Home ΗΠΑ Ο ηθοποιός Jamie Foxx αναγκάστηκε παρά τη θέλησή του να εμβολιαστεί για μια ταινία και στη συνέχεια ανέπτυξε εξουθενωτικό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του

Ο ηθοποιός Jamie Foxx αναγκάστηκε παρά τη θέλησή του να εμβολιαστεί για μια ταινία και στη συνέχεια ανέπτυξε εξουθενωτικό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του

by _
0 comment 513 views
Ο ηθοποιός Jamie Foxx αναγκάστηκε παρά τη θέλησή του να εμβολιαστεί για μια ταινία και στη συνέχεια ανέπτυξε εξουθενωτικό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του
Ο ηθοποιός Jamie Foxx αναγκάστηκε παρά τη θέλησή του να εμβολιαστεί για μια ταινία και στη συνέχεια ανέπτυξε εξουθενωτικό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του

Ο ηθοποιός Jamie Foxx (Τζέιμι Φοξ) αναγκάστηκε παρά τη θέλησή του να εμβολιαστεί για μια ταινία και στη συνέχεια ανέπτυξε εξουθενωτικό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του

Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023
από: Ethan Huff

(Natural News)

Ο διάσημος δημοσιογράφος A.J. Ο Benza εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς “Ask Dr. Drew”, κατά το οποίο ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός και κωμικός Jamie Foxx τραυματίστηκε σοβαρά αφού “εμβολιάστηκε” για τον κοροναϊό (COVID-19) – και η οικογένειά του φέρεται να τα καλύπτει όλα. .

Ο Foxx φέρεται να έγινε τυφλός και μερικώς παράλυτος αφού πήρε μια ένεση για τον COVID που του επιβλήθηκε από ένα κινηματογραφικό στούντιο για να εργαστεί. Από τότε, ήταν μια συγκάλυψη σχετικά με αυτό όσον αφορά την υγεία του Foxx.

«Έχασα δύο φίλους τα τελευταία δύο χρόνια που έκαναν την ένεση», είπε ο Benza στον Δρ Ντρου κατά τη διάρκεια του τμήματος. «Ένας από τους καλύτερους φίλους μου πέθανε το περασμένο Σάββατο – αλεξιπτωτιστής, στρατιώτης πρώην ειδικών δυνάμεων, 51 ετών, στην καλύτερη κατάσταση της ζωής του – απλώς πήγε για ύπνο και δεν ξύπνησε, μαύρος».

«Νομίζω ότι αυτό συνδέεται με τη θεωρία του Jamie Foxx. Δούλεψα πολύ σκληρά για να καταφέρω να αναφέρω τι συνέβη στον Τζέιμι Φοξ γιατί ήταν απίστευτο αυτό που ανέφεραν – παίζει Pickleball, απαντά στο Instagram – όχι, δεν είναι, όλα είναι ψέματα».

Σύμφωνα με τον Benza, κάποιος που βρισκόταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή, του είπε προσωπικά ότι ο Foxx εμφάνισε θρόμβο αίματος αμέσως μετά το εμβόλιο, τον οποίο δεν ήθελε καν από την αρχή.

«Την ταινία στην οποία έπαιζε, πιέστηκε να την πάρει – αυτή την ταινία που κάνει με την κα Κάμερον Ντίαζ. Και σκέφτομαι: γι’ αυτό το πήρε στο κρανίο στο πλατό μια εβδομάδα πριν συμβεί αυτό το ιατρικό έκτακτο περιστατικό; Γι’ αυτό απέλυσε τρία-τέσσερα άτομα επειδή είχε απαυδήσει με αυτά τα άτομα; Δεν το γνωρίζω. Αλλά αυτό που ανακάλυψα από τον άνδρα στο δωμάτιο είναι ότι ο θρόμβος αίματος στον εγκέφαλο τον έκανε, σε εκείνο το σημείο, να μείνει μερικώς παράλυτος και τυφλός.

Ο μόνος που έφτασε έστω και κοντά στο να ανακαλύψει την πλήρη αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Foxx είναι ο Mike Tyson, ο οποίος επιβεβαίωσε στον Benza ότι ο Foxx υπέστη, πράγματι, θρόμβο εγκεφάλου στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό.

«Κανείς δεν έχει πάει ακόμα τόσο μακριά για να το πει αυτό», πρόσθεσε ο Μπέντζα. «Νομίζω ότι ο Μάικ το έκανε και μάλλον πήρε ένα τηλεφώνημα την ίδια μέρα».

Ο Δρ Ντρου διευκρίνισε στη συνέχεια ότι αυτό που μάλλον υπέστη ο Foxx, με βάση την περιγραφή του Benza, ήταν ένα εγκεφαλικό και όχι ένας θρόμβος αίματος – αλλά το θέμα είναι ότι ο Jamie Foxx υπέστη κάποιου είδους πολύ σοβαρή δυσμενή επίδραση από το εμβόλιο που τον άφησε σοβαρά εξασθενημένο.

Τα τελευταία νέα σχετικά με τους αυξανόμενους τραυματισμούς και τον απολογισμό των θανάτων από τους πυροβολισμούς του COVID μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Twitter.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com

https://www.naturalnews.com/2023-06-01-jamie-foxx-forced-covid-vaccinated-brain-clot.html


: badhealth, badmedicine, Big Pharma, biological weapon, blood clot, brain damage, brain health, celebrities, chemical violence, conspiracy, COVID, Dangerous Medicine, hollywood, Jamie Foxx, pandemic, pharmaceutical fraud, spike protein, stroke, Suppressed, vaccinated, vaccine, vaccine damage, vaccine injury, vaccine wars, : Badhealth, badmedicine, Big Pharma, βιολογικό όπλο, θρόμβος αίματος, εγκεφαλική βλάβη, υγεία του εγκεφάλου, διασημότητες, χημική βία, συνωμοσία, COVID, Dangerous Medicine, hollywood, Jamie Foxx, πανδημία, φαρμακευτική απάτη, πρωτεΐνη ακίδας, εγκεφαλικό, καταπιεσμένο, εμβολιασμένο , εμβόλιο, βλάβη εμβολίου, τραυματισμός εμβολίων, πόλεμοι εμβολίων

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr