Home ΗΠΑ Ο ράπερ Ice Cube λέει ότι οι μαύροι Αμερικανοί πρέπει να εγκαταλείψουν το Δημοκρατικό Κόμμα – «Κάτι πρέπει να αλλάξει»

Ο ράπερ Ice Cube λέει ότι οι μαύροι Αμερικανοί πρέπει να εγκαταλείψουν το Δημοκρατικό Κόμμα – «Κάτι πρέπει να αλλάξει»

by _
0 comment 188 views

Ο ράπερ Ice Cube λέει ότι οι μαύροι Αμερικανοί πρέπει να εγκαταλείψουν το Δημοκρατικό Κόμμα – «Κάτι πρέπει να αλλάξει»

από την Kelen McBreen

19 Μαΐου 2023, 1:20 μ.μ

«Οι μαύροι υποστηρίζουν συντριπτικά τους Δημοκρατικούς για 50-60 χρόνια και τίποτα δεν έχει αλλάξει», εξηγεί.

Ο σταρ της χιπ χοπ Ice Cube του διάσημου συγκροτήματος N.W.A. πρόσφατα μίλησε στο Fullsend Podcast για μια ευρεία συζήτηση, συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος που γίνεται viral αυτήν τη στιγμή στο διαδίκτυο όπου σχολίασε την αμερικανική πολιτική

Όταν ο ράπερ ρωτήθηκε για το αν υποστήριξε ή όχι τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ξεκαθάρισε: «Ποτέ δεν υποστήριξα τον Τραμπ ή τον Μπάιντεν. Δεν ζήτησα ποτέ να μιλήσω με τους Ρεπουμπλικάνους ή τους Δημοκρατικούς».

«Δημιουργώ ένα έγγραφο που ονομάζεται Συμβόλαιο με τη Μαύρη Αμερική, το οποίο διευκρινίζει πολλά διαφορετικά ζητήματα που πιστεύουμε ότι ήταν ο λόγος που επικράτησε τόση αναταραχή μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ», εξήγησε. «Δημοσιοποίησα το έγγραφο και όλοι ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου. Οι Ρεπουμπλικάνοι ζήτησαν να μιλήσουν με εμένα και τους Δημοκρατικούς. Πήγα να μιλήσω και στους δύο για το συμβόλαιο. Οι Ρεπουμπλικάνοι ρώτησαν αν μπορούσαν να εφαρμόσουν κάποια πράγματα από τη σύμβαση στην πρότασή τους και είπα ότι το έγγραφο ήταν ανοιχτό για οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει με όποιον τρόπο επιθυμεί».

Στη συνέχεια, ο Ice Cube ρωτήθηκε σχετικά με το στίγμα των μαύρων Αμερικανών που ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους και απάντησε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην αφροαμερικανική κοινότητα όταν πρόκειται για αυτό. Οι μαύροι υποστηρίζουν συντριπτικά τους Δημοκρατικούς για 50-60 χρόνια και τίποτα δεν έχει αλλάξει, οπότε κάτι πρέπει να αλλάξει».

Η αμφισβήτηση του status quo δεν είναι κάτι καινούργιο για τον θρύλο της ραπ που έχασε εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid αφού αρνήθηκε να λάβει το πειραματικό jab mRNA που είχαν εντολή τότε τα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ.

Ο ιδρυτής του Infowars Άλεξ Τζόουνς έστειλε ένα μήνυμα στον Ice Cube αφού έμεινε στις αρχές του και απέρριψε 9 εκατομμύρια δολάρια για τα θανατηφόρα εμβόλια.

Watch the full podcast episode below:

SOURCE: https://www.infowars.com/posts/rapper-ice-cube-says-black-americans-should-ditch-democrat-party-somethings-gotta-change/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr