Home ΚΟΣΜΟΣ Ρώσοι φαρσέρ υποδύονται τον Ζελένσκι, με αποτέλεσμα ο Κίσινγκερ να πει ότι «νόμιζε» ότι η Ουκρανία ήταν πίσω από την έκρηξη του αγωγού Nord Stream..!!!

Ρώσοι φαρσέρ υποδύονται τον Ζελένσκι, με αποτέλεσμα ο Κίσινγκερ να πει ότι «νόμιζε» ότι η Ουκρανία ήταν πίσω από την έκρηξη του αγωγού Nord Stream..!!!

by _
0 comment 152 views

Ρώσοι φαρσέρ υποδύονται τον Ζελένσκι, με αποτέλεσμα ο Κίσινγκερ να πει ότι «νόμιζε» ότι η Ουκρανία ήταν πίσω από την έκρηξη του αγωγού Nord Stream..!!!

από την Kelen McBreen
12 Ιουλίου 2023, 3:04 μ.μ

Πίστωση εικόνας:
στιγμιότυπο οθόνης twitter

Κορυφαίος παγκοσμιοποιητής παραδέχεται ότι είχε την εντύπωση ότι η Ουκρανία ανατίναξε τον αγωγό…!!!…

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και κορυφαίος πράκτορας της παγκοσμιοποίησης Χένρι Κίσινγκερ εξαπατήθηκε από ένα ζευγάρι διάσημων Ρώσων φαρσέρ που παρίσταναν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε μια τηλεδιάσκεψη.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι τηλεφωνητές της πολιτικής φάρσας κατάφεραν να κάνουν τον Κίσινγκερ να παραδεχτεί ακόμη και ο ίδιος νόμιζε ότι οι Ουκρανοί ήταν πίσω από την παράνομη καταστροφή του αγωγού Nord Stream.

Όταν ο ψεύτικος Zelenksy ρώτησε τον Kissinger ποιος πιστεύει ότι βρισκόταν «πίσω από την έκρηξη του Nord Stream 2», ο πρώην αξιωματούχος των κυβερνήσεων του προέδρου Nixon και του προέδρου Ford είπε: «Ειλικρινά νόμιζα ότι εσύ ήσουν. Δεν σε κατηγόρησα [για αυτό], εν τούτοις [δηλαδή, δημόσια]. Δεν θα έλεγα ότι αυτό αποτελεί κριτική».

Προς το παρόν, διεξάγονται διεθνείς έρευνες για το περιστατικό του Nord Stream και το σχόλιο του Κίσινγκερ μπορεί να εξεταστεί περαιτέρω από όσους αναζητούν να βρουν τους ενόχους…!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!..

SOURCE: https://www.infowars.com/posts/russian-pranksters-pose-as-zelensky-get-kissinger-to-say-he-thought-ukraine-was-behind-nord-stream-pipeline-explosion/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr