Home ΗΠΑ Πρ. επικεφαλής στρατηγικής του Τράμπ, Steve Bannon: «Ο Elon Musk είναι πράκτορας του WEF που εργάζεται για λογαριασμό της Κίνας»

Πρ. επικεφαλής στρατηγικής του Τράμπ, Steve Bannon: «Ο Elon Musk είναι πράκτορας του WEF που εργάζεται για λογαριασμό της Κίνας»

by _
0 comment 218 views
Steve Bannon: «Ο Elon Musk είναι πράκτ…
Steve Bannon: «Ο Elon Musk είναι πράκτ…

Πρ. επικεφαλής στρατηγικής του Τράμπ, Steve Bannon: «Ο Elon Musk (Ελον  είναι πράκτορας του WEF που εργάζεται για λογαριασμό της Κίνας»

23 Μαΐου 2023
-του Sean Adl-Tabatabai

Ο Steve Bannon προειδοποιεί ότι ο Elon Musk είναι ένας λύκος με ρούχα προβάτου που εργάζεται κρυφά για λογαριασμό των ελίτ της παγκοσμιοποίησης για να βοηθήσει στην εφαρμογή της ατζέντας Great Reset για την ανθρωπότητα.

Σε μια συνέντευξη με τον Mike Adams, ο Bannon ρωτήθηκε εάν συμφωνεί ότι η Αμερική βρίσκεται στα πρόθυρα μιας κατάρρευσης:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία. Νομίζω ότι αν κοιτάξετε τις τρεις προηγούμενες κρίσεις αυτής της χώρας — τον Εμφύλιο Πόλεμο, τη Μεγάλη Ύφεση και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο… και αυτά είναι μόνο τα προβλήματα στα βασικά ζητήματα πολιτικής, οικονομίας, εισβολής, κυριαρχίας. Δεν ασχολείται καν με τα ζητήματα μιας υπαρξιακής απειλής όπως το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και το πώς έχουν διεισδύσει… Και δεν αγγίζει καν την τεχνητή νοημοσύνη και τη σύγκλιση και τη μοναδικότητα. Έτσι, αν το κοιτάξετε – αυτή είναι, νομίζω, η πιο επικίνδυνη στιγμή όχι απλώς στην αμερικανική ιστορία, νομίζω ότι είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στην παγκόσμια ιστορία. Και τώρα, λόγω της τεχνητής νοημοσύνης και της βιοτεχνολογίας και των προόδων, νομίζω ότι είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή για την ανθρώπινη φυλή».

Ο Bannon προειδοποίησε ότι τα εργαλεία AI όπως το ChatGTP ελέγχονται από τους Κινέζους. Ωστόσο, τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ χειρότερα. Τελικά, οι μηχανές και οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούν να προγραμματιστούν και θα μπορούσαν ακόμη και να δουν την ανθρωπότητα ως «εχθρό», προειδοποίησε ο Bannon.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Κατά τη διάρκεια του τμήματος, οι δυο τους συζήτησαν επίσης για τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Έλον Μασκ, ο οποίος είπε ότι ο Μπάνον αγόρασε το Twitter ως μέσο για να δημιουργήσει τελικά μια τεράστια επιχείρηση τεχνητής νοημοσύνης. Υποστήριξε επίσης ότι η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων του Μασκ, Tesla, χρηματοδοτήθηκε με κινεζικά χρήματα.

«Αν έχει κάποιο σχέδιο ή το βλέπει ως έναν κυβερνητικό παγκόσμιο εγκέφαλο για την ανθρωπότητα…αν δείτε τι σκέφτεται με το Twitter, τι νιώθει ότι έχει, σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη του Tesla, κατανοώντας ότι και τα δύο χρηματοδοτούνται πλήρως από τον Κινέζο κομμουνιστή Κόμμα, αυτό δεν αποκαλύφθηκε ποτέ και αυτός δεν θα μιλήσει γι’ αυτό, έχουμε πρόβλημα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

ΠΗΓΗ >> https://thepeoplesvoice.tv/steve-bannon-elon-musk-is-a-wef-stooge-working-on-behalf-of-china/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr