Home Greek News Εκλογές 2023 – Το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Εκλογές 2023 – Το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

by _
0 comment 174 views
Εκλογές 2023 – Το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών
Εκλογές 2023 – Το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Εκλογές 2023 – Το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Μητσοτάκης: Ανοιχτό ενδεχομενο για επέκταση του Market Pass – Τσίπρας: Η απλή αναλογική μπορεί να δώσει συγκυβέρνηση – Ανδρουλάκης: Δεν είμαι κίνδυνος για τη Δημοκρατία, αλλά για τη ΝΔ – Κουτσούμπας: «Όχι» σε λίστα με αυτούς που μας ενισχύουν οικονομικά – Βαρουφάκης: Προτείνω σύστημα πληρωμών χωρίς τράπεζες…

Τρεις ώρες κράτησε η -μία και μοναδική- πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι κ.κ. ΤσίπραςΑνδρουλάκηςΚουτσούμπαςΒελόπουλος και Βαρουφάκης παρουσίασαν τις θέσεις τους, απαντώντας σε ερωτήσεις, οι οποίες είχαν χωριστεί σε έξι θεματικές ενότητες.

Οι έξι πολιτικοί αρχηγοί δεν είχαν την ευκαιρία να διασταυρώσουν τα ξίφη τους ευθέως, ωστόσο υπήρξαν εκατέρωθεν «καρφιά». Αίσθηση προκάλεσε η επιμονή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ανάγκη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι όσοι ευθύνονται για την υπόθεση των υποκλοπών, ενώ υπήρξαν σημεία στα οποία διαπιστώθηκαν συγκλίσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, παρά τις επιμέρους αντιθέσεις.

Άλλη στιγμή που ξεχώρισε, ήταν όταν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την τοποθέτησή του για το Περιβάλλον και την Ενέργεια, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη σε αυτή την προεκλογική περίοδο, με την προοδευτική κυβέρνηση μούφα που πλασάρει»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/politics/article/1369571/ekloges-2023-to-dibeit-ton-exi-arhigon/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr