Home Greek News Φωτοβολταϊκά: Ισραηλινή εταιρεία δεσμεύει από το 2022 10.000 στρέμματα παραγωγικής γης στην…Καρδίτσα – Κάποιος θα πρέπει από την επίσημη πολιτεία να τοποθετηθεί αν ο στόχος είναι οι αγρότες να εκαταλείψουν τα χωριά τους και τις καλλιέργειές τους….

Φωτοβολταϊκά: Ισραηλινή εταιρεία δεσμεύει από το 2022 10.000 στρέμματα παραγωγικής γης στην…Καρδίτσα – Κάποιος θα πρέπει από την επίσημη πολιτεία να τοποθετηθεί αν ο στόχος είναι οι αγρότες να εκαταλείψουν τα χωριά τους και τις καλλιέργειές τους….

by _
0 comment 259 views

Φωτοβολταϊκά: Ισραηλινή εταιρεία δεσμεύει από το 2022 10.000 στρέμματα παραγωγικής γης στην…Καρδίτσα – Κάποιος θα πρέπει από την επίσημη πολιτεία να τοποθετηθεί αν ο στόχος είναι οι αγρότες να εκαταλείψουν τα χωριά τους και τις καλλιέργειές τους….


Προτού διαβάσετε το εξής άρθρο από τον Ιούνιο του 2022, διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Όπου φωτιές και πλημμύρες (Ελλάδα, ΗΠΑ και αλλού), εκεί ξεφυτρώνουν -«όλως τυχαίως»-…ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του WEF!!!  για να καταλάβετε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΕΔΩ. Δηλαδή, τα Φωτοβολταϊκά στήνονται στο πλαίσιο της ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ…ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 που έχει επιφέρει αυτές τις λεγόμενες…ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!… 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Όπου φωτιές και πλημμύρες (Ελλάδα, ΗΠΑ και αλλού), εκεί ξεφυτρώνουν -«όλως τυχαίως»-…ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του WEF!!!


Φωτοβολταϊκά: Ισραηλινή εταιρεία δεσμεύει 10.000 στρέμματα παραγωγικής γης στην Καρδίτσα

Προσφέρει 300 ευρώ το στρέμμα ενοίκιο

 24.06.2022 | 15:25


Να καλύψει χιλιάδες στρέμματα με φωτοβολταϊκά πανελς επιχειρεί ξένη εταιρεία, προσφέροντας σε δεκάδες αγρότες στον κάμπο των Σοφάδων ελκυστικά ενοίκια γης που ανέρχονται στα 300 ευρώ το χρόνο.

Πρόκειται για εταιρεία Ισραηλινών συμφερόντων και στόχος της να λειτουργήσει ένα φωτοβολταϊκό πάρκο μαμουθ έκτασης 10.00 στρεμμάτων καταμεσίς του κάμπου των Σοφάδων (στην ευρύτερη περιοχή Καρποχωρίου, Μελισσοχωρίου, Αμπέλου).

Όπως καταγγέλουν κάτοικοι κινδυνεύουν με εγκατάλειψη πληθώρα δυναμικών καλλιεργειών καθώς οι ακιροί είναι δύσκολοι και το δέλεαρ του ενοικίου μεγάλο. Και όλα αυτά ενώ τα αιτήματα των αγροτών της περιοχής για κατασκευή φωτοβολταϊκου απορρίπτονται λόγω έλειψωης χωρητικότητας στο δίκτυο!

Η ισραηλινή επιχείρηση έχει αναθέσει σε γτρραφείο στην Αθήνα την εκπροσώπηση για τις επαφές με τους αγρότες, ενώ ο προγραμματσιμός της είναι να ξεκινήσει η κατασκευή του μέχρι το 2024.

 Φυσικά οι παρενέργειες από τη λειτουργία ενός τέτοιου τεράστιου πάρκου με τις ηλιακές ατανακλάσεις και το μικροκλίμα που θα επηρεαστεί ουδόλως ενδιαφερουν ούτε την εταιρεία , ούτε τον ΑΔΜΗΕ, ωστόσο κάποιος θα πρέπει από την επίσημη πολιτεία να τοποθετηθεί αν ο στόχος είναι οι αγρότες να εκαταλείψουν τα χωριά τους και τις καλλιέργειές τους …Η παραγωγική ανασυγκρότηση  είναι να καλλιεργούμε λαμπογυάλια;

Ακολούθησε τη Θεσσαλία TV στο Google News, για άμεση ενημέρωση.

ΠΗΓΗ >> https://www.thessaliatv.gr/news/125064/fotoboltaka-israilini-etaireia-desmeuei-10000-stremmata-paragogikis-gis-stin-karditsa/

Ελλάδα, ειδήσεις, τα νέα, επικαιρότητα, Καρδίτσα, Θεσσαλία, πλημμύρες, Εβραίοι 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr