Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Πούτιν επιβάλλει υποχρεωτικό ευνουχισμό σε όλους τους παιδοβιαστές στην Ρωσία

Ο Πούτιν επιβάλλει υποχρεωτικό ευνουχισμό σε όλους τους παιδοβιαστές στην Ρωσία

by _
0 comment 262 views

Ο Πούτιν επιβάλλει υποχρεωτικό ευνουχισμό σε όλους τους παιδοβιαστές στην Ρωσία…

Επιβολή θανατικής ποινής στα ειδεχθή εγκλήματα κατά παιδιών…

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε επίσημα σχέδια για τον χημικό ευνουχισμό όλων των παιδεραστών στη Ρωσία και την εκτέλεση όσων κρίνονται ένοχοι για τις πιο αποτρόπαιες μορφές κακοποίησης παιδιών.

Η νέα νομοθεσία είναι επί του παρόντος υπό εξέταση από την κυβέρνηση, αλλά αναμένεται να υπογραφεί σε νόμο από τον Πούτιν εντός λίγων εβδομάδων.

Σύμφωνα με το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, οι ισχύοντες νόμοι στη Ρωσία απέτυχαν να σταματήσουν εντελώς τον παιδικό βιασμό.

Η Dailymail.co.uk χαρακτηριστικά αναφέρει: Ο Sergei Sh, φορούσε τη στολή του μισθοφόρου της Wagner όταν απείλησε τις μαθήτριες πριν τις βιάσει την επόμενη μέρα που επέστρεψε στην πόλη του από τον πόλεμο.

Τις είπε ότι θα τους ανατινάξει με μια χειροβομβίδα εκτός και αν υποταχθούν.

Τις πλησίασε κοντά στο σχολείο τους στο Νοβοσιμπίρσκ και τις οδήγησε πίσω από γκαράζ όπου τους επιτέθηκε σεξουαλικά.

Τα κορίτσια αποκάλυψαν στους γονείς τους τον βιασμό και είπαν ότι ο άνδρας φορούσε στρατιωτική στολή και διακριτικά που ταιριάζουν με την ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία Wagner.

Τα νέα νομοσχέδια θα επιβάλλουν αναγκαστικές ενέσεις χημικών σε καταδικασμένους παιδεραστές τους μήνες πριν από την απελευθέρωσή τους στο τέλος της ποινής.

Οι ενέσεις ουσιαστικά θα συνιστούν έναν σχεδόν μόνιμο χημικό ευνουχισμό.

«Η ανάγκη για τη συγκεκριμένη νομοθεσία οφείλεται στο ότι τα τρέχοντα μέτρα για την καταπολέμηση του εγκλήματος δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά – οι αριθμοί σεξουαλικής επίθεσης σε παιδιά αυξάνονται και οι κατάδικοι συχνά υποτροπιάζουν μετά την αποφυλάκισή τους», σύμφωνα με σχετική έκθεση.

Ο Ρώσος βουλευτής Μπόρις Τσερνίσοφ, ζήτησε «την αναγκαστική χορήγηση ουσιών που καταστέλλουν τη σεξουαλική λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα ή μόνιμα».

Η Ρωσία πρέπει να «χρησιμοποιήσει την εμπειρία» άλλων χωρών, δήλωσε ο νεαρός βουλευτής.

Το Καζακστάν εφαρμόζει σύστημα αναγκαστικού ευνουχισμού για παιδεραστές εδώ και αρκετά χρόνια και η Λευκορωσία έχει θέσει σε εφαρμογή παρόμοιους νόμους.

Ένας από αυτούς που ευνουχίστηκαν στο Καζακστάν ήταν ο Berik Zholdasov –ο οποίος έχει παντρευτεί τέσσερις φορές– αφού καταδικάστηκε για τον βιασμό της οκτάχρονης θετής κόρης του, προκαλώντας της τόση σωματική βλάβη που οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν τη μήτρα.

Μια νοσοκόμα και μια γιαγιά που έχουν επιφορτιστεί με τον χημικό ευνουχισμό παιδεραστών σε μια φυλακή του Καζακστάν ισχυρίζονται ότι η Δύση πρέπει επίσης να ακολουθήσει το παράδειγμα του πρώην σοβιετικού κράτους.

Η Zoya Manaenko, 69 ετών, επιμένει ότι είναι σωστό ότι οι βιαστές παιδιών θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την τελική τιμωρία.

«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν με κάποιο τρόπο», είπε η νοσοκόμα, η οποία εργάζεται σε ένα νοσοκομείο φυλακών.

«Διαπράττουν τρομερά εγκλήματα κατά των παιδιών. Άρα είναι σωστό να το επιβάλλει ο νόμος».

Παιδόφιλοι που υπέστησαν την «επέμβαση», εμφανίστηκαν στην τηλεόραση εκφράζοντας την «αγωνία» τους μετά από αναγκαστικό ευνουχισμό.

Ένας από αυτούς δήλωσε: «Ξέρω ότι είναι επιβλαβές για το σώμα μου.

«Ξέρω ότι θα επηρεάσει την υγεία μου στο μέλλον».

Ένας άλλος είπε: «Τώρα λυπάμαι που έκανα τέτοιο έγκλημα».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η θανατική ποινή θα επιβάλλεται σε απεχθή εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά, και θα είναι στην διακριτική ευκαιρία του δικαστή να οδηγήσει τον εγκληματία στο «απόσπασμα».

Ο Πούτιν επιβάλλει υποχρεωτικό ευνουχισμό σε όλους τους παιδοβιαστές στην Ρωσία

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr