Home Κορωνοϊος Η Pfizer αποκαλύπτει νέα καρδιαγγειακά φάρμακα για τη θεραπεία για την «αιφνίδια» αύξηση των….καρδιακών προβλημάτων

Η Pfizer αποκαλύπτει νέα καρδιαγγειακά φάρμακα για τη θεραπεία για την «αιφνίδια» αύξηση των….καρδιακών προβλημάτων

by _
0 comment 332 views
Η Pfizer αποκαλύπτει νέα καρδι…
Η Pfizer αποκαλύπτει νέα καρδι…

Η Pfizer αποκαλύπτει νέα καρδιαγγειακά φάρμακα για τη θεραπεία για την «αιφνίδια» αύξηση των….καρδιακών προβλημάτων

4 Αυγούστου 2023
Sean Adl-Tabatabai

Ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer πρόκειται να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια κέρδη από νέα καρδιαγγειακά φάρμακα για τη θεραπεία της «αιφνίδιας» αύξησης των καρδιακών προβλημάτων σε όλο τον κόσμο.

Η Pfizer ανακοίνωσε ότι επεκτείνεται σε φάρμακα για την καρδιακή φλεγμονή αποκτώντας κυρίαρχο έλεγχο στην αγορά καρδιαγγειακών φαρμάκων.

Η εταιρεία αγόρασε πρόσφατα την Arena Pharmaceuticals για 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Arena Pharma κατέχει ηγετική θέση στην αγορά φαρμάκων για τη θεραπεία ανοσοφλεγμονωδών ασθενειών που συνήθως προκαλούνται από τραυματισμούς από εμβόλια.

Ο Aamir Malik, επικεφαλής επιχειρησιακής καινοτομίας της Pfizer, καυχήθηκε για την αγορά σε μια δήλωση σχετικά με την εξαγορά.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η συναλλαγή αντιπροσωπεύει το καλύτερο επόμενο βήμα τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους μετόχους», δήλωσε περήφανα ο Malik.

Το Slaynews.com αναφέρει: Η κίνηση είναι σπουδαία νέα για τους μετόχους της Pfizer, καθώς οι επενδυτές θα επωφεληθούν από τις περιπτώσεις αγγειακής πήξης που έχουν αυξηθεί στα ύψη τα τελευταία δύο χρόνια.

Περιέργως, οι ανοσοφλεγμονώδεις ασθένειες είναι παρενέργειες από τα εμβόλια Covid της Pfizer.

Η εταιρεία μπορεί να επωφεληθεί από τη θεραπεία αυτών των σύνθετων προβλημάτων υγείας που δημιουργούνται στα αγγειακά συστήματα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Ένα φάρμακο που ονομάζεται Etrasimod, το οποίο αντιμετωπίζει φλεγμονώδεις καταστάσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο της εξαγοράς της Arena Pharmaceuticals από την Pfizer.

Μια παρενέργεια του εμβολίου της Pfizer Covid είναι το σύνδρομο πρωτεΐνης ακίδας, το οποίο προκαλεί χρόνια φλεγμονή.

Ένα άλλο από τα προϊόντα της εταιρείας ονομάζεται Temanogrel, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της μικροαγγειακής απόφραξης.

Η μικροαγγειακή απόφραξη είναι ένα από τα κύρια προβλήματα που προκαλούν οι ενέσεις Pfizer καθώς προκαλεί μυοκαρδίτιδα.

Τα κρούσματα μυοκαρδίτιδας, μια δυνητικά θανατηφόρα φλεγμονή του καρδιακού μυός, εκτινάσσονται στα ύψη σε όλο τον κόσμο από την κυκλοφορία των εμβόλων mRNA Covid.

Η μυοκαρδίτιδα καταγράφεται από το CDC ως γνωστή παρενέργεια των τρυπημάτων.

Και πάλι, είναι η επιτομή του επιχειρηματικού μοντέλου πρόβλημα-αντίδραση-λύση.

Η τεμανογρέλη, γνωστή και ως APD791, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αρτηριακής θρόμβωσης.

Όπως και οι λήψεις Covid, το Temanogrel έλαβε επίσης έγκριση γρήγορης διαδρομής από την FDA το 2020, που σημαίνει ότι ουσιαστικά παρέλειψαν τις κλινικές δοκιμές και βγήκαν κατευθείαν στην αγορά.

Τον Μάρτιο του 2023, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), δημοσίευσαν τις γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες που ακολουθούν τη χορήγηση εμβολίων mRNA για τον COVID-19, όπως τεκμηριώθηκαν από κλινικές δοκιμές.

Στα αποτελέσματα, που δημοσιεύθηκαν στο πλαίσιο της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής και του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας, περιλαμβάνεται μια συστηματική ανασκόπηση των «καρδιαγγειακών επιπλοκών, θρόμβωσης και θρομβοπενίας».

Οι αναφορές έχουν κατακλύσει το σύστημα αποκαλύπτοντας καρδιαγγειακές επιπλοκές που προκύπτουν μετά την πρώτη ή τη δεύτερη δόση ενέσεων mRNA.

Οι καρδιαγγειακές επιπλοκές που αναφέρονται περιλαμβάνουν: «περικαρδίτιδα/μυοπερικαρδίτιδα, μυοκαρδίτιδα, υπόταση, υπέρταση, αρρυθμία, καρδιογενές σοκ, εγκεφαλικό επεισόδιο, έμφραγμα του μυοκαρδίου/STEMI, ενδοκρανιακή αιμορραγία, θρόμβωση (εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση, φλεβική θρόμβωση, εγκεφαλική φλεβική αρθρίτιδα, εγκεφαλική θρόμβωση θρόμβωση, στεφανιαία θρόμβωση, μικροαγγειακή θρόμβωση λεπτού εντέρου) και πνευμονική εμβολή».

Η αρτηριακή θρόμβωση είναι ο σχηματισμός θρόμβων αίματος ή «θρόμβου» μέσα σε μια αρτηρία που περιορίζει ή εμποδίζει τη ροή του αίματος.

Μπορεί να οδηγήσει σε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο ή εγκεφαλικό, όπως αυτό που βλέπουμε σε όλες τις ειδήσεις σε αθλητές, στρατιωτικούς και διασημότητες που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς και στη συνέχεια υπέστησαν ανακοπή καρδιάς ή ακόμα και «πέθαναν ξαφνικά».

Σύμφωνα με τους όρους εξαγοράς, η Arena Pharma αποτιμήθηκε στα 100 $ σε μετρητά ανά μετοχή.

Μετά τη συγχώνευση, η Arena αποτελεί πλέον εξ ολοκλήρου θυγατρική της Pfizer.

ΠΗΓΗ  >>

Pfizer Unveils New Cardiovascular Drugs To Treat ‘Sudden’ Spike in Heart Problems

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr