Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΜ!!! – Εκλογές 2023: Σε… ρινγκ μετατράπηκε εκλογικό κέντρο στο Ρίο

ΜΠΑΜ!!! – Εκλογές 2023: Σε… ρινγκ μετατράπηκε εκλογικό κέντρο στο Ρίο

by _
0 comment 202 views
ΜΠΑΜ!!! – Εκλογές 2023: Σε… ρινγκ μετατράπηκε εκλογικό κέντρο στο Ρίο
ΜΠΑΜ!!! – Εκλογές 2023: Σε… ρινγκ μετατράπηκε εκλογικό κέντρο στο Ρίο

Εκλογές 2023: Σε… ρινγκ μετατράπηκε εκλογικό κέντρο στο Ρίο

Published 7 λεπτά ago on 21 Μαΐου 2023

Πιάστηκαν στα χέρια μητέρα με μέλος της εφορευτικής επιτροπής – Δείτε βίντεο

Σκηνές απείρου κάλλους σε εκλογικό κέντρο στο Ρίο. Λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες για τις εκλογές 2023, μία μητέρα και ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, όλα ξεκίνησαν, όταν μια γυναίκα πήγε στο εκλογικό κέντρο μαζί με την κόρη της και αφού η νεαρή πήρε στα χέρια της τα ψηφοδέλτια, σχεδόν μπήκε μαζί της κάτω από το παραβάν.

Ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής που είδε τη μητέρα, της είπε ευγενικά πως δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον νόμο κάτι τέτοιο και πως αν το επιθυμούσε, να περάσουν έξω να μιλήσουν και ύστερα μόνη της η νεαρή να ψηφίσει.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, στη μητέρα της νεαρής κοπέλας δεν φάνηκε να της αρέσει ο τρόπος του μέλους της επιτροπής και την προκάλεσε εμφανώς εκνευρισμένη.

Το μέλος της εφορευτικής επιτροπές δήλωσε πως θα κάνει μήνυση στην μητέρα για παραβίαση του νόμου και τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται ακόμη πιο πολύ.

Κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις γυναίκες, με τη μια να φωνάζει πως δέχθηκε επίθεση.

ΠΗΓΗ >> https://www.astratv.gr/ekloges-2023-se-ringk-metatrapike-eklogiko-kentro-sto-rio/?fbclid=IwAR2AC1xJirOP9bxgnd19OKLieNgi9gyl1_yLBJpxMmtF_W7itqYWpnwBLBs

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr