Home ΗΠΑ Τιιι;;;!!! – Ο Τζο Μπάιντεν λέει ότι το υπουργικό συμβούλιο θα εργαστεί για να «αυξήσει τον αριθμό και την ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τιιι;;;!!! – Ο Τζο Μπάιντεν λέει ότι το υπουργικό συμβούλιο θα εργαστεί για να «αυξήσει τον αριθμό και την ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων»

by _
0 comment 230 views

Image Credit: Twitter screenshot

Τιιι;;;!!! – Ο Τζο Μπάιντεν λέει ότι το υπουργικό συμβούλιο θα εργαστεί για να «αυξήσει τον αριθμό και την ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων»

Ο Μπάιντεν κατηγορήθηκε ότι είπε δυνατά το ήσυχο κομμάτι, που δεν λέγεται…


Ο πρόεδρος της μαριονέτας Τζο Μπάιντεν γύρισε τα κεφάλια με ένα παράξενο σχόλιο λέγοντας ότι η κυβέρνησή του θα εργαστεί για να αυξήσει τη σοβαρότητα και τον αριθμό των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο Μπάιντεν έκανε τα απίστευτα σχόλια την περασμένη εβδομάδα καθώς παρέδωσε σχόλια μετά τον τυφώνα Idalia στο Live Oak της Φλόριντα.

Μιλώντας στον Τύπο, ο Μπάιντεν είπε: «Έχω συγκαλέσει επίσης ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο ως μέρος μιας απάντησης ολόκληρης της κυβέρνησης. Και αυτή η απάντηση είναι να αυξήσουμε τον αριθμό και την ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων και να είμαστε επιφυλακτικοί –θα είμαστε– να χρησιμοποιήσουμε όλους τους πόρους που διαθέτει η κυβέρνηση για να το κάνει».

Η υποτιθέμενη «γκάφα» έφτασε στον απόηχο των πυρκαγιών στη Λαχάινα της Χαβάης, όπου οι θεωρίες συνωμοσίας υποδήλωναν ότι οι φωτιές μπορεί να αναφλέγονταν σκόπιμα από τη χρήση κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων από αμαρτωλές δυνάμεις από το εσωτερικό της κυβέρνησης!

________

ΗΠΑ, Ελλαδα, πλημμύρες, φωτιές, Καρδίτσα, Θεσσαλία, Λευκός Οίκος

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr