Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

by _
0 comment 146 views
Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑ…
Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑ…

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ


at 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2023

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Στις 17 Μαΐου 2020 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ανάγνωσε αφορισμό, το πρωί της Κυριακής, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείριση Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος είχε προειδοποιήσει από αρκετές ημέρες πριν, ότι αν μέχρι τις 16 Μαΐου 2020 δεν ανακαλούσε η κ. Νίκη Κεραμέως, πως με το σάλιο μεταδίδεται ο κορονοϊός (άρα κατ’ εκτίμηση του Αμβροσίου εννοούσε η Υπουργός τη Θεία Κοινωνία), θα την αφόριζε!

Ο αφορισμός του Νίκου Χαρδαλιά προφανώς έγινε, επειδή πρωτοστάτησε στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσεως, αφού ανέλαβε – κατ΄ εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα, την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον COVID-19, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της ανακοίνωσης των σκληρών μέτρων καταστολής και της τήρησής τους!    

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b1-%cf%84/

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr