Home Greek News Φέρνει στην Ελλάδα τη Μεγάλη Επανεκκίνηση η Microsoft του μαζικού ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!! Θα επενδύσει $1 δισ. στη χώρα!!!

Φέρνει στην Ελλάδα τη Μεγάλη Επανεκκίνηση η Microsoft του μαζικού ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!! Θα επενδύσει $1 δισ. στη χώρα!!!

by _
0 comment 149 views
Φέρνει στην Ελλάδα τη Μεγάλη Επανεκκίνηση η Microsoft του μαζικού ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!! Θα επενδύσει  δισ. στη χώρα!!!
Φέρνει στην Ελλάδα τη Μεγάλη Επανεκκίνηση η Microsoft του μαζικού ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!! Θα επενδύσει  δισ. στη χώρα!!!

GreekNewsOnDemand.com: Φέρνει στην Ελλάδα τη Μεγάλη Επανεκκίνηση η Microsoft του μαζικού ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!! Θα επενδύσει $1 δισ. στη χώρα!!!

Σημειώστε προσεκτικά όπου αναφέρεται το άρθρο σε πράγματα όπως… 33 χιλιόμετρα (33 είναι ο υψηλότερος βαθμός του Τεκτονισμού) και…η  4η Βιομηχανική Επανάσταση (δηλαδή, η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ)!!!


Η Microsoft θα επενδύσει 1 δισ. δολάρια στην Ελλάδα

από GCT

Η Microsoft μόλις υπέβαλε το επενδυτικό της σχέδιο 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει τρία κτίρια κέντρων δεδομένων, νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας υψηλής τεχνολογίας και εκπαίδευση πάνω από 40.000 εργαζομένων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Το συγκρότημα των τριών Data Centers θα κατασκευαστεί σε συνολική έκταση 84.537 τ.μ. στο επιχειρηματικό πάρκο που βρίσκεται περίπου 6 χλμ δυτικά του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», 1,5 χλμ βόρεια των Σπάτων και 33 χλμ ανατολικά της Αθήνας.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που αποκτά Περιοχή Data Center (είναι ένα σύμπλεγμα τριών εγκαταστάσεων Data Center), ενώ ταυτόχρονα η χώρα μας είναι παρούσα στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Η επένδυση αυτή συμβάλλει, παράλληλα, στην ενίσχυση του γεωστρατηγικού ρόλου της χώρας στην ευρύτερη περιοχή, κάτι που είναι απαραίτητο ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

ΠΗΓΗ: https://greekcitytimes.com/2023/05/27/microsoft-to-invest-1-billion-dollars-in-greece/?fbclid=IwAR23M8J5cVxxxLYrD6fSc-dDcZEXAuBkIqZtA1qA1PeNoe8

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr