Home Greek News MEGA ΣΟΚ: Ουκρανός εισαγγελεύς Σόκιν που ερευνούσε τη διαφθορά του Μπάιντεν στην Ουκρανία: Έγινε απόπειρα δολοφονίας κατ’εμού ενώ βρισκόμουν στην ΕΛΛΑΔΑ

MEGA ΣΟΚ: Ουκρανός εισαγγελεύς Σόκιν που ερευνούσε τη διαφθορά του Μπάιντεν στην Ουκρανία: Έγινε απόπειρα δολοφονίας κατ’εμού ενώ βρισκόμουν στην ΕΛΛΑΔΑ

by _
0 comment 261 views

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Ουκρανός εισαγγελεύς Σόκιν που ερευνούσε τη διαφθορά του Μπάιντεν στην Ουκρανία: Έγινε απόπειρα δολοφονίας κατ’εμού ενώ βρισκόμουν στην ΕΛΛΑΔΑ

 Δηλαδή, ερευνούσε το γεγονός πως ο γιος και ο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, χρησιμοποιούσε την επιρροή του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου Burisma για να διοχετεύσει χρήματα σε έρευνες παθογόνων που προκαλούν πανδημίες!!!


ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο πρώην εισαγγελέας της Ουκρανίας Βίκτορ Σόκιν απαντά στις κατηγορίες του Μπάιντεν για διαφθορά και αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με την απόλυσή του και την έρευνα Burisma


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Αυγ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το thegatewaypundit.com, διαβάζυμε τα εξής συγκλονιστικά πως έγινε απόρεια δολοφονίας κατά του γενναίου Ουκρανού εισαγγελέως (που ανόρθωσε ανάστημα απέναντι στον Αμερικό ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ) ενώ βρισκόταν…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα προς την κυβέρνσιν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Μήπως…λέμε ΜΗΠΩΣ…εσείς εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς και η…ΕΥΠ γνωρίζετε τίποτε περι αυτού;;; ΄’Ηταν εις γνώστιν σας τότε η εις την Ελλάδα επίσκεψις αυτού του σημαντικού για τα δεδομένα της Ουκρανίας προσώπου και, ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ, ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; Την Ουκρανία δεν την στηρίζετε εσείς έναντι του «κακού Πούτιν»;;; Ή μήπως λάβατε ΕΝΤΟΛΗ εσείς να ….ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ…ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΝ, ΕΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ…ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ-ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! 


Ένα παλιό βίντεο του Βίκτορ Σόκιν, του Ουκρανού εισαγγελέα που απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του υπό την πίεση του τότε Αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κάνει ξανά το γύρο του Διαδικτύου μετά την επιβαρυντική -για τον Μπάιντεν– κατάθεση του Ντέβον Άρτσερ. Αυτό το βίντεο καταβάστηκε από το Youtube.

Σε μια λεπτομερή και εκτενή συνέντευξη, ο Σόκιν απάντησε στους ισχυρισμούς του καθεστώτος Μπάιντεν, παρουσιάζοντας τη δική του πλευρά της ιστορίας σχετικά με τις έρευνες για την Burisma, μια ουκρανική εταιρεία ενέργειας που κάποτε απασχολούσε τον Χάντερ.

Δεν είναι σαφές πότε καταγράφηκε ή δημοσιεύτηκε αυτό το βίντεο, αλλά περιλαμβάνει την αντίδρασή του στις κατηγορίες του Μπάιντεν. Το βίντεο σίγουρα καταγράφηκε, όμως, λίγο μετά το καλοκαίρι του 2020.

Την εποχή του διορισμού του Χάντερ Μπάιντεν, ο Βίκτορ Σόκιν ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας και υπήρχαν έρευνες για τον ιδιοκτήτη της Burisma.

Το βίντεο του Σόκιν αφορούσε διάφορα σημεία, από τις κατηγορίες ότι η έρευνα για την εταιρεία Burisma ήταν αδρανής μέχρι τους ισχυρισμούς για διαφθορά και την τελική απομάκρυνσή του από εισαγγελέα.

Σε μια μακροσκελή, λεπτομερή απάντηση, ο Σόκιν διέψευσε την ιδέα ότι οι έρευνές του ήταν «αδρανείς» και εξήγησε πώς ήταν ενεργές, οδηγώντας ακόμη και σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων από τον ιδιοκτήτη της Burisma, Mykola Zlochevsky.

Ο Βίκτορ Σόκιν απομακρύνθηκε από τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα της Ουκρανίας το 2016 λόγω πιέσεων από δυτικές κυβερνήσεις (Τζο Μπάιντεν) και φερόμενους διεθνείς θεσμούς όπως η ΕΕ και το ΔΝΤ. Η απόλυσή του ήταν μέρος μιας «μεγαλύτερης προσπάθειας για την καταπολέμηση της διαφθοράς», καθώς το γραφείο του Σόκιν είχε επικριθεί ότι «δεν συνέχισε επαρκώς τις έρευνες για τη διαφθορά».

«Όσον αφορά τον ισχυρισμό ότι αυτές οι έρευνες υποτίθεται ότι ήταν «αδρανείς», τότε μπορώ να δώσω πολύ εντυπωσιακά παραδείγματα, δηλαδή τις ενέργειές μας μετά την άρση της απαγόρευσης για 23 εκατομμύρια Ζλοτσέφσκι στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε ο Σόκιν.

«Διοθέτησα εσωτερική έρευνα, άνοιξα μια ποινική έρευνα για το πώς και γιατί τα χρήματα που κατασχέθηκαν αποδεσμεύτηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, 10-12 ημέρες πριν την παραίτησή μου, στις 2 Φεβρουαρίου 2016, το δικαστήριο κατάσχεσε περιουσιακά στοιχεία, τις προσωπικές του αποταμιεύσεις, περιουσία, αυτοκίνητα κ.λπ.», πρόσθεσε.

Ο Σόκιν είπε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ παρακολουθούσαν στενά τη διαδικασία έρευνας και ήταν βέβαιος ότι ο Μπάιντεν γνώριζε την πρόοδο. Ο Σόκιν πρόσθεσε ότι πίστευε ότι ο Μπάιντεν ενήργησε παρασκηνιακά για να τον απομακρύνει, φοβούμενος ότι η έρευνα θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τον γιο του και άλλα κοντινά του πρόσωπα.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν μια από τις ισχυρότερες υπηρεσίες πληροφοριών στον κόσμο… Προφανώς, ο κ. Μπάιντεν ενημερώθηκε ότι πλησιάζαμε στη στιγμή που ξεκίνησαν οι ανακρίσεις για τον γιό του και άλλα πρόσωπα», είπε ο Σόκιν.

Ο Σόκιν υποστήριξε ότι το πραγματικό κίνητρο πίσω από την ώθηση του Μπάιντεν για την απομάκρυνσή του ήταν να προστατεύσει τα προσωπικά και οικογενειακά του συμφέροντα παρά τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης Mykola Zlochevsky και το στέλεχος Vadym Pozharski της Burisma άσκησαν συνεχή πίεση στον Hunter Biden για να ασκήσουν πιέσεις στην Ουάσιγκτον, DC, για βοήθεια στην αντιμετώπιση του Ουκρανού εισαγγελέα Viktor Shokin.

Ο Χάντερ προσελήφθη από την Burisma για να υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο με αντάλλαγμα 83.000 δολάρια το μήνα για να έχει πρόσβαση στον πατέρα του, τότε αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Αναφέρθηκε ότι ήταν για «συμβουλευτικές υπηρεσίες».

Η Burisma ζήτησε βοήθεια από τον Joe Biden για να σταματήσει μια έρευνα υπό τον Viktor Shokin. Σε αντάλλαγμα, ο Τζο Μπάιντεν έλαβε δωροδοκία 10 εκατομμυρίων δολαρίων από την Burisma για τη βοήθειά του να σταματήσει την έρευνα του Σόκιν, όπως φαίνεται στο FD-1023.

Στη συνέχεια ο Μπάιντεν απείλησε να παρακρατήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, εκτός και αν ο Σόκιν απολυθεί. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Τζο Μπάιντεν να καυχιέται για αυτό σε βίντεο;

Αφού άφησε τα καθήκοντά του το 2017, ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν καυχήθηκε ότι ανάγκασε την κυβέρνηση της Ουκρανίας να απολύσει τον ανώτατο εισαγγελέα Βίκτορ Σόκιν.

«Τον κοίταξα και είπα: Φεύγω σε έξι ώρες. Εάν ο εισαγγελέας δεν απολυθεί, δεν θα πάρετε τα χρήματα. Λοιπόν, κοίτα να δείς…Απολύθηκε!», είπε ο Μπάιντεν το 2018.

Ο Ντέβον Άρτσερ κατέθεσε ενόρκως και επιβεβαίωσε ότι η Burisma πίεσε τον Χάντερ Μπάιντεν να πείσει τον Τζο Μπάιντεν να κλείσει την έρευνα του Βίκτορ Σόκιν.

Το 2020, ο Σόκιν υπέβαλε επίσημη καταγγελία κατά του Τζο Μπάιντεν για παρέμβαση στις νομικές διαδικασίες της Ουκρανίας. Τον ίδιο μήνα, ο Σόκιν ισχυρίστηκε ότι είχε δηλητηριαστεί με «υδράργυρο πριν από πέντε μήνες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα», σύμφωνα με το Interfax.

«Δεν έχω προφανείς εχθρούς τους οποίους μπορώ να κατηγορήσω για αυτό. Φυσικά, μια από τις εκδοχές, αλλά αυτή η εκδοχή απαιτεί διερεύνηση, είναι ότι ο Μπάιντεν με κάποιο τρόπο συμμετείχε σε αυτά τα ζητήματα. Απευθύνθηκα επίσημα στις ελληνικές αρχές επιβολής του νόμου σχετικά με αυτό και τους ζήτησα να το διερευνήσουν… Επισήμως, δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση, αν και επικοινώνησα μαζί τους αρκετό καιρό πριν σχετικά με την έναρξη ποινικής διαδικασίας σε σχέση με μια προμελετημένη απόπειρα δολοφονίας μου», Shokin είπε.

Τον Μάιο του 2020, ο Σόκιν απηύθυνε έκκληση στον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προτρέποντάς τον να αναλάβει δράση σχετικά με την απροθυμία των ουκρανών αρχών επιβολής του νόμου να ερευνήσουν παράνομες πράξεις που διέπραξε ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Σόκιν συνέχισε λέγοντας στη συνέντευξη ότι δεν κινήθηκε ποινική έρευνα εναντίον του Χάντερ Μπάιντεν. Επέμεινε ότι η υπόθεση σχετίζεται με την παραβίαση του νόμου από την Burisma. Υποστήριξε ότι καθώς ενεβάθυναν στην έρευνα, άρχισαν να υποψιάζονται ότι οι διευθυντές της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Χάντερ Μπάιντεν, μπορεί επίσης να εμπλέκονται.

«Όταν αρχίσαμε να προχωράμε ενεργά με στόχο να διευκρινίσουμε αυτό το έγκλημα και να βρούμε ποιος ήταν ένοχος για παραβίαση της ουκρανικής νομοθεσίας στο Burisma. Καταλήξαμε να ανακαλύψουμε ότι οι διαχειριστές που προσλήφθηκαν τον Μάιο-Ιούνιο του 2014 πιθανώς να εμπλέκονταν. Αυτοί ήταν ο Ντέβον Άρτσερ, ο Χάντερ Μπάιντεν και άλλοι. Ο Τζο Μπάιντεν είχε λόγους να φοβάται ότι όλα αυτά θα έπεφταν τελικά στον γιο του», είπε ο Σόκιν.

Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις του σχετικά με την ιδέα ότι δεν ήταν μόνο ο Μπάιντεν που ήθελε να φύγει αλλά και άλλοι θεσμοί όπως το ΔΝΤ ή η ΕΕ, ο Σόκιν απάντησε:

«Πρώτον, δεν θυμάμαι ούτε μία φορά, ούτε μία, όταν ο Μπάιντεν ζήτησε επίσημα την απόλυσή μου ενώ ήμουν Γενικός Εισαγγελέας. Νομίζω και έχω λόγους να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι εξαπάτηση. Τους ρώτησα: Δώστε μου ένα παράδειγμα που αποδεικνύει ότι είμαι διεφθαρμένος όπως κάποια αδικοπραγία που μπορεί να έχω διαπράξει. Κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμη να το κάνει αυτό, συμπεριλαμβανομένου του Μπάιντεν», είπε ο Σόκιν.

«Δεν είμαι πολιτικός και ποτέ δεν επιδίωξα πολιτικό στόχο σε καμία έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας Burisma. Έχω συναντήσει συχνά τον Πρέσβη Pyatt καθώς και άλλους πρέσβεις και ποτέ δεν μου είπαν ότι η δουλειά μου ήταν κακή ή κακή. Επιπλέον, αυτοί οι ίδιοι πρεσβευτές μου είπαν ήδη το φθινόπωρο [2015]: «Βίκτορ, υπομονή! Καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες. Δεν ξέρουμε από πού προήλθε. Τίποτα δεν έγινε επίσημα. Όλα αυτά είναι ανεπίσημα και διαδραματίζονται στα παρασκήνια», είπε ο Σόκιν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2023/08/05/explosive-video-former-ukrainian-prosecutor-viktor-

Και για να καταλάβετε την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ αυτής της υποθέσεως, διαβάστε επισης το άρθρο μας με τίτλο Ο Χάντερ Μπάιντεν διοχέτευσε τόνους χρημάτων στη Metabiota για έρευνες βιοόπλων που προκαλούν πανδημίες κοντά στα ρωσικά σύνορα όπου είχαμε γράψει (αναφερόμενοι στο SPUTINIK.com) τα εξής αποκαλυπτικά για αυτό…

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε την Πέμπτη ότι το επενδυτικό ταμείο του Χάντερ Μπάιντεν υποστήριζε το στρατιωτικό-βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στην Ουκρανία. Το ταμείο διαθέτει σημαντικούς οικονομικούς πόρους ύψους τουλάχιστον 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον στρατό.

Η αλληλογραφία του Χάντερ Μπάιντεν με την αμυντινή ανάδοχο εταιρεία του Πενταγώνου Metabiota αποκάλυψε πώς ο γιος του τότε αντιπροέδρου χρησιμοποίησε την επιρροή του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου Burisma για να διοχετεύσει χρήματα σε έρευνες παθογόνων που προκαλούν πανδημίες, μόλις μερικές εκατοντάδες μίλια από τα ρωσικά σύνορα.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >>

Ο Χάντερ Μπάιντεν διοχέτευσε τόνους χρημάτων στη Metabiota για έρευνες βιοόπλων που προκαλούν πανδημίες κοντά στα ρωσικά σύνορα

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr