Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Σχέδιο Καλλέργη! Η Γκρίζα φυλή..Ο κορονοϊός εργαλείο για την πιο γρήγορη δημιουργία της; #KAISARAS#

Σχέδιο Καλλέργη! Η Γκρίζα φυλή..Ο κορονοϊός εργαλείο για την πιο γρήγορη δημιουργία της; #KAISARAS#

by _
0 comment 712 views

Σχέδιο Καλλέργη! Η Γκρίζα φυλή..Ο κορονοϊός εργαλείο για την πιο γρήγορη δημιουργία της; #KAISARAS#

torah.gr

128,608 views  Mar 24, 2020

Γεια σας ! Είμαι ο Αριστείδης Ανδρέου γνωστός ως Καίσαρας. Ερμηνευτής των Ταρώ. Αν σας αρέσουν οι εκπομπές μου κάντε εγγραφή και πατήστε το καμπανάκι  για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις όποιες δραστηριότητες , προσφορές , και διαγωνισμούς. 

Επίσης, μπορείτε να με βρείτε στα παρακάτω Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/torah.gr



Twitter: https://twitter.com/torahgr

Instagram: https://www.instagram.com/torah.gr

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 215 505 7265 

η στο 6944930028 

Στο 875 876 8214 απαντώ προσωπικά εγώ ο ίδιος από 12:00 π.μ-22 :μ.μ.

Με βάση τον νόμο περί υπεύθυνης δήλωσης   άρθρο 8 Ν.1599/1986 δηλώνω ότι είμαι γνώστης του ποινικού κώδικα άρθρο 191 σύμφωνα με το οποίο:

« 1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή. 2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας.



 Δηλώνω ότι τα λεγόμενα μου απηχούν προσωπικές απόψεις και δεν αποσκοπούν ούτε σε κάποιο από τα προαναφερόμενα αδικήματα αλλά ούτε και σε ευτελή και ιδιοτελή κίνητρα

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr