Home Greek News ΦΡΙΚΗ – ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ…ΠΑΣΟΚ!!!

ΦΡΙΚΗ – ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ…ΠΑΣΟΚ!!!

by _
0 comment 455 views

ΦΡΙΚΗ – ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ…ΠΑΣΟΚ!!!

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ !!! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!!

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΙΠΟΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ!!!

ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΩΡΑ ΤΟΥ,, ΝΑΜΑΖ-ΠΡΟΣΕΥΧΕΙΣ,, ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 22/05/2023 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ,,ΚΥΡΙΕ ΕΛΈΗΣΟΝ,, ΑΛΛΑ ΤΟ ,,ΑΛΛΑΧ ΑΛΙΟΥ ΑΚΜΠΑΡ…ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝΕ !!! ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ ΤΟΥ 1821!!!

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.

Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια:

Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (συντομογραφία Κ.Ι.Ε.Φ., τουρκικάDostluk-Eşitlik-Barış Partisi, DEB) είναι ελληνικό πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Τούρκων της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Το κόμμα ιδρύθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1991 από τον Σαδίκ Αχμέτ ο οποίος προήδρευσε μέχρι το θάνατό του το 1995. Ο διάδοχος του ήταν η χήρα του Ισίκ Αχμέτ, η οποία προήδρευσε μέχρι το 1999. Ο επόμενος επικεφαλής ήταν ο Αχμέτ Χατζηοσμάν μέχρι το 2007, όταν ο Χατζηοσμάν εξελέγη μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου για το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.). Ο επόμενος πρόεδρος, ο Μουσταφά Μποσνάκ, αντικαταστάθηκε τον Ιούλιο του 2010 από τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν εξελέγη το 2002 και το 2006 για το Νομό Ροδόπης με το ψηφοδέλτιο ΠΑ.ΣΟ.Κ-Συνασπισμού, ενώ ήταν και αντινομάρχης από το 2002 έως το 2007.

Το 5ο τακτικό γενικό Συνέδριο του Κ.Ι.Ε.Φ. έλαβε χώρα στις 5 Ιανουαρίου 2019, στα γραφεία του κόμματος. Η Τσιντέμ Ασάφογλου, η μοναδική υποψήφια στο συνέδριο, το οποίο έλαβε χώρα στα κεντρικά του κόμματος, εξελέγη ως η νέα πρόεδρος του κόμματος.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr