Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Μπιλ Γκέιτς αντιτίθενται στο 5G στο Παλμ Μπιτς (όπου μένουν) όπου ΔΕΝ θα εγκατασταθεί το 5G ενώ, στην υπόλοιπη Φλοριντα, ΝΑΙ!!! Τους κάνει τη χάρη ο ΝτεΣάντις!!!

Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Μπιλ Γκέιτς αντιτίθενται στο 5G στο Παλμ Μπιτς (όπου μένουν) όπου ΔΕΝ θα εγκατασταθεί το 5G ενώ, στην υπόλοιπη Φλοριντα, ΝΑΙ!!! Τους κάνει τη χάρη ο ΝτεΣάντις!!!

by _
0 comment 333 views

Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Μπιλ Γκέιτς αντιτίθενται στο 5G στο Παλμ Μπιτς (όπου μένουν κι οι δύο) όπου ΔΕΝ θα εγκατασταθεί το 5G ενώ, στην υπόλοιπη Φλόριντα, ΝΑΙ!!!

Τους κάνει τη χάρη ο…ΝτεΣάντις!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Απριλ. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο κι ο Μπιλ Γκεϊτς ζούν στη μεγάλη πόλη Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Κι οι δύο έχουν μεγάλες επαύλεις εκεί.

Σύμφωνα με το ακόλουθο ρεπορτάζ, κι οι δύο είναι πίσω από τη …ΜΗ εγκατάσταση του…5G σε αυτήν την πόλη!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Διαβάστε πρώτα αυτά που έχουμε βγάλει για τον Τραμπ και την μεγάλη…ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 5G -για ΕΜΑΣ και ΟΧΙ για αυτόν!– και δείτε μετά το ρεπορτάζ…

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Υπό το πέπλον του κορωνοϊού, ο Τράμπ υπέγραψε ΚΡΥΦΑ νομοσχέδιο για την εγκατάσταση 5G σε ολες τις ΗΠΑ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δήλωση-σοκ Τράμπ: Δεν θέλει μόνο το ολέθριο για όλους εμάς 5G, αλλά και το…6G!!!

Όσο για τη συνεργασία που έχει κάνει ο Τράμπ με τον ίδιο τον..ΓΚΕΪΤΣ, ιδιαίτερα όσον αφορά στην..ΨΕΥΤΟ-πανδημία, κατά την οποίαν δρομολόγησε -όλως «τυχαίως»– ο Τράμπ το…5G (περισσότερα ΕΔΩ), διαβάστε επίσης τα εξής…

ΣΟΚ: Σε πλακάκια πλέον με τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για τον εμβολιασμό ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!

Πάμε στο ρεπορτάζ!!!…


Σύμφωνα με το KLA.tv:

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπιλ Γκέιτς δεν θέλουν ακτινοβολία 5G, τουλάχιστον όχι για τον εαυτό τους.

Στην πολιτεία της Φλόριντα ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει στους παρόχους ασύρματων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να τοποθετούν κεραίες 5G παντού χωρίς εξουσιοδότηση, εκτός από το Παλμ Μπιτς, την κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ και του Μπιλ Γκέιτς.

Σύμφωνα με τον Tom Bradford, τον διαχειριστή της πόλης, η απαγόρευση εμποδίζει προσωρινά κάθε προσπάθεια εγκατάστασης ασύρματων επικοινωνιών σε δημόσια ακίνητα στο Palm Beach. Η εξαίρεση αυτή δικαιολογήθηκε με τη δικαιολογία ότι η τοποθέτηση των κεραιών θα παραμόρφωνε το τοπίο της πόλης, κάτι στο οποίο μπορεί να αντιταχθούν οι κάτοικοι.

Παραμένει ανοιχτό το ερώτημα εάν η απαγόρευση εγκατάστασης 5G στο Παλμ Μπιτς είναι πράγματι για να αποτραπεί η πλήρης επιτήρηση των πολιτών ή για να αποτραπούν οι σοβαρές βλάβες στην υγεία από την ακτινοβολία μικροκυμάτων υψηλής συχνότητας (;;;).

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνουν το σωστό αποκηρύσσοντας το 5G, έως ότου υπάρξουν οριστικές επιστημονικές μελέτες, που να δείχνουν τον αντίκτυπό του στην υγεία στον άνθρωπο

Ο..ΤΡΑΜΠ ήταν ο ΠΡΟΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ που είχε πρωτο-εγκρίνει το 5G ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ενώ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ!!! ΡΕ, ΤΙ ΥΠΟΥΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝ’ ΑΥΤΗ;;;!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr