Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αλαφούζος, Κομπότης και Ρουμπέτης στην ίδια σουίτα γηπέδου

Αλαφούζος, Κομπότης και Ρουμπέτης στην ίδια σουίτα γηπέδου

by _
0 comment 209 views

Αλαφούζος, Κομπότης και Ρουμπέτης στην ίδια σουίτα γηπέδου

Μια ωραία ατμόσφαιρα οι τρεις τους, χαμογελούσαν και αλληλοσυγχαίρονταν

Συντάκτης: Newsroom


Την οργή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Βασίλης Ρουμπέτης που έπεσε νεκρός από πυρά εκτελεστών μαζί με τον κουνιάδο του Διονύση Μουζακίτη, κυκλοφορούσε με την θωρακισμένη Mercedes που ανήκει σε εταιρεία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου.

Παράλληλα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «βράζουν» με τη στενή σχέση που διατηρεί ο Αλαφούζος με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννη Κομπότη και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφεραν: «Η ξεφτίλα σου σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν».

Όπως αποκαλύπτει το zougla.gr, το οποίο μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες από το γήπεδο της Λιβαδειάς τον Μάιο του 2022, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Γιάννης Κομπότης και ο Βασίλης Ρουμπέτης παρακολουθούσαν τον αγώνα από τον αγώνα Λεβαδειακού – Βέροιας και όλοι μαζί στην ίδια σουίτα, φαίνεται να διατηρούσαν καλές σχέσεις, καθώς μιλούσαν, χαμογελούσαν και αλληλοσυγχαίρονταν.

«Οι δύο αυτές φωτογραφίες αναρτήθηκαν προκειμένου να απαλλαγεί από τον κόπο ο κ. Γιάννης Αλαφούζος να ψάχνει για το πώς η θωρακισμένη Mercedes βρέθηκε στα χέρια του Βασίλη Ρουμπέτη. Οι δύο φωτογραφίες από τη σουίτα του Λεβαδειακού λύνουν όλο το «μυστήριο»» σχολιάζει το δημοσίευμα του zougla.



To tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακούγεται πώς η θωρακισμένη Mercedes παραχωρήθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Κομπότη και στη συνέχεια ο Κομπότης την παραχώρησε στον Ρουμπέτη. Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα;

O Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ρουμπέτη στο γήπεδο



Και αν ο Αλαφούζος είχε όντως δανείσει το όχημα στον Κομπότη, τότε γιατί δεν αποκάλυψε δημόσια ότι του είχε δώσει το αυτοκίνητο και δεν γνωρίζει τι έκανε στη συνέχεια με το όχημα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάλληλοι του ΣΚΑΪ έχουν κληθεί για κατάθεση αναφορικά με το πώς βρέθηκε το όχημα τα χέρια του Βασίλη Ρουμπέτη, ωστόσο όπως φαίνεται οι απαντήσεις κρύβονται σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

ΠΗΓΗ >> https://www.newsbreak.gr/ellada/477063/alafoyzos-kompotis-kai-roympetis-stin-idia-soyita-gipedoy/?fbclid=IwAR1gqzawhBAE3p1H85ZlpoLCyQ3cewFpRvPZMNEJq7s0uLkV30WJoIkxdbA

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr