Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν αποκαλύπτει τον Covid ως πράξη βιολογικού, χημικού πολέμου στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για τον Covid!!!

Ο Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν αποκαλύπτει τον Covid ως πράξη βιολογικού, χημικού πολέμου στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για τον Covid!!!

by _
0 comment 353 views

Εκτεθειμένος ο Παγκόσμιος ΒιοΠόλεμος κατά της ανθρωπότητος: Ο Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν αποκαλύπτει τον Covid ως πράξη βιολογικού, χημικού πολέμου στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για τον Covid

Infowars.com
26 Μαΐου 2023, 12:13 μ.μ

«Πρόκειται για μια πράξη βιολογικού και χημικού πολέμου που διαπράττεται στην ανθρώπινη φυλή η παραδοχή της οποίας έγινε έγινε γραπτώς ότι επρόκειτο για οικονομική ληστεία και οικονομική απάτη ».

«Η δουλειά μας σήμερα είναι να πούμε όχι άλλη έρευνα κέρδους λειτουργίας (gain-of-function), τελεία και παύλα. Τέλος ο οπλισμός της φύσης, τελεία και παύλα».

Σε μια ρηξικέλευθη ομιλία που εκφωνήθηκε στο International Covid Summit III (Διεθνή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για τον Covid) που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων M•CAM, Dr. David  E. Martin (Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν), έριξε φως στο χρονοδιάγραμμα της προέλευσης και των προθέσεων, πίσω από το Covid-19 και το εμβόλιο mRNA.

Για περισσότερα για τον Δρ. Μάρτιν, διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ: Ο ΔΡ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΑΡΤΙΝ ΔΙΝΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΙΚΟ ΖΟΥΜ.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr