Home ΔΙΕΘΝΗ Πως ο ΠΟΥ επιχειρεί να αναλάβει τον έλεγχο των πτυχών της ζωής όλων υπό την ταμπέλα της Βιοασφάλειας

Πως ο ΠΟΥ επιχειρεί να αναλάβει τον έλεγχο των πτυχών της ζωής όλων υπό την ταμπέλα της Βιοασφάλειας

by _
0 comment 193 views
Πως ο ΠΟΥ επιχειρεί να αναλάβει τον έλεγχο των πτυχών της ζωής όλων υπό την ταμπέλα της Βιοασφάλειας
Πως ο ΠΟΥ επιχειρεί να αναλάβει τον έλεγχο των πτυχών της ζωής όλων υπό την ταμπέλα της Βιοασφάλειας

Πως ο ΠΟΥ επιχειρεί να αναλάβει τον έλεγχο των πτυχών της ζωής όλων υπό την ταμπέλα της Βιοασφάλειας


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με βασικούς χρηματοδότες το καθεστώς της Κίνας και το Ίδρυμα Gates θέτει τα θεμέλια για να αναλάβει τον έλεγχο των πτυχών της ζωής όλων, παντού στον κόσμο, υπό την ταμπέλα της «βιοασφάλειας».

Ανάλυση από τον Dr. Joseph Mercola

Ένας νέος οργανισμός πολλαπλών υπηρεσιών με το όνομα Door to Freedom (Πόρτα στην Ελευθερία) δημιουργείται ώστε όλοι να μάθουν περί τίνος πρόκειται και να δράσουν από κοινού για να διαδοθεί ευρύτερα η αλήθεια και για το τι μπορεί να γίνει ώστε να σταματήσει όλο αυτό.



Ο οργανισμός Door to Freedom ελπίζει επίσης να συγκεντρώσει τις οργανώσεις ελευθερίας σε όλο τον κόσμο ώστε να δράσουν από κοινού για να διαδοθεί ευρύτερα ο λόγος του.

Η παγκόσμια κλίκα που προσπαθεί να καταλάβει τον έλεγχο του κόσμου έχει πρόσβαση σε πολλά κεφάλαια, αλλά χρησιμοποιεί επίσης τα δολάρια της φορολογίας μας.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ξοδέψει περίπου 5 τρισεκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με πολλά από αυτά τα χρήματα δωροδοκήθηκαν τα ΜΜΕ, τα νοσοκομεία, οι influencers, οι εκκλησίες, οι ιατρικές ομάδες και άλλοι κοινωνικοί οργανισμοί προκειμένου να προωθήσουν το επίσημο αφήγημα.

Οι ισχύοντες νόμοι παρέχουν ασυλία σε πολλούς κακούς φορείς. Τα εμβόλια και οι κατασκευαστές τους έχουν επίσης καλυφθεί οικονομικά.

Πρέπει να ψηφίσουμε νέους νόμους που θα εξαλείψουν όλες αυτές τις οικονομικές αποζημιώσεις, ώστε να μπορέσουμε να προσφύγουμε αναδρομικά στο δικαστήριο εναντίον τους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει.



Παίρνω συνέντευξη ξανά από την Dr. Meryl Nass, η οποία έχει ένα μηνιαίο podcast με τον δημοσιογράφο James Corbett στην τηλεόραση του οργανισμού Children’s Health Defense (CHD). Η εκπομπή τους επικεντρώνεται στην υλοποίηση των προσπαθειών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την εγκατάσταση παγκόσμιας τυραννίας με στόχο την υγεία και την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Σε αυτή τη συνέντευξη, η Nass εξηγεί το πώς ο ΠΟΥ συγκροτείται ως κεντρικό κυβερνητικό όργανο για τον κόσμο και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον σταματήσουμε. Αναφέρει επίσης το τίμημα που πλήρωσε για τη θέση της ενάντια στο ψευδές αφήγημα για την COVID και την προσφορά έγκαιρης θεραπείας.

Η Nass ήταν μία από τους γιατρούς που, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID, πρόσφεραν στους ασθενείς έγκαιρη θεραπεία στο Μέιν και στο Μέριλαντ. Ως αποτέλεσμα, η ιατρική της άδεια ανεστάλη και το ιατρικό συμβούλιο την ανάγκασε να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση. Προφανώς, στην παρούσα εποχή, οι γιατροί που πιστεύουν ότι η διάσωση ζωών είναι πιο σημαντική από το να ακολουθούν αντιεπιστημονικές ιατρικές συμβουλές που δημιουργούνται από γραφειοκράτες θεωρείται παράνοια. Η ίδια σχολιάζει:

«Ολόκληρη η πανδημία, και η κατάληψη του κόσμου από τις “ελίτ (παγκόσμια κλίκα)” έχει ενορχηστρωθεί κυρίως μέσω του φόβου, και ένα πράγμα που θεωρείται απαραίτητο είναι να κάνουν τους γιατρούς να συνεργάζονται. Για να γίνει αυτό, ο καλύτερος τρόπος είναι να τους τρομάξετε και για να γίνει αυτό θα πρέπει να τους απειλήσετε με τις ιατρικές τους άδειες… Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2021, υπήρξαν πολλές ειδήσεις για αρκετούς γιατρούς που συνταγογραφούσαν ιβερμεκτίνη και [οι οποίοι] ερευνούνταν, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχασε την άδειά του.



Προφανώς, αυτό δεν ήταν αρκετό για να εμποδίσει τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν ιβερμεκτίνη, και στις πολιτείες όπου επιτρεπόταν, υδροξυχλωροκίνη. Αυτά είναι και τα δύο αδειοδοτημένα φάρμακα και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν είχε καμία νομική εξουσία να τα αφαιρέσει από το πρωτόκολλο.

Οι γιατροί με νόμιμη άδεια μπορούσαν να συνταγογραφήσουν φάρμακα με άδεια, όπως και οι νοσηλευτές, οι PA [βοηθοί γιατρών] κ.λπ. Κανένας δεν είχε προειδοποιηθεί για παρενέργεις (“black box warning”), ούτε ότι ήταν φαρμακευτικές ουσίες υπό έλεγχο. Ήταν και οι δύο ασφαλείς και είχαν χρησιμοποιηθεί για αρκετές δεκαετίες.

Ωστόσο, αντ’ αυτού, οι συνταγογραφήσεις έπρεπε να γίνονται μέσω των πολιτειών -επειδή οι Πολιτείες καθορίζουν την ιατρική και φαρμακευτική πρακτική. Έτσι, περίπου 30 πολιτείες εξέδωσαν είτε οδηγίες είτε κανόνες σε φαρμακοποιούς και γιατρούς λέγοντάς τους εάν μπορούσαν ή όχι να συνταγογραφήσουν αυτά τα φάρμακα και για ποιες περιστάσεις.

Αυτό συνέβαινε στις αρχές του 2020. Στην περίπτωσή μου, το διοικητικό συμβούλιο έλαβε μια ανώνυμη καταγγελία εναντίον μου λέγοντας ότι διέδιδα παραπληροφόρηση —μια ακόμη κατηγορία εναντίον κάποιων ανθρώπων που η κυβέρνηση χρειαζόταν απαραιτήτως για να τους ελέγχει. Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την COVID, τα φάρμακα, τα εμβόλια και για όλη αυτή την εξαγορά.

Έτσι, δημιούργησαν αυτή την απίστευτη έννοια της «παραπληροφόρησης», της «λανθασμένης πληροφόρησης» και της «χειραγωγημένης πληροφόρησης» και προσποιήθηκαν ότι επρόκειται καταπάτηση του νόμου, ότι δηλαδή οι άνθρωποι που διέδιδαν παραπληροφόρηση θα μπορούσαν να κατηγορηθούν και θα έπρεπε να σταματήσουν. Ένα ολόκληρο τεράστιο σύστημα δημιουργήθηκε εντός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να ερευνήσει την παρουσία μας στο Διαδίκτυο και να καταδιώκει ανθρώπους [που ήταν αντίθετοι με το αφήγημα].



Κατηγορήθηκα, λοιπόν, αρχικά, όχι για χρήση αυτών των φαρμάκων, γιατί τα χρησιμοποιούσα νόμιμα, αλλά για διάδοση παραπληροφόρησης. Και νομίζω ότι οι ομοσπονδιακοί έψαχναν μια δικαιολογία για να τρομάξουν πραγματικά τους γιατρούς… Ήμουν αρκετά γνωστή.

Έτσι με καταδίωξαν και μου είπαν: “Όχι μόνο σε ερευνούμε, αλλά βρίσκουμε, ακόμη και πριν προχωρήσει η έρευνα, ακόμη και πριν από οποιαδήποτε ακρόαση, πριν καν σε δει η ιατρική επιτροπή και τους πεις μία λέξη, αποφασίσαμε ότι είστε κίνδυνος για τους κατοίκους του Μέιν και πρέπει να αναστείλουμε αμέσως την άδειά σας”. Το έκαναν στις 12 Ιανουαρίου 2022».

Αυτόκλητο δικαστήριο

H Nass δεν μπόρεσε να ασκήσει την ιατρική από τότε. Πριν από την πρώτη ακρόαση, το κρατικό ιατρικό συμβούλιο προσπάθησε να την κάνει να συμφωνήσει και να παραδώσει την άδεια της οικειοθελώς. Αρνήθηκε. Μέχρι τότε, εργαζόταν ήδη με την οργάνωση CHD («Προστασία της Υγείας των Παιδιών») και ο Robert F. Kennedy Jr., που ίδρυσε την CHD, προσφέρθηκε να πληρώσει για τη νομική υπεράσπισή της.

Φυσικά, πριν από την πρώτη ακρόαση, συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να οδηγήσουν την Nass στο δικαστήριο για παραπληροφόρηση. Εξάλλου, η Πρώτη Τροποποίηση του Συντάγματος της επιτρέπει να λέει ό,τι θέλει. Έτσι, απέσυραν τις κατηγορίες για παραπληροφόρηση και την κατηγόρησαν ότι χρησιμοποίησε φάρμακα «off-label» (συνταγογράφηση ενός φαρμάκου για διαφορετικό σκοπό από αυτόν που ενέκρινε η FDA) -μόνο που αυτό ήταν επίσης απολύτως νόμιμo.

Έτσι, απέσυραν και αυτή την κατηγορία και αντ’ αυτού υποστήριξαν ότι μιλούσε άσχημα για τα εμβόλια για την COVID. Αλλά ούτε αυτή ήταν μια στρατηγική νίκης, γιατί, φυσικά, δεν ήθελαν να υπερασπιστούν τα εμβόλια στο δικαστήριο.



«Λοιπόν, βασικά, έλεγξαν τα αρχεία μου και προσπάθησαν να βρουν μικρά παράξενα πράγματα, όπως ότι δεν ήταν αρκετά τακτοποιημένα. Έκανα τηλεϊατρική και δεν είχα γράψει για τα ζωτικά στοιχεία ενός ασθενή, τέτοια πράγματα», λέει η Nass.

Η Dr. Meryl Nass

«Έτσι, στις ακροάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, καταφέραμε να καταρρίψουμε όλες αυτές τις κατηγορίες. Δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό, δεν τους μένει τίποτα. Στην πραγματικότητα, ο γενικός εισαγγελέας δεν ρώτησε καν τον τελευταίο μου μάρτυρα, ο οποίος ήταν ο Harvey Risch, ομότιμος καθηγητής από το Yale, ο οποίος διέλυσε τη μαρτυρία του γιατρού μερικής απασχόλησης των Επειγόντων ότι δεν είχα κάνει τα πράγματα σωστά.

Λοιπόν, είμαστε εκεί. Δεν έχουν υπόθεση, οπότε αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να τραβήξει όλη αυτή η ιστορία για πάντα, κάτι που θα ωφελήσει δύο ζητήματα που είναι καλά για αυτούς: Ένα, να με εμποδίσει από το να μπορώ να πω ότι κέρδισα την υπόθεσή και να τραβήξω την προσοχή σε εθνικό επίπεδο, επειδή είχαν καταφέρει να με βάλουν στις ειδήσεις όταν μου πήραν την άδεια.

Νο. 2, θέλουν η υπόθεση να κοστίσεί πολλά χρήματα στην Children’s Health Defense απλά τραβώντας την σε διάρκεια, και δεν τους κοστίζει τίποτα να το κάνουν. Έχουν τους βοηθούς γενικούς εισαγγελείς που ήδη εργάζονται για το κράτος που διαχειρίζεται την υπόθεση. Κάποιος εκεί ψηλά κινεί τα νήματα και έχει καταλάβει το πώς θα πρέπει να το κάνει όλο αυτό όσο πιο οδυνηρό γίνεται για τον εαυτό μου και την CHD. Λοιπόν, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι δεν είναι καθόλου επώδυνο γιατί είχαμε έως και 180.000 άτομα που παρακολουθούσαν σε πραγματικό χρόνο κάθε ακρόαση.



Η CHD και το Epoch Times έχουν μεταδώσει κάθε συνεδρίαση, έτσι όλοι μπόρεσαν να δουν τι είδους αυτόκλητο δικαστήριο είναι αυτό, και της πολιτείας του Μέιν έχει ήδη μαυρίσει το μάτι. Ας πάμε λοιπόν μπροστά. Ας τους προκαλέσουμε κι άλλα μαύρα μάτια».

Οι περισσότεροι γιατροί είναι αντιμέτωποι με δύο εξίσου ανεπιθύμητες εναλλακτικές

Δυστυχώς, η απειλή για την ιατρική άδεια ενός γιατρού είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση και επίσης είναι ένας αποτελεσματικός εξαναγκασμός για την τήρηση των κανόνων, παρόλο που αυτοί είναι εντελώς παράνομοι. Ο λόγος είναι απλά οικονομικά. Οι περισσότεροι χρωστούν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε φοιτητικά δάνεια, και αν δεν είναι πλούσιοι, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασκήσουν το επάγγελμα ιδιωτικά.

Αυτό σημαίνει ότι εργάζονται ως υπάλληλοι σε νοσοκομεία ή μεγάλες κλινικές, όπου οι κανόνες ορίζονται από τους διοικητές τους. Επιπλέον, η ιατρική εκπαίδευση είναι εξ ολοκλήρου όμηρος της Big Pharma, και αυτό συμβαίνει τα τελευταία 100 χρόνια. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές ιατρικής υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου από την πρώτη μέρα. Επιπλέον, υπάρχει και η πίεση των συναδέλφων τους.

«Είμαστε στη μέση ενός πολέμου», λέει η Nass. «Είναι ένας πόλεμος για το ποιος έχει τον έλεγχο των ανθρώπων και οι γιατροί απλώς τυχαίνει να είναι ένα απαραίτητο σκακιστικό πιόνι για αυτούς. Εξασκώντας τέτοιες πρακτικές σε εμένα και σε άλλους, το κράτος έχει πετύχει στο να κάνει τους περισσότερους γιατρούς να κρατούν το στόμα τους κλειστό, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με αυτό που θέλει εκείνο».



Πράγματι, χρειάζεται τεράστιο θάρρος και δέσμευση στην ευημερία των ασθενών προκειμένου να καταστραφεί ένα σύστημα που έχει όλες αυτές τις ενσωματωμένες πιέσεις. Κατά την εκτίμησή μου, ίσως μόνο το 5% του 1 εκατομμυρίου γιατρών στην Αμερική έχει πάρει θέση ενάντια στην τυραννία της COVID.

«Περισσότερο από το 75% των γιατρών είναι υπάλληλοι κάποιου άλλου, και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν λόγο», εξηγεί η Nass. «Αν εργάζονται σε ένα νοσοκομείο, οι λογιστές του νοσοκομείου λένε: “Κοίτα, όλοι όσοι έρχονται θα παίρνουν ρεμντεσιβίρη, αυτό είναι όλο, εφόσον εισαχθούν με COVID”. Και έτσι δεν μπορούν να αντισταθούν.

Είναι στη μέση τόσα πολλά χρήματα που οι άνθρωποι που προσπάθησαν να αντισταθούν έχασαν τη δουλειά τους. Και αυτό ήταν που είπαν να κάνουν τα νοσοκομεία από την κυβέρνηση και τους λεγόμενους ηθικολόγους όπως ο Art Caplan. Απολύεις ανθρώπους και μετά όλοι οι άλλοι σε ακολουθούν. Αυτό λοιπόν έγινε.

Το άλλο πράγμα είναι… δεν μπορείτε να περιμένετε από κάποιον να πιστέψει κάτι εάν ο μισθός του εξαρτάται από κάτι που δεν πρέπει να πιστεύει. Να λοιπόν! Η πίεση των συναδέλφων είναι τεράστια, για διάφορους λόγους. Το ένα είναι το θέμα της ιατρικής αμέλειας. Εάν δεν τα πηγαίνετε καλά με όλους τους άλλους, θα θεωρηθείτε ότι είστε υπεύθυνοι εάν ο ασθενής σας δεν τα πάει καλά.

Έτσι, αν δώσω σε κάποιον υδροξυχλωροκίνη για την COVID και καταλήξει να πεθάνει, μπορεί να μου ασκηθεί μήνυση για αμέλεια επειδή δεν ακολούθησα το πρότυπο περίθαλψης. Αλλά αν του έδωσα ρεμντεσιβίρη και πεθάνει, ακολούθησα το πρότυπο περίθαλψης και δεν μπορούν να με μηνύσουν γι’ αυτό. Αυτά είναι τρομερά πράγματα.

Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το επάγγελμα έχει πιεστεί —μέσω αυτών των κανόνων και προτύπων— να κάνει πράγματα λάθος. Και όλα αυτά πιθανώς να είχαν σκεφτεί, ή ακόμα και να προγραμμάτιζαν, εδώ και πολύ καιρό, έτσι ώστε να είναι σχετικά εύκολο να ελεγχθούν όλοι οι γιατροί».

Η παγκόσμια ανάληψη εξουσίας βρίσκεται σε εξέλιξη

Όπως σημειώνει η Nass, οι περισσότεροι από εσάς που δίνετε βάση θα έχετε παρατηρήσει ότι όλα τα τρελά πράγματα συμβαίνουν σήμερα ταυτοχρόνως. Μας δόθηκε εντολή να λάβουμε γρήγορα τα «εμβόλια» που αποδείχθηκαν τόσο αναποτελεσματικά όσο και εξαιρετικά επικίνδυνα, και παρόλο που επικρατεί σιγή ασυρμάτου για αυτό, η κυβέρνηση εξακολουθεί να προσπαθεί να πιέζει τους ανθρώπους να λάβουν επιπλέον ενισχυτικά.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έχει εξουσιοδοτήσει τους κατασκευαστές εμβολίων να δημιουργήσουν μια τρίτη, δύο δόσεων, έκδοση του εμβολίου mRNA, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε συνδυασμό με τα εμβόλια γρίπης.



«Γιατί να συμβαίνει αυτό, όταν όλοι γνωρίζουν ότι μετά από μερικές εβδομάδες, [οι ενέσεις] θα σας κάνουν πιο επιρρεπείς να αποκτήσετε τη νόσο, καθώς και καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβους αίματος κ.λπ. και ξαφνικό θάνατο;» αναρωτιέται η Nass.

Αντιμετωπίζουμε επίσης την κυκλοφορία ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC) και ενός διεθνούς ψηφιακού διαβατηρίου εμβολίων. Γνωρίζουμε επίσης ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρηματοδότησε το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV) προκειμένου να σχεδιάσει περισσότερους θανατηφόρους κοροναϊούς. Γιατί το έκαναν αυτό; Για ποιο σκοπό; Έχουμε δει επίσης εκπληκτικές αλλαγές στο σχολικό μας σύστημα.

Η τρανσέξουαλ ιδεολογία πλέον υπερτερεί όλων των άλλων. Έχουμε δει μια ταχεία ανάπτυξη της διαδικτυακής εκπαίδευσης και τη μείωση των εκπαιδευτικών προτύπων σε όλα τα επίπεδα, ενώ η χρήση της σωστής αντωνυμίας έχει γίνει απίστευτα σημαντική.

Έχουμε δει επίσης μια ριζική μετατόπιση από τον αληθινό περιβαλλοντισμό υπέρ μιας «πράσινης» ατζέντας που αναγκάζει τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη να μειώσουν το βιοτικό τους επίπεδο ενώ οι πλούσιοι κερδίζουν. Γεγονός είναι ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος μας και ο βιασμός των υπανάπτυκτων χωρών για τους φυσικούς πόρους τους έγινε από τους ίδιους παγκοσμιοποιητές που τώρα κατηγορούν για όλα αυτά τα προβλήματα το κοινό.

«Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι οι “ελίτ” (παγκόσμια φυλή) έχουν κατά κάποιο τρόπο αποκτήσει τον έλεγχο αρκετών κομματιών του πολιτισμού μας και του εκπαιδευτικού μας συστήματος, και σίγουρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κυβέρνησής μας, προκειμένου να αναπτύξουν αυτές τις πολιτιστικές έννοιες και να πείσουν τους ανθρώπους για την εγκυρότητά τους», λέει η Nass.

«Οι ελίτ αποφάσισαν –έχουν πλέον τη δυνατότητα, μέσω της παρακολούθησης, μέσω του ελέγχου των μέσων ενημέρωσης και του ελέγχου των κυβερνήσεων– να καταλάβουν μεγάλο μέρος του κόσμου. Ο απλούστερος και πιο νόμιμος τρόπος για να το κάνουν αυτό, χωρίς να χρειάζεται να πολεμήσουν, είναι να αναλάβουν τη δημόσια υγεία και να “τυλίξουν” τον υπόλοιπο κόσμο στη δημόσια υγεία. Επομένως, η δημόσια υγεία δεν έχει να κάνει μόνο μεταξύ εσάς και του γιατρού σας. Η δημόσια υγεία περιλαμβάνει πλέον και τα άγρια ​​ζώα… Θέλουν να ελέγχουν τις αλληλεπιδράσεις των ανθρώπων και των άγριων ζώων.

Θέλουν επίσης να ελέγχουν τι συμβαίνει με τα ζώα μας… έτσι, τα ζώα έχουν γίνει μέρος της υγείας. Τα οικοσυστήματα έχουν επίσης γίνει μέρος της υγείας, όπως και όλα τα άλλα. Το όνομα όλου αυτού του σχεδίου είναι “One Health” (μια συνεργατική, πολυτομεακή και διεπιστημονική προσέγγιση με στόχο την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων για την υγεία, αναγνωρίζοντας τη διασύνδεση μεταξύ ανθρώπων, ζώων, φυτών και του κοινού τους περιβάλλοντος). Ο ΠΟΥ, ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) —ο παγκόσμιος οργανισμός για την υγεία των ζώων— και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ, πιέζουν όλα αυτά να αποτελέσουν μέρος του “One Health” και της δημόσιας υγείας.

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υποτίθεται ότι χρησιμοποιούν την προσέγγιση One Health. Αυτό σημαίνει ότι τα προβλήματα υγείας πρέπει να λυθούν με μια ολόκληρη επιτροπή ανθρώπων, αποτελούμενη όχι μόνο από γιατρούς, όχι μόνο από κτηνιάτρους, αλλά χρειάζονται οι οικολόγοι, οι φυτοπαθολόγοι, οι κτηνοτρόφοι κ.λπ. Όλοι πρέπει να συνεργαστούν.

Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να ενταχθεί και η αστυνομία. Πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε τις κυβερνήσεις και τους νομοθέτες και όλους τους άλλους σε αυτήν την έννοια του One Health».

Όπως σημειώνεται από την Nass, το One Health είναι ήδη κατοχυρωμένο ως άρθρο του Νόμου περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας (NDAA) των ΗΠΑ, επομένως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι οργανισμοί των ΗΠΑ βρίσκονται όλοι στον ίδιο δρόμο με τον ΠΟΥ.

Ποιος είναι μέρος της Παγκόσμιας Σέχτας;

Στη συνέντευξη, η Nass συνεχίζει να κατονομάζει μερικές από τις οργανώσεις που αποτελούν μέρος της παγκόσμιας κουλτούρας που επεξεργάζεται ξανά την κοινωνία για τους δικούς της σκοπούς. Ο Kissinger επέλεξε τον Klaus Schwab για να δημιουργήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) το 1971 και από τότε εργάζονται μαζί.

Το 1993, το WEF ίδρυσε το πρόγραμμα Young Global Leaders για να καλλωπίσει διεθνείς αρχηγούς κρατών. Σήμερα, η Γερμανία, η Γαλλία, ο Καναδάς, η Φινλανδία και άλλες χώρες καθοδηγούνται από απόφοιτους αυτού του προγράμματος.



«Δεν είναι ακριβώς μια μυστική εταιρεία, αλλά ο Klaus Schwab και η ομάδα του έχουν καταφέρει να εντοπίζουν ανθρώπους που συμβαδίζουν με το πρόγραμμά τους», λέει η Nass. «Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν είναι και οι πιο έξυπνοι, δεν έχουν φαντασία και είναι πολύ υπάκουοι. Ως εκ τούτου, έχουν πειστεί ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια τρομερή κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ότι πρέπει να λάβουν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπισή της —ακόμα κι αν πρέπει να μειώσουν τον πληθυσμό, ακόμα κι αν πρέπει να μειώσουν το βιοτικό μας επίπεδο, ακόμα κι αν πρέπει να απαλλαγούμε από τα αεροπορικά ταξίδια και να… φάμε ζωύφια».

Πώς ο ΠΟΥ συστήνεται ως η Κεντρική Αρχή

Όπως εξηγεί η Nass, από την ίδρυσή του το 1948, ο ΠΟΥ ήταν ένας οργανισμός που μετέφερε χρήματα από πλουσιότερες σε φτωχότερες χώρες για να τις βοηθήσει με προβλήματα υγείας όπως η φυματίωση, το AIDS και η ελονοσία. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID, ο ΠΟΥ και διπλωμάτες από τις χώρες-μέλη αποφάσισαν ότι ήταν απαραίτητη μια συνολική συνθήκη όσον αφορά τις πανδημίες. Η αιτιολόγηση ήταν ότι στην COVID είχε γίνει κακή διαχείριση, επομένως χρειαζόμαστε έναν κεντρικό υπεύθυνο λήψης αποφάσεων.

«Φυσικά, αυτό που δεν ειπώθηκε ποτέ είναι ότι η διαχείριση των πραγμάτων έγινε τόσο κακή, επειδή οι περισσότερες χώρες ακολουθούσαν τις συμβουλές του ΠΟΥ, κάτι που ήταν απολύτως κακό», λέει η Nass.

Εάν αυτή η συνθήκη περάσει, είτε μια περιφερειακή επιδημία είτε μια παγκόσμια πανδημία θα εξουσιοδοτήσει τον ΠΟΥ να παρέμβει και να υπαγορεύσει το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα. Τα μέλη του ΠΟΥ εργάζονται επίσης για τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHRs), οι οποίοι θα αφαιρούν από τα κράτη-μέλη την κυριαρχία τους στο να λαμβάνουν αποφάσεις που σχετίζονται με την υγεία.

Και, θυμηθείτε ότι η «υγεία» επαναπροσδιορίζεται ώστε να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ζωής, σύμφωνα με το ήδη υπάρχον παράδειγμα One Health. Όπως εξηγεί η Nass:

«Αυτό που έχει προταθεί είναι ότι είτε ένας περιφερειακός γενικός διευθυντής είτε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ μπορούν απλά να κηρύξουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος ή το ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος. Μόλις κάνουν αυτή τη δήλωση, όλες αυτές οι εξουσίες θα αποδοθούν στον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ, εάν είναι για όλες τις χώρες ή εάν είναι περιφερειακή, σε αυτόν τον περιφερειακό γενικό διευθυντή.

Αυτό το άτομο θα μπορούσε στη συνέχεια να πει, “Εντάξει, τα φάρμακα της χώρας σας πρέπει να αποστέλλονται σε αυτήν την άλλη χώρα”. Η πνευματική ιδιοκτησία σχετικά με τον τρόπο παρασκευής εμβολίων πρέπει να εξαφανιστεί. Ας πούμε ότι ο Abbott έχει ένα εμβόλιο για να καταπολεμήσει ό,τι κι αν είναι αυτό. Πλέον, πρέπει να δώσει τη συνταγή στη Ρουάντα, ώστε να μπορέσουν εκεί να φτιάξουν αυτό το εμβόλιο στη χώρα τους και να το χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους ανθρώπους.

Μπορούν να κλείσουν τα σύνορα. Οι γενικοί διευθυντές του ΠΟΥ θα μπορούσαν βασικά να πάρουν τον έλεγχο για οτιδήποτε. Αν πουν, “Ω, οι άνθρωποι παίρνουν τον ιό αυτόν από τα ζώα”, μπορούν να σταματήσουν την επαφή με τα ζώα, να σας σταματήσουν να τρώτε κοτόπουλο ή οτιδήποτε άλλο, επειδή το One Health έχει αναλάβει τη δικαιοδοσία των οικοσυστημάτων.

Ολόκληρος ο πλανήτης είναι οικοσυστήματα, και όλο αυτό είναι μέρος του One Health. Τα ζώα και τα φυτά είναι επίσης μέρος του One Health. Έτσι, μπορούν να σας πουν τι να φάτε, μπορούν να σας πουν πού να πάτε και πού να μην πάτε. Μπορούν να σας κλειδώσουν στο σπίτι σας. Μπορούν να σας βάλουν μάσκες, μπορούν να στείλουν εμβόλια —εάν εγκριθούν αυτές οι τροπολογίες [IHR] και η συνθήκη για την πανδημία. Είναι ακόμα υπό διαπραγμάτευση. Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα παρθεί. Αλλά σίγουρα έχουμε επικρίνει και αναλύσει τις πρώιμες εκδόσεις, και θα ψηφιστούν τον επόμενο Μάιο [2024] και θα μπορούσαν ενδεχομένως να τεθούν σε ισχύ σε προσωρινή βάση. Η συνθήκη θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως».

Πώς αυτά τα μέσα αλλάζουν την υφιστάμενη αρχή του ΠΟΥ

Από πολλές απόψεις, φαίνεται ότι ο ΠΟΥ ασκούσε ήδη αυτές τις εξουσίες, ή τουλάχιστον προσπαθούσε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID. Λοιπόν, πώς αυτά τα δύο μέσα -οι τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας και η συνθήκη για την πανδημία- αλλάζουν την υπάρχουσα εξουσία του; Η Nass εξηγεί:

«Υπάρχουν υφιστάμενοι διεθνείς κανονισμοί υγείας και υφίστανται τουλάχιστον από το 1969… Παρόλο που ο ΠΟΥ ισχυρίζεται ότι μέρος των Διεθνών Κανονισμών Υγείας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι δεσμευτικοί, δεν είναι. Έτσι, οι χώρες τους ακολούθησαν, αλλά δεν υπήρχε νομική υποχρέωση να το κάνουν. Οι Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας δηλώνουν πολύ ξεκάθαρα ότι ο τρόπος με τον οποίο πρόκειται να εκτελούνται είναι με “απόλυτο σεβασμό της αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελευθερίας των προσώπων”. Στη νέα έκδοση που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση, το έχουν ξεκαθαρίσει. Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας ή της ελευθερίας των προσώπων.

Και, έχουν πει συγκεκριμένα ότι αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα είναι δεσμευτικοί για τις χώρες και οι χώρες πρέπει να έχουν ένα εστιακό σημείο που απαιτείται για να τους εκτελούν και να αναφέρουν στον ΠΟΥ πώς έχουν εφαρμοστεί.

Υπάρχουν πρόσθετες νέες διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες οι χώρες υποχρεούνται να ασκούν επιτήρηση των πληθυσμών τους. Θέλουν να πιστεύετε ότι πρόκειται για παρακολούθηση μόνο βακτηρίων ή παρακολούθηση μόνο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά είναι και τα δύο. Έτσι, ο ΠΟΥ θα μπορούσε να απαιτήσει από τους ανθρώπους να υποβληθούν σε τεστ στη χώρα τους, είτε διασχίζουν σύνορα είτε όχι.

Πες ότι υπάρχει ένα ξέσπασμα. Όλοι πρέπει να μπουν στη σειρά και να ελεγχθούν για να δουν αν έχουν μολυνθεί με τον Χ ιό. Και τα ζώα πρέπει επίσης να επιτηρούνται, γιατί θα αναζητούν παθογόνους παράγοντες που θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν πανδημίες. Οπότε αυτό υποτίθεται ότι συμβαίνει.

Πλέον, υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με όλο αυτό, και είναι ότι μπορείτε πάντα να βρείτε ιούς που έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε πανδημίες… Έτσι, εάν αρχίσετε να τους παρακολουθείτε, θα τους βρείτε, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιτρέπεται στον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία όποτε θέλει.

Η άλλη μορφή επιτήρησης είναι ότι απαιτούν από τις χώρες να παρακολουθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα κύρια μέσα ενημέρωσης και να λογοκρίνουν οτιδήποτε αντίκειται στα μηνύματα δημόσιας υγείας του ΠΟΥ. Αυτή λοιπόν είναι μια τεράστια υπόθεση. Τεράστια».

Είναι η Παγκόσμια Τυραννία αναπόφευκτη;

Αν και μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να εκτροχιαστεί αυτό το «τρένο», η Nass παραμένει αισιόδοξη. «Είναι ένα δυστοπικό μέλλον που στην πραγματικότητα δεν είναι καλό για κανέναν. Ακόμη και οι άνθρωποι που το θέλουν θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι καλό ούτε για αυτούς», λέει η Nass.

Πλέον, η παγκόσμια κλίκα που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο έχει πρόσβαση σε ουσιαστικά απεριόριστο κεφάλαιο. Αλλά χρησιμοποιούν επίσης τα δολάρια της φορολογίας μας. Όπως σημειώνει η Nass, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ξοδέψει περίπου 5 τρισεκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Αυτά είναι τα χρήματά μας, δεν είναι δικά τους», λέει, «και πολλά από αυτά τα χρήματα, πιθανότατα, πήγαν σε δωροδοκίες των μέσων ενημέρωσης». Τα νοσοκομεία πληρώθηκαν επίσης για να συμβαδίσουν με το αφήγημα, όπως και οι διασημότητες, οι εκκλησίες, οι ιατρικές ομάδες και άλλοι κοινωνικοί οργανισμοί.

«Αυτοί οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι δεν θέλουν να ξοδέψουν τα δικά τους χρήματα για να κατακτήσουν τον κόσμο. Θέλουν να ξοδέψουν τα χρήματά μας ή να μας χρεώσουν. Είναι όμως δικαιολογημένες και νόμιμες αυτές οι δαπάνες; Εάν έχουμε κυβερνήσεις ανθρώπων που ανταποκρίνονται στην κανονική ζωή, μπορούμε να ερευνήσουμε πού πήγαν αυτά τα χρήματα. Τι κάνουν αυτοί οι δημόσιοι λειτουργοί; Μπορούμε να τους ελέγξουμε και πιθανότατα μπορούμε ακόμη και να ανακτήσουμε πολλά από αυτά τα χρήματα.

Τώρα, για να γίνει αυτό μπορεί να απαιτούνται μερικοί νέοι νόμοι, αλλά αν είχαμε πραγματικά καλούς ανθρώπους στην εξουσία -όπως ο Bobby Kennedy- θα μπορούσαμε ενδεχομένως να δημιουργήσουμε αυτούς τους νόμους, πολύ γρήγορα, οι οποίοι θα μας επιτρέψουν να ελέγξουμε κυβερνητικούς αξιωματούχους και άλλους, επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης, κ.λπ., εάν κάνουν πράγματα που είναι αντίθετα με το νόμο».

Γιατί χρειαζόμαστε νέους νόμους

Ο λόγος που χρειαζόμαστε νέους νόμους είναι επειδή οι ισχύοντες δίνουν ασυλία σε πολλούς κακούς παράγοντες.

«Όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές του Συντάγματος, τις αρχές του δικαίου. Αυτός είναι ένας δυστοπικός εφιάλτης που καταλήφθηκε από μερικούς πολύ έξυπνους ανθρώπους στις δημόσιες σχέσεις και σε ομάδες συμβούλων. Γνωρίζουμε ότι η γαλλική κυβέρνηση πλήρωσε περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ ή 2 δισεκατομμύρια ευρώ στην McKinsey για να βοηθήσει στη διαχείριση της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Μπορούμε λοιπόν να εντοπίσουμε οργανισμούς που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση και να τους κυνηγήσουμε. Πρέπει επίσης να πούμε στα μέλη του Κογκρέσου, στους βουλευτές και στους νομοθέτες μας, ότι δεν θέλουμε αυτή τη δυστοπία. Η κυβέρνηση δεν μας δίνει δικαιώματα. Έχουμε δικαιώματα. Δίνουμε εξουσία στην κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν έχει εξουσία και δεν μας κατέχει. Σε εμας ανήκει η κυβέρνηση.

Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι συμβαίνει το αντίστροφο, αλλά δεν ισχύει. Και όλα αυτά μπορούμε να τα διορθώσουμε. Υπάρχουν ήδη περίπου 50 μέλη του Κογκρέσου που έχουν υπογράψει ως συν-χορηγοί του HR79 [ο Νόμος Αποχώρησης του ΠΟΥ1]. Πρέπει να φύγουμε από αυτούς τους διεθνείς οργανισμούς.

Κάτι ανάλογο προσπαθεί να κάνει και ο ΟΗΕ. Ο ΠΟΥ απλώς αποσύρθηκε επειδή υπήρχε η ευκαιρία να αποκτήσει τον έλεγχο νόμιμα μέσω του ΠΟΥ εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο υπάρχει στο σύνταγμά του, λόγω αρκετών υποθέσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ.λπ., υπήρχε η δυνατότητα χρήσης του ΠΟΥ. Η κλίκα μπορεί να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει άλλους διεθνείς οργανισμούς ή άλλα μέσα για να αποκτήσει τον έλεγχο.

Αλλά κοιτάξτε, υπάρχουν μερικές χιλιάδες από αυτούς. Είμαστε 8 δισεκατομμύρια. Δηλαδή, ένα εκατομμύριο προς ένα. Μπορούμε να τους νικήσουμε. Δεν χρειάζεται να συνεννοηθούμε με τίποτα από αυτά. Αν όλοι πουν όχι, αν η αστυνομία δεν το επιβάλει, αν ο Στρατός δεν το επιβάλει, δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε οι άνθρωποι πρέπει απλώς να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει».

Πόρτα στην ελευθερία

Για το σκοπό αυτό, η Nass συνεργάζεται με μια νέα οργάνωση που ονομάζεται Door to Freedom. Ο ιστότοπός της, ο οποίος θα δημοσιευτεί σύντομα, θα περιέχει όλα τα σχετικά έγγραφα του ΠΟΥ και του ΟΗΕ, επικρίσεις για αυτά τα έγγραφα και μακροσκελείς και σύντομες εξηγήσεις για το τι συμβαίνει.

Θα είναι ένα one-stop shop (πολλαπλών υπηρεσιών) όπου όλοι θα μπορούν να μάθουν ποιο είναι το σχέδιο και τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε. Η Door to Freedom ελπίζει επίσης να συγκεντρώσει τις οργανώσεις ελευθερίας σε όλο τον κόσμο ώστε να δράσουν συντονισμένα για να διαδοθεί ευρύτερα ο λόγος.

Προσωπικά, είμαι δύσπιστος σχετικά με την πιθανότητα να κερδίσω αυτή τη μάχη μέσω νομοθετικών προσπαθειών, επειδή αυτή η κλίκα εργάζεται πάνω σε αυτό το σχέδιο για δεκαετίες, αν όχι για αιώνες. Έτσι, έχουν ήδη τα πάντα τακτοποιημένα ή πολύ κοντά στο να το καταφέρουν. Ίσως κάποιος όπως ο Robert F. Kennedy Jr. θα μπορούσε να το κάνει, αλλά θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να αναλάβει την εξουσία.

Αυτό για το οποίο ελπίζω είναι ότι η δημόσια αντίσταση θα εμποδίσει τις προσπάθειες της κλίκας. Έτσι, το κλειδί, νομίζω, είναι να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους.

Στο εξής, οι περισσότερες από τις καθημερινές επιλογές που κάνετε θα φέρουν τον κόσμο είτε πιο κοντά στην ελευθερία είτε πιο κοντά στη σκλαβιά, επομένως είναι σημαντικό να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε, πού σκοπεύει να μας πάει η Σέχτα και το πώς σκοπεύει να μας φτάσει εκεί.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ενέργειες που θα μας οδηγήσουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Η Door to Freedom θα σας βοηθήσει να τα καταλάβετε όλα αυτά, επομένως, προσθέστε στο σελιδοδείκτη σας το doortofreedom.org και ελέγχετε το τακτικά.

ΠΗΓΗ >> https://primenews.press/pos-o-pou-epicheirei-na-analavei-ton-elegcho-ton-ptychon-tis-zois-olon-ypo-tin-tabela-tis-vioasfaleias/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr