Home Greek News ΣΟΚ – Επόμενος στόχος των Μουσουλμάνων στην Γαλλία η…ΕΛΛΑΔΑ!!! Το προέβλεψε η ταινία Netflix «ATHENA» και μας το επιβεβαιώνουν οι εν Ελλάδι Σαλαφιτστές!!!

ΣΟΚ – Επόμενος στόχος των Μουσουλμάνων στην Γαλλία η…ΕΛΛΑΔΑ!!! Το προέβλεψε η ταινία Netflix «ATHENA» και μας το επιβεβαιώνουν οι εν Ελλάδι Σαλαφιτστές!!!

by _
0 comment 346 views

ΣΟΚ – Επόμενος στόχος των Μουσουλμάνων στην Γαλλία η…ΕΛΛΑΔΑ!!! Το προέβλεψε η ταινία Netflix «ATHENA» και μας το επιβεβαιώνουν οι εν Ελλάδι Σαλαφιτστές!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Ιουλ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με την εξής ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΗ ανάρτηση πάνω σε αυτό το θέμα…


Στη φωτο, βλεπετε εναν λαθρο σαλαφιστη, με τη χαρακτηριστικη του γενειαδα, να ποζαρει μπροστα στα Hondos Center της Ομονοιας.

Σαλαφιστης, καλειται ο υπερσυντηρητικος Σουνίτης μουσουλμάνος, αυτος που επιδιωκει την ιδρυση του πατροπαραδοτου χαλιφατου στη Μεση Ανατολη και την αναβιωση του Ισλαμ, σύμφωνα με τις θρησκευτικές παραδόσεις του 7ου αιώνα…!!

Φαινομενικα, ο εν λογω σαλαφιστης, βγαζει μια σελφι για να τη στειλει στην “απορη” οικογενεια του. Στη πραγματικοτητα, μαρκαρει το στοχο απο πισω και στελνει τη φωτο, στο δικτυο που τον εφερε στην Ελλαδα.

Που εδρευει αυτο το δικτυο..?

Ξεκινα απο το Καταρ, περναει στην Τουρκια, απο εκει στην Αλβανια και στο Κοσσοβο και καταληγει στους εμίρηδες του Σεν Ντενί, στους σουλτάνους του Ιλ-ντε-Φρανς και στους Νaib (αντιπροσωποι της Ισλαμικης Αρχης) της Μασσαλίας…

Οσο εσεις κοιμαστε και ονειρευεστε φορωντας τα τσαρουχια σας, οι Αλβανοι μαζι με τους Τουρκους και τους Κοσσοβαρους, πουλανε στους σαλαφιστες, τα οπλα που εστειλε η Δυση στην Ουκρανια και ο Ζελε τα μεταπωλησε στη μαυρη αγορα των Βαλκανιων…

Αυτα βεβαιως, δεν θα σας τα πουν στις ειδησεις, μην τυχον και τρομοκρατηθειτε και δεν ξανακατεβειτε στην Ερμου, για τα ψωνια σας..

Τα ΜΜΕ, σας νανουριζουν γλυκάαα, πότε με την “αδικη” παραιτηση του ηγετη Αλ6, πότε με τις ανεπαναληπτες επιτυχιες, του πριγκηπος Κεργιακου και πότε με τα τρισεκατομμυρια που μοιραζει καθε Σαββατο ο Αυτιας, σε παροχες που… δεν θα δειτε ποτε…!!

Ειναι και η περιοδος με τα μπανια του λαου και καπως ξεχνιεστε…
Συνεχιστε τωρα, ανεμελα τα ψωνια σας & τα μπανια σας.
Σας φυλαει, κοτζαμ ΕΛΑΣ με υπουργο τον Μitarachi..

-Thanos Papadopoulos


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ την εξής φωτογραφία και…ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ??? Την…ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΑΘΗΝΑ;;; Είναι επειδή, και ὄπως σας το  αποκαλύψαμε στο άρθρο μας με τίτλο Οι ταραχές στη Γαλλία ΟΛΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ με βάση τον ΨΕΥΤΟ-θάνατο νεαρού. ΟΛΑ είχαν προβλεφθεί στο ντοκιμαντέρ…«ATHENA» του Netflix πριν από 1 χρόνο!!!, ο επόμενος στόχος των μουσουλμάνων ΠΡΑΓΚΟΤΡΩΝ του ΣΟΡΟΣ στην Γαλλία -που έχουν κάψει μεγάλες πόλεις εκεί με βάση ενος ΣΤΗΜΕΝΟΥ και ΨΕΥΤΙΚΟΥ «θανάτου» ενός νεαρού– είναι…Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!

Οι ταραχές στη Γαλλία ΟΛΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ με βάση τον ΨΕΥΤΟ-θάνατο νεαρού. ΟΛΑ είχαν προβλεφθεί στο ντοκιμαντέρ…«ATHENA» του Netflix πριν από 1 χρόνο!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως το όνομα της ταινίας του NETFLIX που είχε βγάλει πριν έναν χρόνο περίπου και που απεικονίζει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, κτλ., είναι…ΑΘΗΝΆ, στα αγγλικά…ATHENA??? 

ΑΡΑ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ATHENA» ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;;;  ΜΑ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ, Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΓΙΔΙΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr