Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ο ΠΟΥ παραδέχεται δημόσια ότι κάνει πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητος! Δημιουργεί μια πανδημική συνθήκη για την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ με το πρόσχημα της ετοιμότητος για πανδημία και της ατζέντας βιοασφάλειας!

Ο ΠΟΥ παραδέχεται δημόσια ότι κάνει πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητος! Δημιουργεί μια πανδημική συνθήκη για την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ με το πρόσχημα της ετοιμότητος για πανδημία και της ατζέντας βιοασφάλειας!

by _
0 comment 283 views

Ο ΠΟΥ παραδέχεται δημόσια ότι κάνει πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητος! Δημιουργεί μια πανδημική συνθήκη για την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ με το πρόσχημα της ετοιμότητος για πανδημία και της ατζέντας βιοασφάλειας!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου η κυρία Μέριλ Νας (Meryl Nass), M.D., h οποία είναι διευθυντής της The Alliance For Human Research Protection, δήλωσε τα ακόλουθα συγκλονιστικά που αποκαλύπτουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ AGENGA πίσω από την ψεύτικη πανδημία COVID και πολλά άλλα ύπουλα της ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων εις βάρος της ανθρωπότητος:..

«Περνάμε ένα ήπιο πραξικόπημα και η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε ένα εντελώς νέο σύνολο νόμων και να αγνοήσουμε τους υφιστάμενους νόμους για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλους νόμους υπό το πρόσχημα της ετοιμότητας για πανδημία και της ατζέντας για τη βιοασφάλεια.

»Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναπτύσσει σε όλα τα έθνη του, υπό το τιμόνι του επικεφαλής του ΠΟΥ και της διακυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, μια συνθήκη πανδημίας και τροποποιήσεις για τους υφιστάμενους διεθνείς κανονισμούς υγείας που θα καταργήσουν την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ενσωματώνονται επί του παρόντος στα IHRs (International Health Regulations, Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί) · θα επιβάλει την επιτήρηση και τη λογοκρισία. θα απαλλαγεί από την ελευθερία του λόγου. θα απαιτήσει από τις κυβερνήσεις να λογοκρίνουν τους πολίτες της και να προωθούν μόνο ένα ενιαίο αφήγημα.

«Το OneHealth είναι ένα άλλο μέρος αυτού. Το OneHealth είναι μια ιδέα που δημιουργήθηκε για να δώσει τη δυνατότητα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με αυτά τα έγγραφα να αναλάβει τη δικαιοδοσία για τα πάντα στον κόσμο λέγοντας ότι η κλιματική αλλαγή, τα ζώα, τα φυτά, τα οικοσυστήματα, τα συστήματα νερού κ.λπ. είναι όλα κεντρικά για την υγεία. Σε αυτή την έννοια ενσωματώνεται επίσης μια ιδιαίτερη αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον μεγαλύτερη αξία από τα ζώα.»

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christiana Heil (@godwordforyoutoday)

Σύμφωνα με το σάιτ collapse.news:

Η πιστοποιημένη παθολόγος και επιδημιολόγος βιολογικού πολέμου Δρ. Μέριλ Νας εξέδωσε μια ανησυχητική προειδοποίηση ότι η Συνθήκη για την Πανδημία που προωθείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) πρόκειται να αναλάβει τη δικαιοδοσία των πάντων στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον COVID που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες του Βελγίου τον Μάιο, η Νας είπε ότι οι υγειονομικές αρχές θα χρησιμοποιήσουν τη συνθήκη για να επιβάλουν την ιδέα ότι η κλιματική αλλαγή, τα ζώα, τα φυτά, τα υδάτινα συστήματα και τα οικοσυστήματα είναι όλα κεντρικά για την υγεία.

Σύμφωνα με την κ. Νας, η Συνθήκη για την Πανδημία θα καταργήσει την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ενσωματώνονται επί του παρόντος στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR), θα επιβάλει τη λογοκρισία και τα ψηφιακά διαβατήρια, θα απαλλαγεί από την ελευθερία του λόγου, θα απαιτήσει από τις κυβερνήσεις να προωθήσουν ένα ενιαίο «επίσημο» αφήγημα και να υπαγορεύσουν ποια φάρμακα πρέπει να συνταγογραφούνται σε κάθε χώρα.
«Δεχόμαστε ένα ήπιο πραξικόπημα», προειδοποίησε.

Επισήμανε επίσης πώς ο οργανισμός κινείται για να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο σύνολο νόμων και να αγνοήσει τους υπάρχοντες νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα υπό το πρόσχημα της ετοιμότητας για πανδημία και της ατζέντας βιοασφάλειας. Η κυρία Nass αποκάλυψε πώς ο ΠΟΥ εργάζεται για να κάνει τα εξής: να δεσμεύσει τα κράτη έτσι ώστε να μην υπάρχουν πλέον συστάσεις, να παράσχει ασπίδα ευθύνης (σε κατασκευαστές εμβολίων και αξιωματούχους δημόσιας υγείας), να απαλλαγεί από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και να μεταφέρει προμηθειες από τη μια χώρα στην άλλη.

Ο γιατρός από το Μέιν πρόσθεσε ότι ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, θα είναι σε θέση να κηρύξει πανδημίες απλώς και μόνο με την απειλή μιας έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος. Μπορεί επίσης να ζητήσει ένα παγκόσμιο lockdown για δηλωμένες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με τη συνθήκη.

Δείτε το πλήρες βίντεο της Διεθνούς Συνόδου Κορυφής για τον Covid, όπου η Δρ Μέριλ Νας μίλησε για τις ανησυχητικές διατάξεις της Συνθήκης για την πανδημία.

Εν τω μεταξύ, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στον ανεξάρτητο οργανισμό μέσων ενημέρωσης Bright Light News, ο επιδημιολόγος τόνισε πώς η έννοια «One Health» θα βάλει τα ζώα και τα οικοσυστήματα στο ίδιο επίπεδο με τους ανθρώπους. Είπε ότι υπό την καθοδήγηση της Συνθήκης για την Πανδημία του ΠΟΥ και τις προτεινόμενες αλλαγές στους IHRs (Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας), η εξειδικευμένη υπηρεσία υγείας των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) θα λάβει κεντρικές εξουσίες που θα αντικαταστήσουν αυτές των κυρίαρχων κυβερνήσεων των 194 κρατών μελών.

Η κυρία Νας εξήγησε ότι στο πλαίσιο του «OneHealth», τα ζώα και το περιβάλλον θα έχουν ισότιμο καθεστώς με τους ανθρώπους. «Μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιείται για να αποκτήσει περισσότερη δύναμη ο ΠΟΥ είναι μια ιδέα που παρουσιάστηκε στο Νταβός το 2012 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Αυτή η έννοια δηλώνει ότι η ανθρώπινη υγεία δεν μπορεί να εξεταστεί μεμονωμένα. Αντίθετα, πρέπει να λάβουμε υπόψη την υγεία των ζώων, των φυτών, του περιβάλλοντος, των υδάτινων συστημάτων ή των οικοσυστημάτων μαζί», σημείωσε ο Nass. «Σε σχέση με αυτό, οι γιατροί δεν επιτρέπεται πλέον να εξετάζουν την υγεία. Αντίθετα, χρειαζόμαστε οικολόγους και κτηνιάτρους, παθολόγους κ.λπ. Τώρα, πιστεύετε ότι ο ΠΟΥ θα ανυψώσει τα ζώα στο καθεστώς των ανθρώπων; Όχι, θα υποβιβάσει τους ανθρώπους στην κατάσταση των ζώων».

Το Κογκρέσο ενέκρινε νομοσχέδιο που επιδιώκει να αναπτύξει ένα εθνικό «Ενιαίο Πλαίσιο Υγείας» που θα συντονίζει τις ομοσπονδιακές δραστηριότητες για την καταπολέμηση των εστιών ζωονοσογόνων νόσων και την προαγωγή της ετοιμότητας για τη δημόσια υγεία. Η εν λόγω νομοθεσία υποστηρίχθηκε από την Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση (AVMA).

Η γλώσσα One Health που εγκρίθηκε προέρχεται από ένα άλλο νομοσχέδιο, το “Advancing Emergency Preparedness Through One Health Act (HR 2061/S 681)” και κατευθύνει το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) και το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) να συνεργαστεί με άλλα σχετικά ομοσπονδιακά τμήματα και υπηρεσίες για την ανάπτυξη του εθνικού πλαισίου εντός ενός έτους. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο του 2022.

«Η νομοθεσία One Health που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ετοιμότητας του έθνους για ασθένειες που μπορούν να εξαπλωθούν μεταξύ ζώων και ανθρώπων», δήλωσε η πρόεδρος της AVMA, Λόρι Τέλερ. «Όλοι είμαστε μάρτυρες της σημαντικής απειλής που συνιστούν οι ζωονοσογόνες ασθένειες για την κοινωνία μας. Με τα ζώα, τους ανθρώπους και το περιβάλλον να είναι πιο διασυνδεδεμένα μεταξύ τους από ποτέ, η AVMA επικροτεί το Κογκρέσο που έκανε αυτό το κρίσιμο βήμα μπροστά στην πλήρη εφαρμογή του One Health Framework, ώστε να μπορούμε να προστατεύσουμε καλύτερα τη δημόσια υγεία».

Ο Δρ. Bruce Kaplan, ο συνιδρυτής της Πρωτοβουλίας One Health, επαίνεσε την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων, λέγοντας: «Η ψήφιση αυτής της πρόβλεψης για το One Health Framework από το Κογκρέσο είναι ενθαρρυντική και είμαι χαρούμενος. Ωστόσο, η ένθερμη ελπίδα μου είναι, όπως είπε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, «Τώρα αυτό δεν είναι το τέλος. Δεν είναι καν η αρχή του τέλους. Αλλά είναι, ίσως, το τέλος της αρχής».

Ακολουθήστε το MedicalTyranny.com για περισσότερα νέα σχετικά με τις προσπάθειες των παγκοσμιοποιημένων οργανισμών υγείας να πάρουν τον έλεγχο του κόσμου.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

BrightLightNews.com
AVMA.org 1
AVMA.org 2

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr