Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ ΕΒΡΟΣ | ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ “ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΣ | Αποκλειστικό

ΕΒΡΟΣ | ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ “ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΣ | Αποκλειστικό

by _
0 comment 123 views
ΕΒΡΟΣ | ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ “ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΣ | Αποκλειστικό
ΕΒΡΟΣ | ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ “ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΣ | Αποκλειστικό

ΕΒΡΟΣ | ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ “ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΣ | Αποκλειστικό


Καλά πληροφορημένες πηγές μας ενημερώνουν, ότι ο “Στρατηγός” βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Οι επαφές, τα τηλεφωνήματα, οι συνομιλίες και η έντονη ανησυχία του, δεν έχουν τέλος.

Κατανοούμε την θέση του.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι, πως ένας “καταξιωμένος” Υψηλόβαθμος Αστυνομικός που υποτίθεται πως έταξε τον εαυτό του στην Προστασία του Πολίτη υπηρετώντας το σύνταγμα και τους νόμους…. Βρέθηκε στη λάθος πλευρά του δρόμου.



Πως κατέληξε στην απέναντι πλευρά (αλλά εν προκειμένω στην όχθη του Ποταμού Έβρου), προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον κόσμο της παρανομίας και του παρακράτους που την τρέφει και την συντηρεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ mp3 ΑΡΧΕΙΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ >>

Κατανοούμε και τις απειλές.

Επίσης και το αναφέρω ΜΟΝΟ για λόγους καταγραφής. Κατανοώ τις αντιδράσεις κάθε εμπλεκόμενου όταν πρόκειται για πρόσωπα, με ιδιαίτερη παρουσία στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και γενικότερα του Έβρου.

Αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους ανησυχούν. Ή την ανάγκη να επιχειρείται κάθε δυνατή προσπάθεια συγκάλυψης. Αποσιώπησης.



Και την αιτία για τις απειλές που δέχτηκα κατανοώ.

Έμμεσες, αλλά ξεκάθαρες απειλές.

Ωστόσο για να το κλείσουμε αυτό απαντώ ως εξής.

Ο “Στρατηγός” που έχοντας συμβιβαστεί στην ιδέα της “ασφάλειας” με όσα του προσφέρουν τα δεκανίκια της εξουσίας (κάθε μορφής)… Κακώς διακατέχεται από υπέρμετρη σιγουριά για όσα πράττει. Ή σκέφτεται να πράξει. Αγνοώντας, έστω και τον αστάθμητο παράγοντα τουλάχιστον.

Ο “Στρατιώτης” επίσης που η συγκυρία τον έταξε στην πρώτη γραμμή, αν διακατέχεται από φόβο, το χειρότερο για αυτόν, ΔΕΝ θα είναι ο θάνατος. Αλλά η ταπείνωση της ομηρίας υπό το βάρος της απειλής

Σε κάθε περίπτωση πάντως, εγώ δεν περπατώ μόνο σε κεντρικούς δρόμους όπου υπάρχουν κάμερες. Ούτε μόνο σε δρόμους φωτεινούς τα απόβραδα και τις νύχτες.

Μέρα ή νύχτα εύκολα θα με συναντήσει κανείς οπουδήποτε. Μα να θυμάται. Κατά το γνωστό γνωμικό, το ραβδί έχει δύο άκρες!



Για τις “άκρες” όμως του συγκεκριμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών…

ΕΒΡΟΣ | ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ “ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΣ | Αποκλειστικό

Ή του “δικτύου” κατά την ευγενέστερη διατύπωση, στο οποίο όπως προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο εμπλέκεται ή κατευθύνει ο Ανώτερος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ με τα “δικά” του παιδιά (έτσι φέρεται να αποκαλούσε τους συνεργάτες του ο ίδιος), μεταξύ των οποίων σύμφωνα με όσα έχουμε πληροφορηθεί μέχρι στιγμής εμπλέκεται και ακόμα ένας (τουλάχιστον) αστυνομικός, που συνεχίζει να υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης…

Και επιπλέον. Για όσα συνδέουν τον Ανώτερο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ με γνωστά πρόσωπα που ζουν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Για όσα τον συνδέουν με την “αμαρτωλή” πλευρά της κεντρικής ΕΥΠ. Για τον ρόλο του πρώην διοικητή της Γιάννη Ρουμπάτη, στην υπόθεση. Του Διευθυντή Εσωτερικής Ασφαλείας της ΕΥΠ.

Του σημερινού Διοικητή επίσης, της ΕΥΠ Έβρου. Που με ενέργειες του ίδιου προ καιρού, έπαψε να είναι μυστικός. Ενώ άξιο απορίας παραμένει το μυστικό που τον θέλει, αναντικατάστατο και αμετακίνητο από την θέση του, όταν κατά την εκτίμησή μας, είναι έως και επικίνδυνος για τον Έβρο, την Θράκη και την Εθνική Ασφάλεια της χώρας γενικότερα.



Για τον ρόλο φαρμακοποιού Αλεξανδρούπολης. Για τον ρόλο μεσιτικού γραφείου Αλεξανδρούπολης.

Για πολλούς και πολλά ακόμα…

Θα επανέλθουμε με πλούσιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έρευνας, από το οποίο προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα.

Με παράθεση στοιχείων, κριτική και παρασκήνιο.

Επικοινωνία με το koumanto.gr
[email protected]
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr