Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Οι ΗΠΑ μόλις ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν πόλεμο με την Κίνα και τη Ρωσία, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, και θέλουν και να εισβάλουν στο ΜΕΞΙΚΟ λόγω…BRICS!!!

Οι ΗΠΑ μόλις ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν πόλεμο με την Κίνα και τη Ρωσία, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, και θέλουν και να εισβάλουν στο ΜΕΞΙΚΟ λόγω…BRICS!!!

by _
0 comment 184 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι ΗΠΑ μόλις ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν πόλεμο με την Κίνα και τη Ρωσία, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, και θέλουν και να εισβάλουν στο ΜΕΞΙΚΟ λόγω…BRICS!!!


Σύμφωνα με τη μεγάλη σε ακροαματικότητα αμερικανική, πατριωτική εκπομπή Redacted, μαθαίνουμε τα εξής διαφωτιστικά για το ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ και ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 ΑΠΡΙΛ. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η νούμερο ένα είδηση αγνοείται από τα συστημικά ΜΜΕ. Οι ΗΠΑ μόλις ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν πόλεμο με την Κίνα και τη Ρωσία, ταυτόχρονα, επειδή δεν μπορούν να έχουν το ένα χωρίς το άλλο.

Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να χάνουν την εξουσία: γίνονται πολύ επικίνδυνοι και οι ΗΠΑ χάνουν γρήγορα την εξουσία.

Αυτή την εβδομάδα, ο υπουργός Άμυνας, Lloyd Austin ανακοίνωσε έναν νέο στρατιωτικό προϋπολογισμό για το 2024 που στοχεύει απευθείας στην Κίνα. Περιλαμβάνει αύξηση 40% στις στρατιωτικές δαπάνες για επίθεση στην Κίνα. Το Πεντάγωνο μόλις δήλωσε ότι η Κίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη και σοβαρή πρόκληση για τη στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Έτσι, η εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ δέχεται επίθεση επειδή η Κίνα γίνεται μια οικονομική υπερδύναμη. Θέλουν λοιπόν οι Αμερικανοί να πιστεύουν ότι οι Κινέζοι θα τους εισβάλουν στις αυλές τους. Έτσι τρομάζουν το κοινό. Ελπίζουν ότι θα φοβηθούν ώστε να συμφωνήσουν με τις ΗΠΑ να πάνε σε πόλεμο με την Κίνα για να προστατεύσουν τη χώρα.

Ακόμη και ο κυβερνήτης Ron DeSantis προωθεί αυτήν το ψευτο-αφήγημα. Παίζει με τους φόβους του αμερικανικού λαού ότι θα μπορούσε να υπάρξει επίθεση από την Κίνα!

Έτσι, όλοι φαίνεται να συμφωνούν με την υποτιθέμενη απειλή από την Κίνα ότι πρέπει να ξοδέψουμε δισεκατομμύρια δολάρια για να προστατεύσουμε τον αμερικανικό λαό. Οι Αμερικανοί έχουν ονομάσει αυτό το “The Pacific Deterrent Initiative”. Με άλλα λόγια, πάνε να αποτρέψουν την Κίνα και τη Ρωσία προκαλώντας τους στις πίσω τους αυλές!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι θα κατασκευαστούν περισσότερες στρατιωτικές βάσεις στις Φιλιππίνες. Στόχος αυτών των βάσεων είναι ο πόλεμος με την Κίνα. Άρα ο συνολικός αριθμός των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων, παγκοσμίως, είναι 754! Για φανταστείτε! Και αυτό υποτίθεται ότι αποτρέπει τους Κινέζους και τους Ρώσους! Νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι!

Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε στις αρχές αυτού του μήνα, ότι εάν οι ΗΠΑ δεν αλλάξουν την πορεία τους όσον αφορά τη στρατιωτική τους συσσώρευση στον Ασιατικό Ειρηνικό και σε άλλες πολιτικές που στοχεύουν στην Κίνα, θα οδηγήσει σε σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.

Έτσι, η Ουάσιγκτον έχει μια επιθυμία θανάτου (ή μανία θανάτου) και θα σκοτώσει τους πάντες αν δεν κάνουν πίσω, αλλά δεν θα το κάνουν λόγω των εξής:

Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι…

Έτσι, οι Ηνωμένες Πολιτείες μόλις ανακοίνωσαν ότι πηγαίνουν σε πόλεμο με την Κίνα και τη Ρωσία ταυτόχρονα για έναν πολύ σημαντικό λόγο: ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, και ο Ρώσος πρόεδρος, Πούτιν, πρόκειται να αλλάξουν εντελώς τη διεθνή δομή εξουσίας και το νομισματικό σύστημα . Αυτός είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για πόλεμο. Δεν υπάρχει άλλος λόγος.

Η μεγαλύτερη ιστορία στον κόσμο συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα και τα συστημικά ΜΜΕ την αγνόησαν. Αυτή την εβδομάδα, τόσο ο Σι όσο και ο Πούτιν υπέγραψαν 14 διαφορετικά έγγραφα κατά τη συνάντησή τους πρόσωπο με πρόσωπο. Το μεγαλύτερο είχε να κάνει με το εμπόριο και το συνάλλαγμα, που είναι ίσως η μεγαλύτερη ιστορία στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά, δυστυχώς, τα μέσα ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών είχαν εμμονή με τη δικαστική υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ.

Τα μέσα ενημέρωσης θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή όλων από την τραπεζική κρίση των ΗΠΑ και την πτώση του δολαρίου ΗΠΑ. Αυτή είναι η πιο σημαντική ιστορία στον κόσμο και έχει σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ κάλυψη από τα αμερικανικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Εδώ είναι τώρα τα πιο σημαντικά σημεία της ιστορίας:

Η Σαουδική Αραβία και το Ιράν, που είναι σουνιτικά και σιιτικά μουσουλμανικά έθνη, που είναι ορκισμένοι εχθροί και μισούν το ένα το άλλο, και όμως η Κίνα μόλις μεσολάβησε για μια ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ τους! Ναι, η…Κίνα!

Επίσης, αυτή την εβδομάδα η Σαουδική Αραβία μίλησε ανοιχτά για τη διευθέτηση των συναλλαγών πετρελαίου στο κινεζικό νόμισμα, το γιουάν! Αυτό θα αντικαταστήσει το δολάριο ΗΠΑ! Αυτή, φίλοι μου, είναι η μεγαλύτερη ιστορία στον κόσμο!

Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι αυτό θα αλλάξει τα πάντα στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.

Έτσι, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν πλέον να απειλήσουν μια χώρα με τη δύναμη του δολαρίου ΗΠΑ, τότε το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η στρατιωτική τους δύναμη και δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από το να χάσει ένα άτομο ή μια χώρα την εξουσία!

Τόσο η Σαουδική Αραβία όσο και το Ιράν και το Μεξικό ετοιμάζονται να ενταχθούν στα Brics: Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική. Και αμέσως μετά το Μεξικό έκανε αυτή την ανακοίνωση, ξαφνικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να μιλάνε για εισβολή στο Μεξικό για πρώτη φορά με τον δικό τους στρατό για να σταματήσουν δήθεν τα μεγάλα καρτέλ ναρκωτικών εκεί!

Μας έχουν για κοροϊδια δηλαδή! Δεν τους νοιάζουν τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών, αλλά τους νοιάζει η ένταξη του Μεξικού στη συμμαχία BRICS!

Αυτή την εβδομάδα ο Μεξικανός πρόεδρος επέπληξε τον Τζο Μπάιντεν και την κυβέρνησή του και το Κογκρέσο, αποκαλώντας τους ηλίθιους επειδή προκάλεσαν πόλεμο με τη Ρωσία και μιλούσαν για εισβολή στο Μεξικό.

Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά;

Εάν όλες οι μεγάλες πετρελαιοπαραγωγικές χώρες στον κόσμο γίνουν μέρος της ίδιας οικονομικής συμμαχίας, αυτό θα σήμαινε ότι το ήμισυ του συνόλου του πληθυσμού του πλανήτη θα ήταν στην ίδια ομάδα χρησιμοποιώντας μια κινεζική και ρωσική πετρελαϊκή υποδομή που είναι συνδεδεμένη με το πετρέλαιο και χρυσό και όχι πλέον στο δολάριο ΗΠΑ! Και αυτό θα δήμανε…ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

Δείτε τώρα την εκπομπή!!!.. 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr