Home ΗΠΑ ΜΠΟΥΜ!!! – ΘΕΟΜΗΝΙΑ!!! – Ανεμοστρόβιλος σχίζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μεγάλο εργοστάσιο της Pfizer, καταστρέφει 50.000 παλέτες από προϊόντα!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – ΘΕΟΜΗΝΙΑ!!! – Ανεμοστρόβιλος σχίζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μεγάλο εργοστάσιο της Pfizer, καταστρέφει 50.000 παλέτες από προϊόντα!!!

by _
0 comment 269 views

Πίστωση εικόνας: στιγμιότυπο οθόνης cbs 17

ΜΠΟΥΜ!!! – ΘΕΟΜΗΝΙΑ!!! – Ανεμοστρόβιλος σχίζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μεγάλο εργοστάσιο της Pfizer, καταστρέφει 50.000 παλέτες από προϊόντα!!!

ΦΟΒΟΣ & ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΜΠΟΥΡΛΑ!!!

Eργοστάσιο παραγωγής της Pfizer στο Rocky Mount της Βόρειας Καρολίνας υπέστη σοβαρές ζημιές από ανεμοστρόβιλο την Τετάρτη, προκαλώντας ζημιές σε περίπου 50.000 παλέτες που ήταν εφοδιασμένες με προϊόντα.Ένα τοπικό ρεπορτάζ έδειξε τον τεράστιο όγκο καταστροφών και σημείωσε ότι δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί.

«Από ηλιοφάνεια έγινε κατάμαυρο», είπε ο δήμαρχος μιας κοντινής πόλης. «Είμαστε ευγνώμονες που δεν υπήρξαν χαμένες ζωές».

Σύμφωνα με το WCNC Charlotte, «Οι μετεωρολόγοι είπαν ότι ο ανεμοστρόβιλος μπορεί να ταξίδεψε 20 μίλια με έναν τοίχο 2,5 μιλίων από συντρίμμια που αναφέρθηκε κοντά στον αυτοκινητόδρομο Interstate 95.

Ένας χρήστης του Twitter σημείωσε, «Ο Θεός εργάζεται με μυστηριώδεις τρόπους», καθώς πολλοί άνθρωποι κατηγορούν την Pfizer ότι βλάπτει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσω των «φαρμάκων» της και ειδικά των πειραματικών εμβολίων Covid.

Ένας άλλος λογαριασμός στο Twitter σημείωσε την πιθανότητα ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε το εργοστάσιο της Pfizer να ήταν πράξη του Θεού και επεσήμανε την ομοιότητα μεταξύ αυτού του περιστατικού και της στιγμής που ένας κεραυνός χτύπησε μια τοιχογραφία του Τζορτζ Φλόιντ πίσω στο Οχάιο το 2021.

Δεν υπήρξε καμία αναφορά σχετικά με τα προϊόντα της Pfizer που κρατούντο στις εγκαταστάσεις και ποια φάρμακα καταστράφηκαν. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΗΣΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ…ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ….ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ;;;

______

ΗΠΑ, εμβολια, εμβόλιο κορωνοϊού, Εμβολιασμός κατά της COVID-19
, COVID-19 vaccine, Αλμπερτ Μπουρλα, Albert Bourla 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr