Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Μια περίεργη «χορηγία» με εντολή Μαξίμου που δημιουργεί ερωτήματα! Αγοράζει (;) την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ο Φέλιξ Μπίτζιος της Intellexa (προς το παρόν μπήκε στο ΔΣ) που πρωταγωνίστησε με τους Λαβράνο και Δημητριάδη στο παρακράτος των υποκλοπών με την ΕΥΠ – Predator.

Μια περίεργη «χορηγία» με εντολή Μαξίμου που δημιουργεί ερωτήματα! Αγοράζει (;) την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ο Φέλιξ Μπίτζιος της Intellexa (προς το παρόν μπήκε στο ΔΣ) που πρωταγωνίστησε με τους Λαβράνο και Δημητριάδη στο παρακράτος των υποκλοπών με την ΕΥΠ – Predator.

by _
0 comment 193 views
Μια περίεργη «χορηγία» με ε…
Μια περίεργη «χορηγία» με ε…

Μια περίεργη «χορηγία» με εντολή Μαξίμου που δημιουργεί ερωτήματα! Αγοράζει (;) την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ο Φέλιξ Μπίτζιος της Intellexa (προς το παρόν μπήκε στο ΔΣ) που πρωταγωνίστησε με τους Λαβράνο και Δημητριάδη στο παρακράτος των υποκλοπών με την ΕΥΠ – Predator.

Του ειδικού συνεργάτη 

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε μια αρκούντως ύποπτη κίνηση στα αθλητικά δρώμενα με εντολή Μαξίμου. Την ίδια στιγμή που η εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών φέρεται να έχει μπει στην τελική ευθεία με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνιο Ελευθεριάνο και τους Εισαγγελείς Αγγελική Τριανταφύλλου και Κώστα Σπυρόπουλο να φέρονται να έχουν καταλήξει στο βασικό κατηγορητήριο, που θα αποτελεί έκπληξη για όσους νομίζουν ότι η υπόθεση πάει για κουκούλωμα, αφού σας έχουμε ενημερώσει στο edolio5 ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι πεταμένος ήδη στα σκυλιά με εντολή Μητσοτάκη. Ένας όμως εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης, ο Φέλιξ Μπίτζιος, ο οποίος την επίμαχη περίοδο των παρακολουθήσεων κατείχε το 35% της ελληνικής Intellexa, της εταιρείας που εμπορευόταν το Predator, «άλλαξε τερέν».

Από τις 31 Αυγούστου 2023 βρέθηκε να είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 η εξέλιξη αυτή φαίνεται να έχει την απόλυτη σύμφωνη γνώμη έως και εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο πλέον προωθεί την ιδέα ο Μπίτζιος να αναλάβει ακόμη και την προεδρεία της ΚΑΕ. Να σημειώσουμε ότι η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στεγάζεται στην ίδια διεύθυνση με το CNN Greece και την DPG Digital Media Group που ανήκουν όλα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πάντως, την ίδια ημέρα που ο Μπίτζιος μπήκε στο ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συμπτωματικά (;) παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από την DPG Digital Media Group, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο επί σειρά ετών οικονομικός συντάκτης του CNN Greece, Θανάσης Κουκάκης.

Ο δημοσιογράφος που ήταν το πρώτο θύμα των υποκλοπών που του είχαν στείλει αναγραμματισμένο το πλαστό του edolio5 με μολυσμένο ιό, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος της Intellexa και των μετόχων της, του ισραηλινού Ταλ Ντίλιαν και του Έλληνα Φέλιξ Μπίτζιου.

Ακούγεται, δε ότι  ο Μπίτζιος έχει συνδράμει τη διοίκηση της ΚΑΕ στο κομμάτι των χορηγιών.

Οσον αφορά στη νέα σύνθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όπως προκύπτει από το ΓΕΜΗ, έχει ως εξής:

1. ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ που κατοικεί στο ΜΑΡΟΥΣΙ, ως Πρόεδρος Μη Εκτελεστικό Μέλος

2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ως Διευθύνων Σύμβουλος

3. ΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

4. ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΦΕΛΙΞ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ που κατοικεί στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ) ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

5. ΜΟΙΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

6. ΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

7. ΘΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2023/09/intellexa.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr