Home Greek News Η επίσημη θέση των 6 κομμάτων της Βουλής για τα μπόλια – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Η επίσημη θέση των 6 κομμάτων της Βουλής για τα μπόλια – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

by _
0 comment 295 views

GreekNewsOnDemand.com: Η επίσημη θέση των 6 κομμάτων της Βουλής για τα μπόλια – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


 Τα κόμματα της Βουλής για τα σκευάσματα που ονόμασαν εμβόλια. (Video)

H επίσημη θέση για τον εμβολιασμό των κομμάτων της σημερινής Βουλής….Μια Ιατρική πράξη που σου την επέβαλαν δια εκβιασμού για ένα σκεύασμα που το ονόμασαν εμβόλιο ενώ γνωρίζουν ότι είναι ενα ΒΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ για τον ελεγχο του πληθυσμό.

Για μετάδοση ιών ασθενειών με αποτέλεσμα να υπάρχουν βαριες αναπηρίες  μυοκαρδίτιδες θρομβώσεις κ.α και με βασικό στόχο τον πρόωρο θάνατο των ανθρώπων..

Ένα πειραματικό σκεύασμα που ήξεραν τη ζημιά που θα προκαλέσει και τωρα ο κόσμος την πληρώνει..Οπως οι ΝΑΖΙ ελεγαν στους ανθρώπους οτι πανε για μπάνιο να ξεγυμνωθούν και τους ΕΚΑΙΓΑΝ στο Φούρνο ζωντανούς ετσι και σήμερα οι ΝΕΟ ΝΑΖΙ  σε μετέτρεψαν σε Πειραματόζωο και σε στέλνουν στο θάνατο  μια ωρα αρχύτερα η το καλύτερο  να σου κολλήσουν αναπηρίες και ασθένειες που θα σε βασανίζουν στο προδιαγεγραμμένο χρόνο ζωης που σου εθεσαν..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ! > https://www.facebook.com/100072073549508/videos/206584805520536


ΠΗΓΗ >> https://amazonios.net/ta-kommata-tis-voylis-gia-ta-skeyasmata-poy-onomasan-emvolia-video/?fbclid=IwAR3ntOCb2xzNy7nVmNYLuzj6o-866WFsbdGmABwk5XZ8hsRK1H9dN6-KEH4

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr