Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΦΡΙΚΗ – Ο Ζελένσκι πρόσφερε στον Πάπα εικόνα της Παναγίας που κρατάει έναν Χριστό Ζοφερό. ”Το Φως του Κόσμου” ο Ζελένσκι το αποδίδει ως Σκότος του Κόσμου. ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!!!

ΦΡΙΚΗ – Ο Ζελένσκι πρόσφερε στον Πάπα εικόνα της Παναγίας που κρατάει έναν Χριστό Ζοφερό. ”Το Φως του Κόσμου” ο Ζελένσκι το αποδίδει ως Σκότος του Κόσμου. ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!!!

by _
0 comment 259 views
Ο Ζελένσκι πρόσφερε στον Πάπα εικόνα της Παναγίας που κρατάει ένα Χριστό Ζοφερό. ”Το Φως του Κόσμου” ο Ζελένσκι το αποδίδει ως Σκότος του Κόσμου. ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!!!
Ο Ζελένσκι πρόσφερε στον Πάπα εικόνα της Παναγίας που κρατάει ένα Χριστό Ζοφερό. ”Το Φως του Κόσμου” ο Ζελένσκι το αποδίδει ως Σκότος του Κόσμου. ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!!!

Ο Ζελένσκι πρόσφερε στον Πάπα εικόνα της Παναγίας που κρατάει έναν Χριστό Ζοφερό. ”Το Φως του Κόσμου” ο Ζελένσκι το αποδίδει ως Σκότος του Κόσμου. ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!!!

Ο Ζελένσκι πρόσφερε στον Πάπα μια εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας που φιλοτεχνήθηκε από υπολείμματα ενός αλεξίσφαιρου γιλέκου. Μιλιταριστικός χριστιανισμός..Ο Χριστός είναι κατάμαυρος…σκοτεινός….πίσσα..σκοτάδι…το Φως του κόσμου κι ο Ζελένσκι το απέδωσε ως Σκότος ζοφερό!!! Τι λένε οι Ορθοδοξάρες Φωστήρες και το Φανάρι που τον υποστηρίζουν; Σκοταδισμός σατανισμός …θρησκευτικός αναλφαβητισμός κλπ.!!!

Αντιστροφή μηνύματος έσβησε το Χριστό… άλλος που έχει κόλλυβα στο ζωνάρι .. Δεν είναι αίρεση είναι Σατανισμός…. ο Χριστός ως ”εγώ ειμί το Σκότος του κόσμου”… Τον ”εγώ ειμί η Ανάσταση και η Ζωή” τον αποδίδει ”ως εγώ ειμί ο θάνατος και ο Ζόφος” Ο Χριστός ως Ζόφος είναι Αντίχριστος…

Βαρθολομαίε Κωνσταντινουπόλεως, Θεόδωρε Αλεξανδρείας, Ιερώνυμε Αθηνών, Γεώργιε Κύπρου από πότε ο Ζόφος είναι ο Χριστός και δεν είναι το Φως εκ Φωτός αλλά το σκότος εκ τους Σκότους;;

Πηγή > > dimpenews.com

14/05/2023
STILPROFGUERRE EN UKRAINE, ΣΑΤΑΝΙΣΜΌΣ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΌΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ, ΒΑΤΙΚΑΝΌ, ΖΕΛΈΝΣΚΙ, ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ, ΟΥΚΡΑΝΊΑ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΌΣ, ΠΑΝΑΓΊΑ, ΡΩΣΊΑ, ΧΡΙΣΤΌΣ, ΕΙΚΌΝΑ, ORTHODOXIE, RUSSIA, SATANISM, SATANISME, UKRAINE, VATICAN, WAR IN UKRAINE, ZELENSKY

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr