Home Κορωνοϊος Έρχονται τα κλιματικά lockdown: Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, ανοίγει την κερκόπορτα για περισσότερο αυταρχισμό.

Έρχονται τα κλιματικά lockdown: Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, ανοίγει την κερκόπορτα για περισσότερο αυταρχισμό.

by _
0 comment 147 views
 
 

Έρχονται τα κλιματικά lockdown: Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, ανοίγει την κερκόπορτα για περισσότερο αυταρχισμό.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Norman Fenton διακεκριμένο στατιστικολόγο επιστήμονα, τα lockdown του Covid ήταν ένα πείραμα να για αποδεχτούμε πιο εύκολα τα κλιματικά lockdown που θα είναι τα επόμενα αυταρχικά μέτρα των κυβερνήσεων.

Mας το έχει πει άλλωστε και ο ίδιος Yuval Noah Harari: «Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, μας κάνει ανοιχτούς σε ακραίες ιδέες σχετικά με την αντιμετώπιση της κλιματική αλλαγής». Έλα όμως που ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τι ακριβώς μας ετοιμάζουν…



Σε ένα tweet (ο ηγέτης του Brexit όπως συνήθως ονομάζουν), Νάιτζελ Φάρατζ προειδοποίησε τους υποστηρικτές του ότι έρχονται αυταρχικά μέτρα από τις δυτικές κυβερνήσεις υπό το πρόσχημα του κλιματικού lockdown.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, έχει προβλέψει επικείμενα, αυταρχικά μέτρα από τις δυτικές κυβερνήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να περιορίσουν τις μετακινήσεις των ανθρώπων και τη χρήση οχημάτων υπό το πρόσχημα της δράσης για την «κλιματική αλλαγή». 

Μιλώντας σε υποστηρικτές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Farage προειδοποιεί: «Έρχονται κλιματικά lockdown», επικαλούμενος ένα πρόσφατο όριο που τέθηκε στη χρήση αυτοκινήτου από τον γνωστό για τις ακραίες δηλώσεις του Δήμαρχο του Λονδίνου, Sadiq Khan.

Απαντώντας σε ένα από τα tweets του Khan, το οποίο ενθάρρυνε τους Λονδρέζους να «αποφύγουν τα περιττά ταξίδια με αυτοκίνητο», ο Farage υποστήριξε: «μας λέει: μην χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας, μην αφήνεται τον κινητήρα στο ρελαντί, μη καίτε ξύλα ή απορρίμματα».



«Τα επόμενα χρόνια θα μας πουνε ότι δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε εκείνο, και ο Sadiq Khan θα είναι πρωτοπόρος σε αυτό», είπε ο Farage.

Ο Sadiq Khan έχει συχνά προειδοποιήσει για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής (που αποτελεί απάτη σύμφωνα με την δική μας άποψη) και τη χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τη «Ζώνη εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών ( ULEZ )» του Λονδίνου, η οποία χρεώνει τους Βρετανούς 12,50 λίρες την ημέρα για να οδηγήσουν στην πρωτεύουσα.

ΠΗΓΗ >>

Έρχονται τα κλιματικά lockdown: Η ανοχή του κόσμου σταμέτρα Covid, ανοίγει την κερκόπορτα για περισσότερο αυταρχισμό.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr