Home Greek News Φυλάκιση Μπελέρη της Χειμάρρας: Οι λόγοι καθαρά οικονομικοί. Στον δήμο ανήκουν πολλά χιλιόμετρα δαντελωτές ακτές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.  Η τουριστική τους αξία είναι πολλά δισ. και φυσικά και τα έσοδα από τον τουρισμό!!!

Φυλάκιση Μπελέρη της Χειμάρρας: Οι λόγοι καθαρά οικονομικοί. Στον δήμο ανήκουν πολλά χιλιόμετρα δαντελωτές ακτές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.  Η τουριστική τους αξία είναι πολλά δισ. και φυσικά και τα έσοδα από τον τουρισμό!!!

by _
0 comment 193 views

Φυλάκιση Μπελέρη της Χειμάρρας: Οι λόγοι καθαρά οικονομικοί. Στον δήμο ανήκουν πολλά χιλιόμετρα δαντελωτές ακτές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.  Η τουριστική τους αξία είναι πολλά δισ. και φυσικά και τα έσοδα από τον τουρισμό!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ ΜΠΕΛΕΡΗ!!! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΑΝΤΕΛΩΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝ’ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!.


Akis Tselentis

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ…

«Περί της φυλάκισης του υποψήφιου Δημάρχου Μπελέρη της Χειμάρρας. Αλλού είναι η ουσία και τα αίτια των διώξεων, γιατί δεν μας την λένε;»

Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Στον δήμο ανήκουν εκατοντάδες χιλιόμετρα δαντελωτές ακτές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.  Η τουριστική τους αξία είναι πολλά δισεκατομμύρια και φυσικά και τα έσοδα από τον τουρισμό. 

Επί δημαρχίας του νυν Δημάρχου καταπατήθηκαν πολλά χιλιόμετρα των  ακτών και πέρασαν σε Αλβανικά χέρια, επίσης κατασχέθηκαν πολλές περιουσίες ομογενών και καταβάλλεται σιγά σιγά μια προσπάθεια να αποκλειστεί η μειονότητα από  την θάλασσα. 

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον οικονομικό μαρασμό της και την μετανάστευση τους στην Ελλάδα. Δηλαδή ένας εύκολος τρόπος να τους αδειάσουμε τη γωνιά.

Εμείς τι κάναμε τόσα χρόνια; Ακολουθήσαμε το «δόγμα Βαρουφάκη» κάνοντας την πάπια  και σηκώνοντας τα τηλέφωνα; Και δυστυχώς βλέπω ότι συνεχίζουμε να το κάνουμε.

Και το άκρον άωτον,  μας ήλθε και η απαράδεκτη ήξης αφήξεις δήλωση των δήθεν συμμάχων μας Αμερικάνων περί διασφάλισης των εκλογών. Για το διαταύτα μούγκα στη στρούγκα ως συνήθως, όπως λέει ο λαός μας. 

Γιατί δεν στέλνουμε μερικά Rafael σε χαμηλές πτήσεις κοντά στα σύνορα με την Αλβανία (εννοείται όχι επάνω από τα Αλβανικά εδάφη ;-)) να τονώσουμε το ηθικό των ομογενών μας και να στείλουμε ένα μήνυμα στον Ράμα;

Κατά τα άλλα ας ασχοληθούμε με την γελοιοποίηση μας στην Eurovision και το άθλιο τραγούδι που τραγούδησε «και κέρδισε επάξια τη συμμετοχή του» ο εγγονός του εφοπλιστή…. Αφού παντού έχουμε αξιοκρατία, στη τέχνη να μην έχουμε;

(**) Επιπροσθέτως θα μπορούσαμε να κάνουμε και αυτό που προτείνει στο σχόλιο της η φίλη μου η Βάσο: Έλεγχος όλων των Αλβανών του πόθεν έσχες από την ώρα που πάτησαν το πόδι του στην Ελλάδα,υπερφορολογιση του πόθεν έσχες που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν και υπερφορολογιση συναλλάγματος που φεύγει για Αλβανία. Τους Αλβανούς στην τσέπη τους πολεμάς,εκεί πονάνε περισσότερο…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr