Home ΔΙΕΘΝΗ Εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και απαλλαγές στράτευσης με «το αζημίωτο» στην Ουκρανία; -Θ.Αυγερινός

Εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και απαλλαγές στράτευσης με «το αζημίωτο» στην Ουκρανία; -Θ.Αυγερινός

by _
0 comment 179 views

Εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και απαλλαγές στράτευσης με «το αζημίωτο» στην Ουκρανία; – Θ.Αυγερινός

Militaire News

Μέχρι πριν από μερικές ημέρες ήταν απλά δημοσιεύματα και δημοσιογραφικές πληροφορίες…Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα έβαλε την σφραγίδα που επισημοποιεί τις καταγγελίες για λαθρεμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στον πόλεμο της Ουκρανίας. Κατηγόρησε ευθέως το Κίεβο για εμπλοκή σε αυτά τα δίκτυα. Κανένας στη Δύση δεν θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με αυτές τις σοβαρές καταγγελίες.

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός μιλά γι΄  αυτό το σοβαρό θέμα στο militaire channel, παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί. Υπάρχει μέχρι και ένας μακάβριος τιμοκατάλογος στο «σκοτεινό ιντερνέτ» για την πώληση ανθρωπίνων οργάνων.

Μιλά επίσης για τις εξελίξεις στο πολεμικό μέτωπο, την ομολογημένη ακόμη και από το BBC αποτυχημένη ουκρανική αντεπίθεση. Την ίδια ώρα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν από τη μία νεαρούς Ουκρανούς να κατατάσσονται δια της βίας στο στρατό και από την άλλη ξέφρενα πάρτυ σε πισίνες με άλλους νέους που φαίνεται ότι με διάφορα μέσα καταφέρνουν να αποφύγουν την στράτευση. Υπάρχουν και γι΄  αυτό πληροφορίες για κύκλωμα που εξασφαλίζει έναντι αμοιβής την απαλλαγή στράτευσης.

Ο Θανάσης Αυγερινός αποκαλύπτει.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr