Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΝ έχετε να ευχαριστήσετε για τις ΝΕΕΣ, ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ που…ΕΡΧΟΝΤΑΙ για…ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ. Τον ίδιον τον…ΤΡΑΜΠ και τη διοίκησή του!!!

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΝ έχετε να ευχαριστήσετε για τις ΝΕΕΣ, ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ που…ΕΡΧΟΝΤΑΙ για…ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ. Τον ίδιον τον…ΤΡΑΜΠ και τη διοίκησή του!!!

by _
0 comment 409 views

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΝ έχετε να ευχαριστήσετε για τις ΝΕΕΣ, ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ που…ΕΡΧΟΝΤΑΙ για…ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ. Τον ίδιον τον…ΤΡΑΜΠ και τη διοίκησή του!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σὔμφωψνα με την μεγάλη εφημερίδα THE ATLANTIC, σε άρθρο τους από το 2017, διαβλαζουμε τα εξἤς συγκλονιστικά σχετικά με τον ΥΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ που είχε κάνει η διοίοκηση Τράμπ για τη δρομολόγηση αυτού τυραννικοιύ και ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ συστήματος ψηφιακών ταυτοτήτων τόσο για τους…ΕΛΛΗΝΕΣ όσο και για…ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!…


Βιομετρικά σημεία ελέγχου στην Αμερική του Τραμπ

Η τεχνολογική πρόοδος σημαίνει ότι ο έλεγχος των συνόρων θα μπορούσε να είναι πιο εκτεταμένος από ποτέ, εάν η κυβέρνηση μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια για την εφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος.

Από την Adrienne LaFrance

Η αμφιλεγόμενη ταξιδιωτική απαγόρευση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απαιτούσε, μεταξύ άλλων, την ταχεία ολοκλήρωση ενός «βιομετρικού συστήματος παρακολούθησης εισόδου-εξόδου» για όλους τους ταξιδιώτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν αυτό ακούγεται γνωστό, είναι επειδή η ιδέα έχει συζητηθεί στην Ουάσιγκτον για περισσότερο από μια δεκαετία. Η εφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος ήταν μία από τις συστάσεις από το εκτεταμένο έγγραφο που είναι γνωστό ως Έκθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, που δημοσιεύτηκε πριν από 13 χρόνια από την Εθνική Επιτροπή για τις Τρομοκρατικές Επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην πραγματικότητα, μέλη του Κογκρέσου ανέθεσαν τη δημιουργία μιας βελτιωμένης βάσης δεδομένων εισόδου-εξόδου πριν από τις επιθέσεις του 2001, ως μέρος της μεταρρύθμισης της μετανάστευσης το 1996. Μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, το Κογκρέσο όρισε προθεσμία το 2006 για την εφαρμογή του συστήματος και διευκρίνισε ότι Υπηρεσίες σε όλη την κυβέρνηση —όχι μόνο «διάσπαρτες μονάδες στην Εσωτερική Ασφάλεια και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ»— θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχασε αυτήν την προθεσμία, το Κογκρέσο εξέδωσε νέο στόχο για το 2009.

Οκτώ χρόνια μετά, ακόμα δεν έχει συμβεί. Υπάρχουν πολλά εμπόδια στη δημιουργία του είδους του συστήματος που έχουν ζητήσει οι αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον. Η ακρίβεια των βιομετρικών συστημάτων ταυτοποίησης και το κόστος κατασκευής ενός τέτοιου συστήματος εξαρχής —συν τις κρατικές αναβαθμίσεις υπολογιστών που θα απαιτούνταν για την υποστήριξη της χρήσης του—είναι όλα σημαντικά ζητήματα. Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν μέχρι στιγμής αρνηθεί να ακολουθήσουν τους κυβερνητικούς κανόνες που λένε ότι πρέπει να συλλέγουν και να επεξεργάζονται βιομετρικά δεδομένα από επιβάτες που φεύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο μεταξύ, το τεχνολογικό τοπίο έχει αλλάξει δραματικά. Η πρόοδος στο λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και η σάρωση ίριδας μεγάλης εμβέλειας —καθώς και η μαζική υιοθέτηση smartphones— σημαίνει ότι ένα βιομετρικό σύστημα εισόδου-εξόδου θα μπορούσε να είναι πολύ πιο επεκτατικό το 2017 από ό,τι όταν προτάθηκε για πρώτη φορά ένα τέτοιο σύστημα.

Τα βιομετρικά συστήματα του παρελθόντος συνέλεγαν δακτυλικά αποτυπώματα. Τα σημερινά συστήματα μπορούν να κατασκευαστούν για να αναγνωρίζουν μεμονωμένα πρόσωπα, ακόμη και φωνητικά αποτυπώματα. Στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον, θα μπορούν να αναγνωρίσουν κάποιον με διακριτικά στοιχεία συμπεριφοράς: πώς περνούν τα δάχτυλά τους σε μια οθόνη αφής, για παράδειγμα. Με την έλευση της σάρωσης ίριδας μεγάλης εμβέλειας και την πανταχού παρουσία των καμερών παρακολούθησης, τα συστήματα είναι επίσης πιθανό να γίνουν πιο παθητικά – που σημαίνει ότι θα κάνουν το έργο της αναγνώρισης ατόμων χωρίς να απαιτούν πολύ (ή οποιαδήποτε) ενεργό συμμετοχή από το άτομο που ταυτοποιείται .

Ήδη, οι περισσότεροι ξένοι υπήκοοι υποχρεούνται να έχουν συλλέξει ή ελέγχονται βιομετρικά δεδομένα —δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες διαβατηρίου— κατά την άφιξή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αερομεταφορείς και τα εμπορικά πλοία συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με άτομα που εγκαταλείπουν τη χώρα—λίστες επιβατών, για παράδειγμα— και μοιράζονται αυτές τις δηλώσεις με την Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων των ΗΠΑ, η οποία διατηρεί τη δική της βάση δεδομένων.

Η ιδέα πίσω από ένα νέο βιομετρικό σύστημα ύπαρξης εισόδου είναι να προστεθούν στρώματα δεδομένων ελέγχου ταυτότητας -δακτυλικά αποτυπώματα, σάρωση ίριδας, αναγνώριση προσώπου- για να επαληθευτεί η ταυτότητα ενός ατόμου που φεύγει από τη χώρα, αντιστοιχίζοντας τα αρχεία με αυτά που συλλέχθηκαν κατά την είσοδο. Η παρακολούθηση των αλλοδαπών που έρχονται και φεύγουν, ὀπως πάει το σκεπτικό, θα μπορούσε να αποτρέψει την πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες από μη υπηκόους που υπερβαίνουν τη βίζα τους. Η «μεγάλη πλειοψηφία των τζιχαντιστών τρομοκρατών στις Ηνωμένες Πολιτείες», ωστόσο, ήταν Αμερικανοί πολίτες ή νόμιμοι κάτοικοι, σύμφωνα με ένα πρόγραμμα παρακολούθησης της τρομοκρατίας από το think tank New America. «Κάθε τζιχαντιστής που διεξήγαγε μια θανατηφόρα επίθεση εντός των Ηνωμένων Πολιτειών από την 11η Σεπτεμβρίου ήταν πολίτης ή νόμιμος κάτοικος», σύμφωνα με την έρευνα της New America.

Δεν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία που να αντικατοπτρίζουν πόσα άτομα έχουν εισέλθει στη χώρα και έχουν υπερβεί τη βίζα τους, ούτως ή άλλως. Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας είχε ένα ανεκτέλεστο σχεδόν 2 εκατομμύρια «απαράμιλλα αρχεία αφίξεων», το καθένα υποδεικνύοντας έναν ξένο υπήκοο που είχε εισέλθει στη χώρα αλλά δεν είχε φύγει ακόμη, σύμφωνα με έκθεση του Κυβερνητικού Γραφείου Λογοδοσίας του 2013. Ωστόσο, τα αρχεία Εσωτερικής Ασφάλειας δεν λαμβάνουν υπόψη τις εγκεκριμένες αλλαγές του καθεστώτος μετανάστευσης – όπως οι περιπτώσεις κατά τις οποίες χορηγείται σε ένα άτομο αναβολή αναχώρησης.

Το Office of Biometric Identity Management, ένα τμήμα της Εσωτερικής Ασφάλειας, λέει ότι έχει ήδη σταματήσει «χιλιάδες άτομα που δεν είχαν δικαίωμα να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες». Την ίδια στιγμή…

Η εταιρεία υπηρεσιών ταυτότητας MorphoTrust συνεργάζεται τώρα με τις περισσότερες πολιτείες -35 από αυτές με την τελευταία καταμέτρηση- σε συστήματα συλλογής βιομετρικών δεδομένων. «Έχουμε ένα υπέροχο μοντέλο», δήλωσε ο Bob Eckel, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MorphoTrust, αναφερόμενος στο πώς η συνεργασία της εταιρείας του με τις πολιτείες θα μπορούσε να διαμορφώσει ένα ομοσπονδιακό βιομετρικό σύστημα εισόδου-εξόδου. Και η τεχνολογία έφτασε επιτέλους σε ένα σημείο, λέει, όπου ένα ομοσπονδιακό σύστημα θα μπορούσε να είναι οικονομικά αποδοτικό.

Μέχρι στιγμής, ακόμη και με την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση και τα συνεχιζόμενα πιλοτικά προγράμματα, τα χρήματα ήταν ένα σημαντικό σημείο κόλλησης. «Παρά την έκκληση ορισμένων νομοθετών για ένα σύστημα εξόδου, τα αεροδρόμια και ο κλάδος των αεροπορικών εταιρειών έχουν αποσιωπηθεί επειδή θα κόστιζε στις αεροπορικές εταιρείες 3 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με εκτίμηση της Εσωτερικής Ασφάλειας του 2013», ανέφεραν οι New York Times πέρυσι. «Το τμήμα εξέδωσε κανονισμούς το 2008 που απαιτούσαν από τα αεροδρόμια να συλλέγουν βιομετρικές πληροφορίες εξόδου, αλλά οι αερομεταφορείς αγνόησαν σε μεγάλο βαθμό τον κανονισμό και δεν έχουν επιβληθεί κυρώσεις».

Η αξιοπιστία των τεχνολογικών συστημάτων είναι, μαζί με το κόστος, το άλλο σημαντικό εμπόδιο. Ό,τι είναι τεχνικά δυνατό δεν ευθυγραμμίζεται πάντα με αυτό που είναι πρακτικό.

Η MorphoTrust κατασκευάζει ήδη συστήματα που χρησιμοποιούν λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και μηχανήματα που μπορούν να συλλέγουν δακτυλικά αποτυπώματα με το κύμα ενός χεριού. Η σάρωση ίριδας μεγάλης εμβέλειας εξακολουθεί να είναι απαγορευτικά ακριβή, λέει ο Eckel – αλλά έρχεται.

Εν τω μεταξύ, θα ήταν εύκολο να δημιουργηθεί ένα σύστημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα δίκτυο καμερών για να επαληθεύσει την ταυτότητα των ταξιδιωτών σε πραγματικό χρόνο καθώς μετακινούνται μέσα από ένα αεροδρόμιο, μου είπε ο Eckel. Τέτοια συστήματα ασφαλείας θα μπορούσαν να συνδεθούν με εφαρμογές για κινητά, έτσι ώστε ένα άτομο να μπορεί να τραβήξει μια selfie ενώ περιμένει στην ουρά στο Τελωνείο για να επιταχύνει τη διαδικασία. (Η selfie ασφαλείας είναι μια ιδέα που έχει παρουσιάσει η MorphoTrust για την επαλήθευση της ταυτότητας ενός ατόμου σε άλλες ευαίσθητες συναλλαγές, όπως αγορές με πιστωτική κάρτα.)

Ο Eckel το κάνει να ακούγεται σχεδόν αβίαστο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν «μεγάλα φυσικά εμπόδια, υλικοτεχνικά και επιχειρησιακά εμπόδια για τη συλλογή των βιογραφικών και βιομετρικών δεδομένων ενός ατόμου κατά την αναχώρηση», σύμφωνα με μια έκθεση Εσωτερικής Ασφάλειας του 2015.

Και παρά τις σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια, η πιθανότητα εσφαλμένων ταυτοποιήσεων παραμένει ένα σοβαρό ζήτημα. Ακόμη και στα καλύτερα συστήματα αναγνώρισης προσώπου, η ακρίβεια πέφτει κατακόρυφα καθώς αυξάνονται τα σύνολα δεδομένων.

Τα πανομοιότυπα δίδυμα είναι μόνο μία από τις πολλές αινιγματικές προκλήσεις για την αναγνώριση αλγορίθμων, μου είπε ένας αντιπρόεδρος της MorphoTrust το περασμένο φθινόπωρο. Οι μηχανές δυσκολεύονται επίσης να ξεχωρίσουν τα όμοια όμοια —τους λάτρεις που δεν σχετίζονται γενετικά— και τα συστήματα μπορούν εύκολα να σκοντάψουν από διαφορές στο φωτισμό ή τη γωνία. (Τα συστήματα μηχανών μπορεί ακόμη και να παραγκωνιστούν από κάποιον που κάνει ανόητη φάτσα. Γι’ αυτό, μου είπε πρόσφατα ένας επιστήμονας υπολογιστών, δεν θα εμπιστευόταν μια μηχανή για να πει τη διαφορά μεταξύ του Τομ Χανκς και του Μπιλ Μάρεϊ σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως που μπέρδεψε πολλούς άνθρωποι, επίσης.)

Οι υποστηρικτές των πολιτικών ελευθεριών, όπως η ACLU, λένε ότι η συλλογή βιομετρικών δεδομένων συνιστά «εξαιρετική απειλή για την ιδιωτική ζωή». Η πιθανότητα ανακρίβειων που γίνονται από ένα βιομετρικό σύστημα εξόδου-εισόδου αποτελεί ακόμη σοβαρότερη απειλή. «Οι υπερβολικές αντιδράσεις μπορούν να επιβάλλουν υψηλό κόστος», έγραψε η Επιτροπή για την 11η Σεπτεμβρίου στην έκθεσή της το 2004, «για τα άτομα, την οικονομία μας και τις πεποιθήσεις μας για τη δικαιοσύνη».

Μια εξίσου πιεστική ανησυχία, ωστόσο, είναι ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται η ανθρώπινη κρίση σε τέτοια συστήματα – σε περιπτώσεις ψευδών θετικών και νόμιμων απειλών. «Τέσσερις από τους επιτιθέμενους της 11ης Σεπτεμβρίου ανασύρθηκαν σε δευτερεύουσα συνοριακή επιθεώρηση, αλλά στη συνέχεια έγιναν δεκτοί», αναφέρει η έκθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. «Περισσότεροι από τους μισούς από τους 19 αεροπειρατές επισημάνθηκαν από το σύστημα προφίλ της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας όταν έφτασαν για τις πτήσεις τους, αλλά η συνέπεια ήταν ότι ελέγχονταν οι αποσκευές και όχι οι άνθρωποι».

Πηγή >> https://www.theatlantic.com/technology/archive/2017/02/biometric-checkpoints-in-trumps-america/516597/


Διαβάστε τώρα το Εκτελεστικό Διάταγμα (Ε.Δ.) που είχε υπογράψει ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με αυτό το θέμα το 2017! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ τι γράφει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ για τις…ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ διότι τον καθένα από αυτούς τον μεταχειρίζεται σαν έναν εν δυνάμει…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ βάσει των…ΣΤΗΜΕΝΩΝ –ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ— ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20+ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ…Ο ΤΡΑΜΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (και όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε) ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ….«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΪΔΕΝ, κ.ο.κ…!!!

Τώρα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ το εξής Ε.Δ. του …ΤΡΑΜΠ, ιδίως εκεί που αναφέρεται στις….νέες απαιτήσεις για την έκδοση ηλεκτρονικών διαβατηρίων….

_______________________

Ο πρόεδρος Donald J. Trump ενισχύει τα πρότυπα ασφαλείας για τα ταξίδια στην Αμερική

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΑΜΥΝΑΣ

Εκδόθηκε στις: 24 Σεπτεμβρίου 2017

Το πρώτο καθήκον της κυβέρνησής μας είναι προς τους ανθρώπους της, προς τους πολίτες μας — να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, να διασφαλίζει την ασφάλειά τους, να διατηρεί τα δικαιώματά τους και να υπερασπίζεται τις αξίες τους.

Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ: Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ λαμβάνει βασικά μέτρα για να προστατεύσει τον αμερικανικό λαό από αυτούς που θα εισέλθουν στη χώρα μας και θα μας βλάψουν.

Νωρίτερα αυτό το έτος, ο Πρόεδρος υπέγραψε το Εκτελεστικό Διάταγμα 13780, το οποίο ζητούσε από τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας να αναπτύξει μια νέα ελάχιστη γραμμή βάσης για το πόσο απαιτείται η ανταλλαγή πληροφοριών με ξένα έθνη για να καθοριστεί εάν οι υπήκοοί τους που επιδιώκουν να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες παρουσιάζουν απειλές για την ασφάλεια μας. Εθνος.

Η νέα γραμμή βάσης προωθεί τους στόχους του Εκτελεστικού Διατάγματος διασφαλίζοντας ότι η ασφάλεια των συνόρων και της μετανάστευσης είναι επαρκής για την προστασία της ασφάλειας και της ασφάλειας του αμερικανικού λαού.

Οι νέες απαιτήσεις για την έκδοση ηλεκτρονικών διαβατηρίων, την κοινή χρήση εγκληματικών δεδομένων, την αναφορά χαμένων και κλεμμένων διαβατηρίων και την κοινή χρήση περισσότερων πληροφοριών για ταξιδιώτες θα βοηθήσουν στην καλύτερη επαλήθευση της ταυτότητας και των κινδύνων εθνικής ασφάλειας των ατόμων που προσπαθούν να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επιπλέον, οι ξένες κυβερνήσεις θα πρέπει να συνεργαστούν με τις Ηνωμένες Πολιτείες για τον εντοπισμό σοβαρών εγκληματιών και γνωστών ή υπόπτων τρομοκρατών, καθώς και να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα και υποδείγματα εγγράφων, όπως ταυτότητες και διαβατήρια.

Όταν ξένες κυβερνήσεις μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με άτομα που έρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αφοσιωμένοι άνδρες και γυναίκες των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών της πατρίδας μας μπορούν να εργαστούν για να εντοπίσουν και να εμποδίσουν τις απειλές να φτάσουν στις ακτές της Αμερικής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Αυτή η ενέργεια για την προστασία της εθνικής μας ασφάλειας βασίζεται στο εκτελεστικό διάταγμα 13780, το οποίο υπέγραψε ο Πρόεδρος Τραμπ τον Μάρτιο.

Το εκτελεστικό διάταγμα 13780, το οποίο υπέγραψε ο Πρόεδρος Τραμπ στις 6 Μαρτίου 2017, ανέστειλε την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες για ξένους υπηκόους έξι χωρών ανησυχίας, δίνοντας χρόνο στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση να επανεξετάσει τις διαδικασίες μας για τον έλεγχο και τον έλεγχο ατόμων που επιθυμούν να έρθουν στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος υπέγραψε το Εκτελεστικό Διάταγμα 13780 σύμφωνα με τις συνταγματικές και θεσμικές αρχές του, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου 212(στ) του νόμου περί μετανάστευσης και ιθαγένειας, ο οποίος προβλέπει ότι ο Πρόεδρος μπορεί «να αναστείλει την είσοδο όλων των αλλοδαπών ή οποιασδήποτε κατηγορίας αλλοδαπών» όποτε «βρίσκει ότι η είσοδος οποιουδήποτε αλλοδαπού ή οποιασδήποτε κατηγορίας αλλοδαπών στις Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν επιζήμια για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών».

Το εκτελεστικό διάταγμα 13780 απαιτούσε από τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας να πραγματοποιήσει μια επανεξέταση των πρακτικών ανταλλαγής πληροφοριών άλλων εθνών σχετικά με τους υπηκόους τους που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να προτείνει βελτιώσεις σε μια αναφορά στον Πρόεδρο.

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει συνεργαστεί στενά με άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες για να επανεξετάσει τις τρέχουσες πρακτικές ελέγχου και ανταλλαγής πληροφοριών.

Ο Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας υπέβαλε την απαιτούμενη έκθεση στον Πρόεδρο αυτόν τον μήνα και ο Πρόεδρος ενεργεί τώρα ως απάντηση στις συστάσεις του Γραμματέα.
ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: Η κυβέρνηση Τραμπ συνεργάστηκε με καλή πίστη με ξένες κυβερνήσεις για την εφαρμογή ελάχιστων απαιτήσεων ασφαλείας.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών, αρκετές χώρες παραμένουν επί του παρόντος ανεπαρκείς ως προς τα πρωτόκολλα διαχείρισης ταυτότητας και τις πρακτικές ανταλλαγής πληροφοριών ή παρουσιάζουν επαρκείς παράγοντες κινδύνου που απαιτούνται ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και περιορισμοί θα τεθούν σε υπηκόους από το Τσαντ, το Ιράν, τη Λιβύη, τη Βόρεια Κορέα, τη Σομαλία, τη Συρία, τη Βενεζουέλα και την Υεμένη, με τη διακήρυξη του Προέδρου Τραμπ στις 24 Σεπτεμβρίου, έως ότου είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τον κατάλληλο έλεγχο και έλεγχος των υπηκόων αυτών των χωρών.

Αυτοί οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και περιορισμοί είναι ένα ζωτικό εργαλείο για την επιβολή επαρκών απαιτήσεων ανταλλαγής πληροφοριών και απαραίτητων για την ασφάλεια και την ευημερία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτοί οι περιορισμοί και οι περιορισμοί υπόκεινται σε όρους και αυτές οι χώρες μπορούν, βάσει αυτής της εκτελεστικής δράσης, να βελτιώσουν τις πρακτικές ανταλλαγής πληροφοριών και να λάβουν απαλλαγή από τους περιορισμούς και τους περιορισμούς.
Ο Πρόεδρος έχει επίσης καθορίσει ότι ενώ το Ιράκ θα πρέπει να υπόκειται σε μεγάλη ασφάλεια ελέγχου, οι περιορισμοί εισόδου δεν δικαιολογούνται βάσει της διακήρυξης της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η κυβέρνηση Τραμπ μοιράστηκε αυτές τις νέες απαιτήσεις με ξένες κυβερνήσεις τον Ιούλιο, και οι χώρες που δεν διέθεταν επαρκείς πρακτικές ανταλλαγής πληροφοριών έλαβαν προθεσμία 50 ημερών για να κάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις.

Ορισμένα κράτη που δεν συμμορφώνονταν εργάστηκαν γρήγορα και επιμελώς για να βελτιωθούν, όπως η αύξηση της ανταλλαγής πληροφοριών τους με τις Ηνωμένες Πολιτείες ή η βελτίωση της αναφοράς τους για απώλεια και κλοπή διαβατηρίων.

Πολλές από αυτές τις χώρες συμμορφώνονται τώρα.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ: Η πλειοψηφία των Αμερικανών υποστηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου Τραμπ να προστατεύσει το Έθνος μας από αυτούς που θα μας βλάψουν.

Μια δημοσκόπηση Politico/Morning Consult τον Ιούλιο του 2017 διαπίστωσε ότι «η σαφής πλειοψηφία των ψηφοφόρων»—60 τοις εκατό—υποστηρίζει το Εκτελεστικό Διάταγμα του Προέδρου Τραμπ για τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ: Το Κογκρέσο, η κυβέρνηση Ομπάμα και τα δικαστήρια έχουν αναγνωρίσει την ανάγκη για ενισχυμένη ασφάλεια και έλεγχο.

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2015 στο Παρίσι, το Κογκρέσο ψήφισε, και ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε, δικομματική νομοθεσία που περιορίζει την πρόσβαση στο πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για ξένους υπηκόους που είχαν ταξιδέψει στο παρελθόν στο Ιράκ, τη Συρία, το Ιράν ή το Σουδάν.

Η κυβέρνηση Ομπάμα άρχισε να εφαρμόζει αυτές τις πολιτικές το 2016 και αργότερα επέκτεινε αυτές τις διατάξεις για να συμπεριλάβει ορισμένα άτομα που είχαν επισκεφθεί τη Λιβύη, τη Σομαλία ή την Υεμένη.

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ έχουν μιλήσει επανειλημμένα για τη σημασία του ταξιδιωτικού εκτελεστικού διατάγματος για την ασφάλεια του Έθνους μας και την επιβολή της ικανότητας του Έθνους μας να διασφαλίζει τη δική του ασφάλεια.

Ο επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι: «Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε την προοπτική κακόβουλων ηθοποιών που χρησιμοποιούν το μεταναστευτικό μας σύστημα για να αφαιρέσουν ζωές Αμερικανών».

Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας H.R. McMaster: «Εάν δεν μπορείτε να ελέγξετε αποτελεσματικά τους ανθρώπους για να μάθετε ποιος έρχεται στη χώρα σας, τότε δεν πρέπει να επιτρέπετε σε άτομα από αυτήν τη χώρα να ταξιδεύουν».

Ο υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον: «Είναι επίσημο καθήκον του Προέδρου να προστατεύσει τον αμερικανικό λαό και με αυτή τη διαταγή, ο Πρόεδρος Τραμπ ασκεί την εξουσία του για να κρατήσει τον λαό μας ασφαλή».

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποδέχονται εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, επιβαρύνοντας τεράστιους ερευνητικούς φόρτους στους αξιωματικούς και τους υπαλλήλους της Εσωτερικής Ασφάλειας και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο μετανάστες από περισσότερες από 150 χώρες παρέχεται μόνιμη διαμονή στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο με μια διαδρομή προς την υπηκοότητα.

Οι Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν ένα ανεκτέλεστο άσυλο άνω των 270.000.

Πολλοί από αυτούς που μεταναστεύουν και ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες προέρχονται από περιοχές με σοβαρές ανησυχίες για την τρομοκρατία, σημαντική αστάθεια, σημαντικές πιέσεις στα δημόσια συστήματα και άλλες απειλές για την ασφάλεια και την ασφάλεια.

ΠΗΓΗ >> https://trumpwhitehouse.archives.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-strengthens-security-standards-traveling-america/


Το ίδιο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει τελευταίως αναφερθεί στην μεγάλη επιρροή που ασκεί πλέον η κυβέρνηση ΜΠΑΙΝΤΕΝ για να δρομολογηθεί αυτό το ύπουλο σύστημα ψηφιακών ταυτοτήτων για τους….ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΗ «ΣΚΥΤΑΛΗ» ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΝ…ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 2017…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr