Home ΗΠΑ Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες φαρμακείων στις ΗΠΑ θα κόψει 5.000 θέσεις εργασίας και θα κλείσει 900 καταστήματα καθώς τα εμβόλια ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ τους…επαναλαμβανόμενους πελάτες της!!!

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες φαρμακείων στις ΗΠΑ θα κόψει 5.000 θέσεις εργασίας και θα κλείσει 900 καταστήματα καθώς τα εμβόλια ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ τους…επαναλαμβανόμενους πελάτες της!!!

by _
0 comment 215 views

Πίστωση εικόνας:
Mike Mozart, Flickr, https://flic.kr/p/oEmjr2

Ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές φαρμακείων στις ΗΠΑ θα κόψει 5.000 θέσεις εργασίας και θα κλείσει 900 καταστήματα καθώς τα εμβόλια ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ τους…επαναλαμβανόμενους πελάτες του

Καθώς η αλυσίδα φαρμακείων με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζει να εστιάζει περισσότερο στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, η CVS Health ανακοίνωσε ότι περικόπτει περίπου 5.000 θέσεις εργασίας και κλείνει 900 καταστήματα τα επόμενα τρία χρόνια….

Για να εξοικονομήσει χρήματα της εταιρείας ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης, η CVS Health περικόπτει κυρίως τις εταιρικές θέσεις εργασίας, ανέφερε η Wall Street Journal. Οι εργαζόμενοι σε καταστήματα, φαρμακεία και κλινικές CVS δεν αναμένεται να επηρεαστούν αρνητικά από τις απολύσεις και το κλείσιμο καταστημάτων – εκτός, φυσικά, από τους εργαζόμενους στα καταστήματα που κλείνουν.

Τον Νοέμβριο του 2021, η CVS Health ανακοίνωσε σχέδια για κλείσιμο 900 καταστημάτων σε διάστημα τριών ετών, με περίπου 300 καταστήματα ετησίως να κλείνουν. Μετά την αξιολόγηση των μετατοπίσεων πληθυσμού, των προτύπων αγοράς των καταναλωτών και των μελλοντικών αναγκών υγείας – με άλλα λόγια, υπάρχουν…λιγότεροι ζωντανοί αυτές τις μέρες λόγω των «εμβολίων» του κορωνοϊο [Covid-19] του Operation Warp Speed που δρομολόγησε ο…ΤΡΑΜΠ και για το οποίο ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ…ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ!!!

«Λόγω των ευρημάτων, η εταιρεία σχεδίαζε να μειώσει την πυκνότητα των καταστημάτων σε ορισμένες τοποθεσίες και να κλείσει περίπου 300 καταστήματα κάθε χρόνο τα επόμενα τρία χρόνια, αρχής γενομένης από την άνοιξη του 2022», ανέφερε ένα μέσο ενημέρωσης σχετικά με την είδηση.

Σύμφωνα με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Karen Lynch, οι αλλαγές θα επιτρέψουν στο CVS Health «να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενός μετασχηματισμού που θα πραγματοποιηθεί μια φορά στη γενιά στην υγειονομική περίθαλψη».

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr