Home Greek News MEGA ΜΠΑΜ!!! – Εμπάργκο σε γνωστά καταστήματα της Πάτρας επειδή στήριξαν το Athens Pride!!!

MEGA ΜΠΑΜ!!! – Εμπάργκο σε γνωστά καταστήματα της Πάτρας επειδή στήριξαν το Athens Pride!!!

by _
0 comment 200 views
MEGA ΜΠΑΜ!!! – Εμπάργκο σε γνωστά καταστήματα της Πάτρας επειδή στήριξαν το Athens Pride!!!
MEGA ΜΠΑΜ!!! – Εμπάργκο σε γνωστά καταστήματα της Πάτρας επειδή στήριξαν το Athens Pride!!!

Εμπάργκο σε γνωστά καταστήματα της Πάτρας επειδή στήριξαν το Athens Pride!

«Κίνημα» ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Χριστιανών της Πάτρας «απειλούν» και στοχοποιούν εταιρείες – χορηγούς της παρέλασης ομοφυλοφίλων «Athens Pride», στην Αθήνα.

«Εμπάργκο» σε δύο εταιρείες που έχουν αρκετά καταστήματα και στην Πάτρα -ένα γνωστό super market και μία αλυσίδα φαστ φουντ- κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ χριστιανοί, που κατά καιρούς «ταράζουν τα ήρεμα νερά» της Εκκλησίας επειδή οι δύο εταιρείες ήσαν χορηγοί της ΒΡΩΜΙΚΗΣ παρέλασης ομοφυλοφίλων «Athens Pride», στην Αθήνα.

Σε κείμενο που έχει αναρτήθει σε εκκλησιαστικά sites επισημαίνουν: «Δεν είναι μυστικό ότι ο Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διαφημίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι πρέπει να δίνονται ‘’κίνητρα’’ στις επιχειρήσεις που υιοθετούν την σοδομιτική ιδεολογία των μετανθρωπιστών. Η αλυσίδα σούπερμαρκετ… είναι άλλη μία πολυεθνική εταιρεία που τα τσέπωσε για να… αφοδεύσει στις χώρες που δραστηριοποιείται. Ξαφνικά ένιωσε την ανάγκη να μας πει ότι πιστεύει και στηρίζει τη ‘’διαφορετικότητα’’, δηλώνοντας ‘’χρυσός χορηγός στο Athens Pride’’! Έχει μάλιστα τέτοιες ευαισθησίες που δυσκολεύεται να γράψει ‘’όλοι ή όλες’’ μήπως θίξει τα ‘’τα’’, τους ‘’ρευστούς’’ και τους ‘’ενδιάμεσους’’, και γράφει όλ@»!

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ανακοινώσεις για αλυσίδα εστιατορίων γρήγορου φαγητού. Σημειώνουν: «Μαζί με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αλυσίδα φαστ φουντ (αναφέρουν το όνομά της) προωθεί την ομοφυλοφιλία. ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους παλιάνθρωπους που διαφθείρουν τα παιδιά μας. Καλύτερα να φάμε χώμα παρά τα βρόμικα σκουπίδια τους»!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr