Home Κορωνοϊος Sinead O’Connor (Σινέντ Ο’ Κόνορ): Πέθανε στα 56. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη!

Sinead O’Connor (Σινέντ Ο’ Κόνορ): Πέθανε στα 56. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη!

by _
0 comment 179 views
Sinead O’Connor: Πέθανε στα 56. Ήταν …
Sinead O’Connor: Πέθανε στα 56. Ήταν …

Sinead O’Connor (Σινέντ Ο’ Κόνορ): Πέθανε στα 56. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη!

Σύμφωνα με το thegatewaypundit.com … 

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Sinead O’Connor, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Shuhada Sadaqat, πέθανε σε ηλικία 56 ετών, ανέφεραν οι Irish Times.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η Sinead O’Connor πέθανε 18 μήνες αφότου ο 17χρονος γιος της, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, πέθανε αφού εξαφανίστηκε.

Ο O’Connor πέρασε αρκετά χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα και ασπάστηκε το Ισλάμ το 2018.

Περισσότερα από τους Irish Times:

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinéad O’Connor.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια από το Δουβλίνο κυκλοφόρησε 10 στούντιο άλμπουμ, ενώ το τραγούδι της Nothing Compares 2 U ονομάστηκε το νούμερο ένα παγκόσμιο σινγκλ το 1990 από τα Μουσικά Βραβεία Billboard.

Στην κα O’Connor απονεμήθηκε το εναρκτήριο βραβείο για το Classic Irish Album στα Μουσικά Βραβεία RTÉ Choice νωρίτερα φέτος.

Η τραγουδίστρια απέσπασε χειροκροτήματα καθώς αφιέρωσε το βραβείο, για το I Do Not Want What I Haven’t Got, σε «κάθε μέλος της προσφυγικής κοινότητας της Ιρλανδίας».

Το Variety αναφέρει ότι η ανακάλυψη της O’Connor ήρθε με την κυκλοφορία του άλμπουμ της, “I Do Not Want What I Haven’t Got”, το οποίο περιελάμβανε τη διασκευή του O’Connor στο “Nothing Compares 2 U”, ένα τραγούδι που γράφτηκε αρχικά από τον Prince. Το άλμπουμ της κέρδισε ένα Grammy για την καλύτερη εναλλακτική μουσική ερμηνεία.

Σύμφωνα με την IrishPost.com σε άρθρο τους από τον Μάιου του 2021:

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, η οποία ακούει στο όνομα Shuhada Sadaqat, έγραψε στο Twitter για να ανακοινώσει ότι έλαβε το δεύτερο εμβόλιο της Covid-19.

Σημείωσε ότι ο γιος της Shane είχε πάει μαζί της και δίπλα στη φωτογραφία του έγραψε: “2ο εμβόλιο σήμερα, ο υπέροχος 17χρονος γιος μου έρχεται μαζί μου :) Να Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr