Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑ ΚΡΑΥΓΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΑΜΑΡΑ

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑ ΚΡΑΥΓΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΑΜΑΡΑ

by _
0 comment 136 views
 
 

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑ ΚΡΑΥΓΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΑΜΑΡΑ

Τίτλοι τέλους Κυριάκο… τελεία και παύλα…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή μου – από όποιο μετερίζι – ποτέ δεν υπήρξα πολιτικό λιβανιστήρι εξουσιολάγνων πολιτικών!

Είναι άλλωστε καταγεγραμμένη – ευτυχώς – στο διαδίκτυο – αυτή η πολύχρονη εθνική – πατριωτική μου δράση, καθώς και η αντιμνημονιακή – αντισυστημική μου αντίδραση!

Μάλιστα ήμουν εκ των πρώτων που αποκάλυψα τα νοσηρά σχέδια του διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ) περί διαμελισμού της Ελλάδος! Τόσο με την εντολή του για τη δημιουργία της “Συμφωνίας των Πρεσπών” διά μέσω της εθελόδουλης και εθνοκτόνου κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τη “Συμφωνία των Πρεσπών του Αιγαίου” που προετοίμασε η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολιτεύσεως – τουλάχιστον – του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα υλοποιήσει η “Συμμαχική κυβέρνηση” που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%b7/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr