUS FM!!!

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ μίλησε για τους δούρειους ίππους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τον επερχόμενο, νέο εμβολιασμό κατά του Covid και καρφώνει όλους τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που παριστάνουν τους «πατριώτες» ανάμεσά μας!

Ο V. A. Shiva Ayyadurai (γεννημένος Vellayappa Ayyadurai Shiva, 2 Δεκεμβρίου 1963) είναι Ινδοαμερικανός μηχανικός, πολιτικός, επιχειρηματίας και ακτιβιστής κατά των εμβολίων. Ο Ayyadurai είναι κάτοχος τεσσάρων πτυχίων από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT). συμπεριλαμβανομένου διδακτορικού διπλώματος στη βιολογική μηχανική, και είναι αποδέκτης της υποτροφίας Fulbright.

Δείτε το προφίλ του ΕΔΩ >> https://www.facebook.com/va.shiva.ayyadurai

Για να ακούσετε την εκπομπή, πατήστε εδώ ή δείτε το κάτω πλέιερ…

ΔΕΙΤΕ επίσης τον Δρ. Σίβα ΤΩΡΑ σε μια από τις δικές του εκπομπές..

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr