Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΣΟΚ – Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του περιβόητου WEF «τρέχει» το…Twitter (X), όχι ο Ελόν Μάσκ, και εισάγει πλέον ένα απίστευτα τυραννικό καθεστώς λογοκρισίας στην πλατφόρμα!!!

MEGA ΣΟΚ – Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του περιβόητου WEF «τρέχει» το…Twitter (X), όχι ο Ελόν Μάσκ, και εισάγει πλέον ένα απίστευτα τυραννικό καθεστώς λογοκρισίας στην πλατφόρμα!!!

by _
0 comment 219 views
WEF CEO Says SHE Runs Twitter (X), Not Elon, & Introduces Censorious ‘Labeling’ of ‘Lawful But Awful’ Users.
WEF CEO Says SHE Runs Twitter (X), Not Elon, & Introduces Censorious ‘Labeling’ of ‘Lawful But Awful’ Users.

MEGA ΣΟΚ – Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του περιβόητου WEF «τρέχει» το….Twitter (X), όχι ο Ελόν Μάσκ, και εισάγει πλέον ένα απίστευτα τυραννικό καθεστώς λογοκρισίας στην πλατφόρμα!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GreekNewsOnDemand.com: Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν πως ο Ελον Μάσκ είναι «ενάντια» στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!!! Έχει κοροϊδέψει και ξεγελάσει τους ΠΑΝΤΕΣ ο Μάσκ χάριν των συμφερόντων των…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ!!!

Διαβάστε επίσης >> ΔΕΙΤΕ τις ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙΣ του νέου λογότυπου του…Twitter του Ελόν Μάσκ!!!

ΔΕΙΤΕ τις ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙΣ του νέου λογότυπου του…Twitter του Ελόν Μάσκ!!!


Η Linda Yaccarino, μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (και πρώην στέλεχος του NBC News) που προσλήφθηκε από τον Elon Musk ως Διευθύνουσα Σύμβουλος του Twitter, που τώρα ονομάζεται X, καυχήθηκε ότι αυτή, όχι ο Musk, είναι επικεφαλής του ιστότοπου, με τον Νοτιοαφρικανό δισεκατομμυριούχο να…εξορίζεται στην ομάδα τεχνολογίας.

Ο Yaccarino έχει επίσης καυχηθεί ότι ο X έχει πλέον μια πολιτική “ελευθερίας λόγου όχι ελευθερίας προσέγγισης” (“freedom of speech not freedom of reach), η οποία “επισημαίνει” τους χρήστες για δημοσίευση μη εγκεκριμένων αφηγήσεων, στη συνέχεια τους απονομισματοποιεί και περιορίζει την έκθεσή τους.

«Ο ρόλος του Έλον και ο δικός μου είναι πολύ σαφής», είπε σε μια συνέντευξη στο CNBC την Πέμπτη, περιγράφοντας τον τομέα ευθύνης του Μασκ ως «σχεδιασμό προϊόντος» επικεφαλής «μιας ομάδας εξαιρετικών μηχανικών [που επικεντρώνονται] σε νέες τεχνολογίες».

Ερωτηθείσα για τις λεγόμενες πολιτικές της εταιρείας σχετικά με τη «ρητορική μίσους», η κ. Yaccarino είπε: «Αυτό πηγαίνει πίσω στην άποψή μου για την επιτυχία μας με την ελευθερία του λόγου, όχι την προσέγγιση… Αν είναι νόμιμο, αλλά και απαίσιο (lawful but awful), είναι εξαιρετικά δύσκολο να το δεις». Η Yaccarino προσέλαβε το πρώην στέλεχος του NBC και λάτρη των drag queen Joe Benarroch, ο οποίος συμμετείχε στη λογοκρισία διαφημίσεων κατά της παράνομης μετανάστευσης του Donald Trump στο δίκτυο, για να τη βοηθήσει στην X.

«Αν είναι νόμιμο, αλλά είναι απαίσιο, είναι εξαιρετικά δύσκολο για εσάς να το δείτε», παρατήρησε, υπονοώντας ότι ακόμη και το νομικά επιτρεπτό περιεχόμενο μπορεί να αποκρύπτεται αν κριθεί ανεπιθύμητο από την εταιρεία.

Ορισμένοι υποστηρικτές της ελευθερίας του λόγου ανησυχούν ότι αυτή η στρατηγική επισήμανσης περιεχομένου και υποβιβασμού μπορεί γρήγορα να κλιμακωθεί σε λογοκρισία. Υποστηρίζουν ότι η διάκριση μεταξύ «απαίσιου» και «νόμιμου» είναι συχνά υποκειμενική και φοβούνται την πιθανότητα κακής χρήσης.

ΔΕΙΤΕ: 

ΠΗΓΗ Α’: https://thenationalpulse.com/2023/08/10/wef-ceo-says-she-runs-twitter-x-not-elon-introduces-censorious-labeling-of-lawful-but-awful-users/

ΠΗΓΗ Β”: https://reclaimthenet.org/x-ceo-linda-yaccarino-lawful-but-awful

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr