Home Greek News Σπύρος Ρίτσαρντ Χάγκαμπιμάνα (ΝΔ): «Δε νιώθω Έλληνας, ΕΙΜΑΙ Έλληνας!» Ναι, ρε! Και η Κλεοπάτρα ήταν…«ΜΑΥΡΗ»

Σπύρος Ρίτσαρντ Χάγκαμπιμάνα (ΝΔ): «Δε νιώθω Έλληνας, ΕΙΜΑΙ Έλληνας!» Ναι, ρε! Και η Κλεοπάτρα ήταν…«ΜΑΥΡΗ»

by _
0 comment 271 views

Σπύρος Ρίτσαρντ Χάγκαμπιμάνα (ΝΔ): «Δε νιώθω Έλληνας, ΕΙΜΑΙ Έλληνας!» Ναι, ρε! Και η Κλεοπάτρα ήταν…«ΜΑΥΡΗ»

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα όταν έχεις κάνεις με αυτούς τους ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ εις τον τόπον σας, Έλληνες, καθώς και ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΟΥ!!!

Από τη μία σου λένε ότι είναι «Ελληνες», με ό, τι σημαίνει αυτό, αλλά, από την άλλη, διαστρεβλώνουν την δική μας ιστορία και πολιτισμό λέγοντας απίστευτες παραριές ότι, π.χ., ο Αχιλλεύς ήταν…«Μαύρος», όπως κι η…ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ῾Ξέφυγαν῾ ΕΝΤΕΛΩΣ οι Μαύροι του Χόλιγουντ! Κάνουν πολιτιστική επίθεση κατά του Ελληνισμού! Θέλουν να βαφτίσουν τη Κλεοπάτρα…«ΜΑΥΡΗ»! ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ στην Αίγυπτο: Ήταν…ΕΛΛΗΝΙΔΑ η Κλεοπάτρα από τη…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! για περισσότερα.

῾Ξέφυγαν῾ ΕΝΤΕΛΩΣ οι Μαύροι του Χόλιγουντ! Κάνουν πολιτιστική επίθεση κατά του Ελληνισμού! Θέλουν να βαφτίσουν τη Κλεοπάτρα…«ΜΑΥΡΗ»! ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ στην Αίγυπτο: Ήταν…ΕΛΛΗΝΙΔΑ η Κλεοπάτρα από τη…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Ο Σπύρος Ρίτσαρντ Χάγκαμπιμάνα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -της…ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΗΤΗΑΣ σύμφωνα με τον Μητσοτάκης– μόλις είπε στο κανάλι 24 ΕΛΛΑΔΑ «Δε νιώθω Έλληνας, ΕΙΜΑΙ Έλληνας!» Ναι, ρε! Και η Κλεοπάτρα ήταν…«ΜΑΥΡΗ». Κι εμείς είμαστε…ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ και θα πάμε τώρα στην…ΑΦΡΙΚΗ ΣΑΣ για να διεκδικήσουμε εκεί…ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ, όπως κάνουν τώρα οι Μαύροι στην….ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!!!

Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι το γνωστό καθώς και μακροχρόνιο σχέδιο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για την διάλυση της ΛΕΥΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ μέσω της…ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!!! Διαβάστε επίσης Σχέδιο Καλλέργη! Η Γκρίζα φυλή..Ο κορονοϊός εργαλείο για την πιο γρήγορη δημιουργία της; #KAISARAS# για περισσότερα.

Σχέδιο Καλλέργη! Η Γκρίζα φυλή..Ο κορονοϊός εργαλείο για την πιο γρήγορη δημιουργία της; #KAISARAS#

Δείτε τώρα το βίντεο !!!

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr