Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Serie A: Η Έμπολι… τιμώρησε με 4αρα τη Γιουβέντους, «γκέλα» για τη Ρόμα – Δείτε τα γκολ

Serie A: Η Έμπολι… τιμώρησε με 4αρα τη Γιουβέντους, «γκέλα» για τη Ρόμα – Δείτε τα γκολ

by _
0 comment 119 views
Serie A: Η Έμπολι… τιμώρησε με …
Serie A: Η Έμπολι… τιμώρησε με …

Serie A: Η Έμπολι… τιμώρησε με 4αρα τη Γιουβέντους, «γκέλα» για τη Ρόμα – Δείτε τα γκολ

Η Έμπολι επικράτησε με 4-1 της «Γηραιάς Κυρίας» και σε συνδιασμό με την αφαίρεση βαθμών την… εξόρισε από την πρώτη εξάδα – Σε «μπελάδες» και η Ρόμα που κόλλησε στο 2-2 με τη Σαλερνιτάνα

Ο ουρανός σκοτείνιασε απότομα πάνω από το «Juventus Stadium». Μέσα σε μερικές ώρες άλλωστε η Γιουβέντους βρέθηκε από την ασφάλεια της δεύτερης θέσης… εξορισμένη από την πρώτη εξάδα της Serie A και με το ευρωπαϊκό εισιτήριο να εξαφανίζεται μέσα από τα χέρια της! Πληγωμένη ψυχολογικά από την απόφαση του Ομοσπονδιακού Εφετείου για αφαίρεση δέκα βαθμών, η Γηραιά Κυρία έχασε με κάτω τα χέρια από την Έμπολι (4-1), έπεσε στην 7η θέση και πλέον τρέχει να προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη.

Από τα πρώτα λεπτά το ματς φαινόταν πως… έγερνε υπέρ των γηπεδούχων, με τη Γιουβέντους να μην μπορεί να διαχειριστεί τα απανωτά χτυπήματα σε πρωτάθλημα και Europa League. Το προβάδισμα της Έμπολι έδειχνε πως ήταν απλώς θέμα χρόνου και τελικά στο 18΄ο Καπούτο χτύπησε από το σημείο του πέναλτι για το 1-0. Προτού καλά καλά προλάβει μάλιστα να συνέλθει, η Γηραιά Κυρία δέχθηκε και δεύτερο με τον Λουπέρτο να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 2-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/sports/article/1374017/serie-a-i-eboli-timorise-me-4ara-ti-giouvedous-gela-gia-ti-roma-deite-ta-gol/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr