Home ΗΠΑ ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Υπό το πέπλον του κορωνοϊού, ο Τράμπ υπέγραψε ΚΡΥΦΑ νομοσχέδιο για την εγκατάσταση 5G σε ολες τις ΗΠΑ!!!

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Υπό το πέπλον του κορωνοϊού, ο Τράμπ υπέγραψε ΚΡΥΦΑ νομοσχέδιο για την εγκατάσταση 5G σε ολες τις ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 411 views

Ενώ όλοι ανησυχούσαν για το 5G, σε σχέση με τον κορωνοϊο, ο Τράμπ υπέγραψε ΚΡΥΦΑ νομοσχέδιο για την εφαρμογή του σε όλες τις ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στις 23 Μαρτίου του 2020, η αμερικανική κυβέρνησις, με υπογραφήν του ίδιου του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, υπέγραψεν το εξής δολιότατον νομοσχέδιον δια την εφαρμογήν του νέου συστήματος…5G εις όλας τας Ηνωμένας Πολιτείας…

Από το WhiteHouse.gov διαβάζωμεν τα εξής συγκλονιστικά …

Έκδοση στις: 23 Μαρτίου 2020

 

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε νόμο:

Το S. 893, το «Secure 5G and Beyond Act of 2020» (Η πράξις “Διασφαλίστε το 5G και ουχί μόνον του 2020”), το οποίον απαιτεί από τον Πρόεδρο να αναπτύξει μια στρατηγική για: (1) τη διασφάλιση της ασφάλειας συστημάτων και υποδομών κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες · και (2) να βοηθήσει τους συμμάχους και τους στρατηγικούς εταίρους στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των συστημάτων και υποδομών κινητής τηλεπικοινωνίας επόμενης γενιάς · και…

 

Το S. 1822, ο «Νόμος για την ακρίβεια και την τεχνολογική διαθεσιμότητα ευρυζωνικής ανάπτυξης ή ο νόμος για τα ευρυζωνικά δεδομένα», ο οποίος απαιτεί από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών να εκδίδει κανόνες σχετικά με τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τη διαθεσιμότητα ευρυζωνικών υπηρεσιών.

ΔΕΊΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗΝ….

Μας κάμνει όμως ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΝ το γεγονός πως το εν λόγω νομοσχέδιον το υπέργραψεν ΚΡΥΦΑ, και μακρυά από τους προβολείς των ΜΜΕ, ο ΔΗΘΕΝ «αντινεοταξήτης» Πρόεδρος —που υποτίθεται ότι τα έχει βάλει με το ‘βαθύ κράτος’ (μην γελάσω τώρα!)– σε μιαν εποχήν κατά την οποίαν συζητείται εντονότατα, από πάρα πολά εκατ. κόσμο σε όλον τον κόσμον, το ενδεχόμενον να συνδέεται το 5G με τον…ΚΟΡΩΝΟΪΟΝ!!!
Στο πρόσφατο άρθρον μας με τίτλον ΒΟΜΒΑ: Οι σαφείς δεσμοί Τράμπ με το βαθύ κράτος που είναι πίσω από την ψεύτο-πανδημία του κορωνοϊού! σας αποκαλύψαμε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο Ντόναλντ Τράμπ και πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που συνεχίζουν να τον εμπιστεύνται μόνο και μόνο και καλός δημαγωγός ενώ, στην πραγματικότητα, είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΟΛΩΝ, ιδαίτερα όσον αφορά εις τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊόν!!!

Στο άρθρο με τίτλον HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G! (Βίντεο), διαβάζουμε ότι «Η πανδημία του Κορωναιού στο Γουχάν είναι σκηνοθετημένη, για να καλύψει την κρίση της δημόσιας υγείας που προκλήθηκε από την εντατική εισαγωγή του 5G στο Γουχάν που προκλήθηκε το 2019.» Διαβάστε όλον το άρθρον εις τον παρακάτω σύνδεσμον…

Αλλά σταματάμε εδώ, διατί σε ένα άρθρον του σάιτ childrenshealthdefense.org διαβάζων τα εξης απίστευτα που μόνο ενισχύουν όλας αυτάς τας  δήθεν «θεωρίας συνωμοσίας» περι συνδέσεως κορωναϊού και 5G….

Κύριε Κυβερνήτα Newsom της Καληφόνιας: Μην αναπτύξετε 5G και ασύρματες εγκαταστάσεις στα σχολεία μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας!

 

Αγαπητοί Καλιφόρνιοι,

 

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου, ο κυβερνήτης Newsom ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επεκτείνει την ανάπτυξη ασύρματων υποδομών σε σχολεία, κατά τη διάρκεια της καραντίνας COVID-19. Αντιλαμβανόμεθα ότι αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που θα υπάρχει η ελάχιστη αντίσταση σε αυτήν την επιβλαβή τεχνολογία. Ενώ όλοι εκτιμούμε την ηγεσία του Κυβερνήτου Newsom για το COVID-19, η ανάπτυξις περαιτέρω ασύρματης υποδομής στα σχολεία και τη γειτονιά μας ειδικά αυτή τη στιγμή παίρνει λάθος δρόμον.

 

Το “Children’s Health Defense” (Η Άμυνα της Υγείας των Παιδιών) ξεκινά μια καμπάνια μαζί με τη “Moms Across America” και την “5G Free California”, για να αναθεωρήσει την απόφαση του ο Κυβερνήτης Newsom και να τον ενθαρρύνει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην προστασία της υγείας των παιδιών μας από τις αποδεδειγμένες βλάβες της ασύρματης ακτινοβολίας και να οδηγήσει τον δρόμο με ασφαλέστερη και ταχύτερη ενσύρματη τεχνολογία.

Επίσης, και αυτήν την στιγμήν, η εγκατάστασις των νέων δικτύων 5G γίνεται εις όλας τας ΗΠΑ με τρόπον πολύ μυστικόν καθώς και…ΥΠΟΥΛΟΝ. Οι πολίται των ΗΠΑ πιάνουν στα «πράσα» τας αρχάς που, εν συνεργασία με την Αστυνομίαν, προβαίνουν  εις τοιαύτας πράξεις προδοτικότατας εις βάρος του αμερικανικού λαού, και το ΜΟΝΟΝ που μπορούν να είπουν μετά είναι ότι «Αφήστε μας ησύχους να κάμουν την δουλειάν μας αλλιώς…ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩΜΕΝ ΦΥΛΑΚΗΝ!». Ιδείτε τώρα το σχετικόν βίντεο και…ΦΡΙΞΑΤΕ!!…

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ) ΕΝ ΓΕΝΕΙ…!!!

Δείτε τώρα το σχετικόν βίντεο!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr