Home ΗΠΑ Οι Ρεπουμπλικάνοι της κομητείας της Φλόριντα λένε ότι τα εμβόλια κατά του Covid είναι… «βιοόπλα»

Οι Ρεπουμπλικάνοι της κομητείας της Φλόριντα λένε ότι τα εμβόλια κατά του Covid είναι… «βιοόπλα»

by _
0 comment 160 views
Οι Ρεπουμπλικάνοι της κομητείας της Φλόριντα λένε ότι τα εμβόλια κατά του Covid είναι… «βιοόπλα»
Οι Ρεπουμπλικάνοι της κομητείας της Φλόριντα λένε ότι τα εμβόλια κατά του Covid είναι… «βιοόπλα»

Οι Ρεπουμπλικάνοι της κομητείας της Φλόριντα λένε ότι τα εμβόλια κατά του Covid είναι… «βιοόπλα»

16 Ιουλίου 2023
-από Niamh Harris News,

Σε συντριπτική ψηφοφορία, η Ρεπουμπλικανική Εκτελεστική Επιτροπή της Κομητείας Brevard (BREC) ενέκρινε ψήφισμα για την απαγόρευση των πειραματικών εμβολίων κατά του Covid, θεωρώντας τόσο τις ενέσεις όσο και τον ιό «βιολογικά και τεχνολογικά όπλα».

Η επιτροπή αναζητά τώρα υποστήριξη από τους εγγεγραμμένους Ρεπουμπλικάνους της κομητείας μαζί με τους νομοθέτες της πολιτείας, την αντιπροσωπεία του Κογκρέσου της Φλόριντα και τον κυβερνήτη Ρον ΝτεΣάντις.

Το CBS12 News απέκτησε ένα αντίγραφο της επιστολής, το οποίο εστάλη σε εκατοντάδες εγγεγραμμένους Ρεπουμπλικάνους στην κομητεία Brevard για να το εξετάσουν. Η επιτροπή θα ταχυδρομήσει την επιστολή σε όλους τους νομοθέτες της πολιτείας που εκπροσωπούν την περιοχή, την αντιπροσωπεία του Κογκρέσου του Brevard, συμπεριλαμβανομένων των γερουσιαστών Marco Rubio και Rick Scott, του Γενικού Εισαγγελέα της Φλόριντα Ashley Moody και του DeSantis, εάν λάβουν αρκετές θετικές ψήφους.

Το TGP αναφέρει: Η επιστολή της επιτροπής παρουσιάζει μια λίστα με σοκαριστικές αποκαλύψεις κατά των εμβολίων COVID και COVID-19, υποστηρίζοντας ότι ήταν «βιολογικά και τεχνολογικά όπλα» και ότι υπάρχουν «ισχυρά και αξιόπιστα στοιχεία» ότι «αλλάζουν το ανθρώπινο DNA».

Η επιστολή ισχυρίζεται ότι η πανδημία COVID-19 και η επακόλουθη εκστρατεία εμβολιασμού έχουν παραποιηθεί από κυβερνητικές υπηρεσίες, μέσα ενημέρωσης των ψεύτικων ειδήσεων και εταιρείες τεχνολογίας. Επικρίνει τις εντολές και τους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση Μπάιντεν και αντιτίθεται ενάντια στην δήθεν ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, αναφέροντας παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Η επιστολή περιλαμβάνει ισχυρισμούς σχετικά με τα κλινικά δεδομένα του εμβολίου Pfizer, υποδηλώνοντας ότι έχει προκαλέσει χιλιάδες ανεπιθύμητα περιστατικά και θανάτους.

Σύμφωνα με το CBS12, «Άλλα παραρτήματα του Κόμματος των Ρεπουμπλικανών στις κομητείες Seminole, Lake, St. John’s, Santa Rosa, Hillsborough και Lee Counties έχουν εγκρίνει παρόμοια ψηφίσματα».

Διαβάστε την επιστολή παρακάτω:

«Ενώ εμείς οι άνθρωποι της Πολιτείας της Φλόριντα μας είπαν ότι ο COVID-19 παρουσίαζε σοβαρό κίνδυνο για εμάς, τις οικογένειές μας και τις κοινότητές μας. Στη συνέχεια, μας είπαν και σε πολλές περιπτώσεις μας δόθηκε εντολή να λάβουμε τις πειραματικές ενέσεις COVID-19 για τους ακόλουθους λόγους: Ότι θα εμπόδιζε τη μετάδοση και έτσι θα σταματήσει την εξάπλωση του COVID-19. Κάτι τέτοιο θα προστατεύσει τις οικογένειές μας, τους εαυτούς μας και το κοινό. Κάτι τέτοιο θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε τις δουλειές μας ή/και τα οφέλη μας για να μπορούμε να συντηρούμε τις οικογένειές μας. Κάνοντας αυτό κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον για τη χώρα, το κράτος και τις κοινότητές μας. Δεν είχαμε επιλογή λόγω των εντολών του Προέδρου Μπάιντεν για το εμβόλιο COVID-19.

Ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκαν ισχυρά και αξιόπιστα στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 και COVID-19 είναι βιολογικά και τεχνολογικά όπλα. Ενώ τα κλινικά δεδομένα της Pfizer αποκάλυψαν 1.223 θανάτους, 42.000 ανεπιθύμητες περιπτώσεις, 158.000 ανεπιθύμητα συμβάντα και περίπου 1.000 ανεπιθύμητες ενέργειες. Ενώ ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχουν πεθάνει ή έχουν μείνει μόνιμα ανάπηροι. Ενώ υπάρχουν ισχυρές και αξιόπιστες αποδείξεις ότι οι λήψεις mRNA του COVID-19 αλλάζουν το ανθρώπινο DNA. Ενώ οι κυβερνητικές υπηρεσίες, οι εταιρείες μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας, καθώς και άλλες εταιρείες, έχουν διαπράξει τεράστια απάτη υποστηρίζοντας ότι οι ενέσεις COVID-19 είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Ενώ μια μεγάλη κριτική επιτροπή σε όλη την πολιτεία διερευνά εγκλήματα εμβολίου COVID-19. Ενώ ο συνεχής πειραματισμός σε ανθρώπους και η άρνηση της ενημερωμένης συναίνεσης αποτελούν παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης και ως εκ τούτου συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Είτε πρόκειται για περαιτέρω επίλυση, εξ ονόματος της διατήρησης της ανθρώπινης φυλής, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Κομητείας Brevard καλεί τον Κυβερνήτη DeSantis και το νομοθετικό σώμα της πολιτείας να απαγορεύσουν την πώληση και τη διανομή των ενέσεων COVID-19 και όλων των σχετικών ενέσεων στην πολιτεία της Φλόριντα και προκειμένου ο Γενικός Εισαγγελέας της πολιτείας να κατασχέσει αμέσως όλες τις ενέσεις COVID-19 και τις ενέσεις mRNA στην πολιτεία της Φλόριντα και να διεξαγάγει ιατροδικαστική ανάλυση για να διαπιστωθεί εάν τα συστατικά αποτελούν κίνδυνο για τους αποδέκτες».

ΠΗΓΗ >>

Florida County GOP Says Covid Jabs Are ‘Bioweapons’

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr