Home Κορωνοϊος ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ο υπέρ της υποχρεωτικότητος του εμβολίου και ΕΜΒΟΛΙΑΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ο υπέρ της υποχρεωτικότητος του εμβολίου και ΕΜΒΟΛΙΑΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος!!!

by _
0 comment 389 views

ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ο υπέρ της υποχρεωτικότητος του εμβολίου και ΕΜΒΟΛΙΑΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος!!!


ΕΠΑΘΕ εγκεφαλικό ο (μητροπολίτης Δωδώνης) Χρυσόστομος…

 6/08/2023 09:30:00 π.μ. 

Εγκεφαλικό υπέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και εισήχθη στην Ευρωκλινική. Οι πληροφορίες λένε ότι κατάλαβε ο ίδιος την επερ…

Εγκεφαλικό υπέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και εισήχθη στην Ευρωκλινική. Οι πληροφορίες λένε ότι κατάλαβε ο ίδιος την επερχόμενη βλάβη στον οργανισμό του και ζήτησε την βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντος του. Εισήχθη αμέσως στην παρακείμενη της οικίας του «Ευρωκλινική»,όπου του παρασχέθηκε αμέσως η κατάλληλη ιατρική βοήθεια και έγιναν οι σωστές παρεμβάσεις στον οργανισμό του για να ελεγχθεί αποτελεσματικά το συμβάν. Είναι ελαφράς μορφής και όλα είναι υπό έλεγχο. Χθες μετά την θεία λειτουργία της Πεντηκοστής τον επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σεβ. Δωδώνης είχε ζητήσει να συλλειτουργήσει για την εορτή της Πεντηκοστής, με τον Αρχιεπίσκοπο στην Μητρόπολη Αθηνών, αλλά λόγω της αιφνίδιας αυτής ασθένειας δεν κατέστη δυνατό.

Πηγή >> https://www.exapsalmos.gr/egkefaliko-ypesti-o-sev-dodonis-k-chrysostomos/


Διαβάστε τώρα το άρθρο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος: Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για ιερείς και εργαζόμενους στους ναούς

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

 

———-

Ελλάδα, Εκκλησία, ειδήσεις, Ορθοδοξία, Εμβόλια, Εμβόλιο κορωνοϊού, Εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, κορωνοιος , υγεία 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr