Home Greek News ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΤΟ 2020-΄21 ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΤΟ 2020-΄21 ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!

by _
0 comment 242 views

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!


ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΤΟ 2020-΄21 ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!

Σοβαρά επεισόδια, με συλλήψεις κατοίκων, τραυματισμούς και λιποθυμίες, σημειώθηκαν σήμερα, Παρασκευή (26/5) στην Καλαμιά Κοζάνης, σε διαμαρτυρία για την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της Καλαμιάς, που από νωρίς το πρωί είχαν παραταχθεί στον χώρο, όταν προσπάθησαν να εμποδίσουν τα μηχανήματα της κατασκευαστικής εταιρίας που εργάζονται στη διάνοιξη του πεδίου, ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η αστυνομία τους ζήτησε να αποχωρήσουν με τους κατοίκους να αρνούνται, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΔΩ! >> https://indobserver.gr

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr