Home ΚΟΣΜΟΣ Δυνατός & Χριστιανός ηθοποιός Tyrese Gibson προειδοποιεί ότι το Χόλιγουντ ξεχειλίζει από «παιδεραστές-σατανιστές»!!!

Δυνατός & Χριστιανός ηθοποιός Tyrese Gibson προειδοποιεί ότι το Χόλιγουντ ξεχειλίζει από «παιδεραστές-σατανιστές»!!!

by _
0 comment 238 views

Δυνατός & Χριστιανός ηθοποιός Tyrese Gibson προειδοποιεί ότι το Χόλιγουντ ξεχειλίζει από «παιδεραστές-σατανιστές»!!!


7 Ιουνίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τερέζ Γκίμπσον προειδοποιεί ότι το Χόλιγουντ διοικείται από παιδεραστές-σατανιστές!!!..

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τάιρις Γκίμπσον (Tyrese Gibson) μίλησε για τους «παιδεραστές-σατανιστές» που διοικούν τη βιομηχανία του θεάματος, υποστηρίζοντας ότι τα ανώτερα στελέχη του στούντιο προσπαθούν να εξομαλύνουν το κακό.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στη ραδιοφωνική εκπομπή του Big Boy’s Neighborhood, ο σταρ του “Too Fast Too Furious” («Πολύ Γρήγορος Πολύ Εξαγριωμένος» της σειράς «Ο Γρήγορος και ο Εξαγριωμένος», “The Fast and the Furios”) αποκάλυψε ότι οι ελίτ “προσπαθούν να εξομαλύνουν τον διάβολο” μέσω σημάτων και συμβόλων στα μέσα ενημέρωσης:

«Προσπαθούν να εξομαλύνουν τον διάβολο. Προσπαθούν να εποικίσουν… Ο διάβολος είναι στην κεντρική σκηνή στις επιδείξεις βραβείων και σε κάθε βίντεο και σε κάθε σήμα και σύμβολο…»

«Είπα, ‘Ξέρεις τι; Πρέπει να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τη σχέση μας με τον Ιησού σαν το μικρό φιλαράκι με το οποίο μιλάς πριν κοιμηθείς το βράδυ και να μην είμαστε πιο ντόμπροι σχετικά με τα πράγματα που σημαίνει ο Θεός για εμάς και όλα τα πράγματα που μας έχει φέρει ο Θεός».

“Ναι. Κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προωθήσουν τον διάβολο και με εξοργίζει γιατί παλιά οι λάτρεις του διαβόλου ήταν πραγματικά μυστικοπαθείς», πρόσθεσε.

Το Infowars.com αναφέρει: Τελειώνοντας τη συζήτηση, ο Gibson έβαλε την τραγουδίστρια των gospel Kim Burrell να κλείσει τα πράγματα με μια δυνατή προσευχή.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο που έχει έκταση σε όλο το διαδίκτυο και δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΠΗΓΗ >> https://thepeoplesvoice.tv/actor-tyrese-gibson-warns-hollywood-is-overflowing-with-satanic-pedophiles/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr