Home Greek News MEGA ΣΟΚ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ γνωστοί Ιταλοί και μη ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΖΕΣ…ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!! – Σταλόνε: «Είμαι Αλβανός»

MEGA ΣΟΚ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ γνωστοί Ιταλοί και μη ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΖΕΣ…ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!! – Σταλόνε: «Είμαι Αλβανός»

by _
0 comment 501 views

MEGA ΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ γνωστοί Ιταλοί και μη ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΖΕΣ…ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 ΙΟΥΛ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε συνέντευξή του από το 1977 ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) παραδέχεται ότι οι πραγματικές του ρίζες είναι από την…ΑΛΒΑΝΙΑ!!! Είπε ότι οι παππούδες του ήταν από την αλβανική φυλή των Arbëreshë που κατοικούν στην Ιταλία!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο….

Δείτε τώρα τον Stallone να σχηματίζει με τα χέρια του τον δικέφαλο αετό των εθνικιστών Αλβανών, που έκλεψαν από τους Έλληνες, και αυτό το σύμβολο το χρησιμοποιούν, ως γνωστόν, ως απειλή προς την Ελλάδα!!!

Πάμε τώρα στην επόμενη αποκάλυψη όπου ο ίδιος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) παραδέχεται εμμέσως ότι έχει ρίζες…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!

Σύμφωνα με τον επίσημο σάιτ του Χόλιγουντ (Hollywood), IMDb.com,  Robert De Niro είναι…ΑΛΒΑΝΟΣ!!!…

Δείτε το λινκ εδώ >> https://www.imdb.com/list/ls000480336/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΣΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΑΛΒΑΝΟΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ…ΚΡΥΠΤΟ-ΑΛΒΑΝΟΙ!!! >> https://www.imdb.com/list/ls000480336/

Πολλοί άνθρωποι στο Διαδίκτυο έχουν σχολιάσει την εθνικότητα του Robert De Niro και λένε ότι έχει ρίζες από την Ιταλία, την Αλβανία και την Ιρλανδία.

Σύμφωνα με το answers.com , αναφορικά με αυτό το θέμα περι της αλβανικής καταγωγής του Ντε Νίρο, διαβάζουμε…

Τουλάχιστον εν μέρει. Το είπε σε μια συνέντευξη του 2011 στην ιταλική τηλεόραση ενώ προωθούσε το “manuale d’amore 3”

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο γεννήθηκε στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης από έναν Αρμπέρε (Αλβανό) πατέρα, τον Χένρι Μάρτιν Ντε Νίρο (1897–1976), του οποίου οι γονείς μετανάστευσαν από το Φερατζάνο της Σικελίας και μια Ιρλανδοαμερικανίδα μητέρα, την Έλεν Μ. (γεν. O’Reilly, 1899–1999). Οπότε ναι! Είναι αλβανικό-ιταλικό-ιρλανδικής καταγωγής!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr