Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ «Ορθόδοξη Αλήθεια»: ΙΕΡΟ «μονοκούκι» στον Κυριάκο

«Ορθόδοξη Αλήθεια»: ΙΕΡΟ «μονοκούκι» στον Κυριάκο

by _
0 comment 172 views

«Ορθόδοξη Αλήθεια»: ΙΕΡΟ «μονοκούκι» στον Κυριάκο


Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα εξηγεί γιατί η Εκκλησία πήγε μαζικά στον Μητσοτάκη

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. κατάλαβε νωρίς ότι έχει να κάνει με έναν αξιόπιστο φορέα. Αν και στις δεύτερες εκλογές καταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα έχουν την ευκαιρία και η Εκκλησία και η κυβέρνηση να γυρίσουν μια νέα σελίδα στον τόπο:
* Ο Αδωνις μοίρασε κονδύλια για αναπτυξιακά έργα
* Ο Σκρέκας επιτάχυνε «πράσινες» εκκρεμότητες
* Ο Πιερρακάκης έβαλε τις ενορίες στην ψηφιακή εποχή

Αυτά γράφει εκτός άλλων η εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» σε ανάρτηση της στο facebook, με τίτλο στο πρωτοσέλιδο ΙΕΡΟ «μονοκούκι» στον Κυριάκο, με τις φάτσες Ιερώνυμου και Μητσοτάκη.

Θετική έκπληξη από τη ΝΙΚΗ, αναφέρει στην κάτω άκρη της φωτό, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερα στην ανάρτηση, ούτε γιατί ξαφνικά λύσσαξαν άπαντες (δεξιοί κι αριστεροί) με την νίκη του ΝΙΚΗ.

Η «Ορθόδοξη Αλήθεια» είναι μία ελληνική εβδομαδιαία εφημερίδα με κύριο περιεχόμενο άρθρα και θέματα που έχουν σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία και όχι την πολιτική.

Εκδίδεται στην Αθήνα από τον όμιλο “Δημοκρατικός Τύπος Α.Ε.” και αρχικά είχε τη μορφή ένθετου στην Εφημερίδα Δημοκρατία. Από τον Φεβρουάριο του 2015 κυκλοφορεί ως αυτόνομη έκδοση σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη. Ως εφημερίδα του εκκλησιαστικού τύπου η ύλη της περιέχει ειδήσεις και ρεπορτάζ για τις δράσεις και τη ζωή της Εκκλησίας, παρουσίαση εκκλησιαστικών προσώπων, αφιερώματα σε αγίους και πατέρες της Εκκλησίας, και εκκλησιαστικά προσκυνήματα, σύμφωνα με τη Βικιπαιδεία.

Προφανώς ο Μητσοτάκης πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των Αγίων και ο Πιερρακής μεταξύ των Οσίων. Οι Άδωνις και Σκρέκας μεταξύ των Πατέρων… των επιχειρήσεων….

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr