Home Κορωνοϊος Γιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης για τα θανατηφόρα μπόλια κορωνοϊού: “Παίξαμε με το DNA των κυττάρων μας και τώρα πληρώνουμε τις συνέπειες”

Γιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης για τα θανατηφόρα μπόλια κορωνοϊού: “Παίξαμε με το DNA των κυττάρων μας και τώρα πληρώνουμε τις συνέπειες”

by _
0 comment 177 views
Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: “Παίξαμε με το DNA των κυττάρων μας και τώρα πληρώνουμε τις συνέπειες”
Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: “Παίξαμε με το DNA των κυττάρων μας και τώρα πληρώνουμε τις συνέπειες”

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: “Παίξαμε με το DNA των κυττάρων μας και τώρα πληρώνουμε τις συνέπειες”

Για τις μεταλλάξεις στο γενετικό κώδικα που “γεννούν” καρκίνους, την υπερβάλλουσα θνησιμότητα και τα καρδιακά επεισόδια, ως απόρροια του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού κατά της κόβιντ-19 σχολίασε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο επιδημιολόγος, Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.

«Ως γιατρός, ως επιστήμονας τα βλέπω και στη καθημερινότητα και στις επιστημονικές δημοσιεύσεις που βγαίνουν σιγά-σιγά, απλά όσα βλέπουμε με τον καρκίνο δε με εκπλήσσουν πλέον», ανέφερε στην αρχή.

Εστιάζοντας στα αίτια των αυξημένων ποσοστών εμφάνισης καρκίνου ο κ. Σωτηριάδης τόνισε:

«Πρώτα απ’ όλα διότι “παίξαμε” με το γενετικό κώδικα των κυττάρων. Με τον… ιερό κώδικα της ζωής, για τον οποίο μάθαμε στην ιατρική σχολή ότι δε τον “ενοχλούμε”.  Και δε κάνουμε πειράματα με αυτόν. Το γεγονός ότι για πρώτη φορά φτιάχτηκαν αυτά τα εμβόλια γενετικού τύπου που επιβεβαιώνουν ότι μπαίνει το mrna στον πυρήνα του κυττάρου και ενσωματώνεται στον γενετικό κώδικα, δεν προκαλεί έκπληξη ότι προκαλεί καρκίνους, μιας και γνωρίζυομε ότι ο καρκίνος οφείλεται στις διαταραχές και τις μεταλλάξεις του γενετικού κώδικα»

Όσον αφορά την υπερβάλλουσα θνησιμότητα επισήμανε:

«Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι οι θάνατοι. Απλά να επαναλάβω ότι και το 2021 και το 2022, για τα δεδομένα της Κύπρου μιλώντας, έχουμε υπερβάλλουσα θνησιμότητα, σημαντικού βαθμού. Το 2022 οι θάνατοι ήταν 1000 περισσσότεροι από τους αναμενόμενους. Εκτός από αυτά, δε φαίνεται να υπάρχει σοβαρό,είτε κρατικό, είτε επιστημονικό ενδιαφέρον, να ελεγχθούν όλα αυτά από την επιστημονική κοινότητα»

«Κυκλοφορούν σιγά-σιγά και οι πληροφορίες, μέσα από τα έγγραφα που απελευθερώνονται υποχρεωτικά με δικαστικές αποφάσεις από τις φαρμακευτικές εταιρίες και φαίνεται ότι όλα αυτά τα ανησυχητικά στοιχεία για παρενέργειες και θανάτους τα είχαν δει και οι ίδιες οι εταιρίες και τα απέκρυψαν», συμπλήρωσε.

Για την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, που προκαλείται από τις επαναλαμβανόμενες δόσεις του εμβολίου, ο κ. Σωτηριάδης υπογράμμισε:

«Έχουν δημοσιευτεί αρκετές επιστημονικές μελέτες, που δείχνουν ότι οι επαναλαμβανόμενες δόσεις αυτού του σκευάσματος οδήγησε σε ανεπιθύμητες διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, κάτι που αφορά τους ενήλικες».

ΠΗΓΗ >> https://focusfm.gr/elpidoforos-sotiriadis/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr