Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Κλείνουν τα Κέντρα Νεοσύλλεκτων σε Ρόδο και Κω και τοπικοί παράγοντες μιλούν για «αποστρατιωτικοποίηση»

Κλείνουν τα Κέντρα Νεοσύλλεκτων σε Ρόδο και Κω και τοπικοί παράγοντες μιλούν για «αποστρατιωτικοποίηση»

by _
0 comment 187 views

Κλείνουν τα Κέντρα Νεοσύλλεκτων σε Ρόδο και Κω και τοπικοί παράγοντες μιλούν για «αποστρατιωτικοποίηση»

Η απόφαση είναι οριστική και προκαλεί αντιδράσεις. Τα κέντρα όπου παρουσιάζονταν νεοσύλλεκτοι σε Ρόδο και Κω κλείνουν και τοπικοί παράγοντες συνδέουν την απόφαση με τη φημολογούμενη αποστρατιωτικοποίηση.

Στην κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι με όσα έχουν κάνει στα νησιά από τον πόλεμο της Ουκρανίας και μετά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας. Κυρίως για τις προθέσεις της. Απέσυραν τα BMP-1 και ΔΕΝ τα αντικατέστησαν. Είπαν ξεδιάντροπα ψέματα μέσω επισήμων δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ένα BMP-1 θα φεύγει κι ένα Marder θα έρχεται»! Οι κάτοικοι διαπίστωσαν το ψέμα στην πράξη.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι πετάνε στα σκουπίδια όλα τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την αντικατάσταση τους!

Πως να μην είναι καχύποπτοι κάτοικοι και τοπικοί παράγοντες όταν ακούνε για κλείσιμο στρατοπέδων; Αντί να ενισχύουμε τα νησιά με δυνάμεις εμείς αποσύρουμε; Τι θα κάνουμε αν πορκύψει δύσκολη κατάσταση; Θα πάει ο κ.Φλώρος με τα …αμφίβια να σώσει τα νησιά;

ΠΗΓΗ >> https://www.militaire.gr/kleinoyn-ta-kentra-neosyllekton-se-rodo-kai-ko-kai-topikoi-paragontes-miloyn-gia-apostratiotikopoiisi/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr