Home Greek News Υπάρχουν πληροφορίες ότι πέθανε ο Παναγιώτης Τουλάτος σε ηλικία 74 χρονών!!!

Υπάρχουν πληροφορίες ότι πέθανε ο Παναγιώτης Τουλάτος σε ηλικία 74 χρονών!!!

by _
0 comment 987 views

Υπάρχουν πληροφορίες ότι πέθανε ο Παναγιώτης Τουλάτος σε ηλικία 74 χρονών!!!

Έφυγε ο ερευνητής Παναγιώτης Τουλάτος | Η τελευταία του εκπομπή στις 11 Φεβ 2023

AMAZING DIO

Apr 10, 2023  #ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ #ΤΟΥΛΑΤΟΣ #ΕΚΠΟΜΠΗ

Από την σελίδα του Βασίλη Μπαντιδη 

«Με λύπη πληροφορήθηκα πριν από λίγο πως τελικά επιβεβαιώνεται ότι πέθανε ο Παναγιώτης Τουλάτος!…’Έφυγε” μου μετέφεραν φίλοι που ήξεραν καλά τον Παναγιώτη σήμερα το πρωί μετά από περίπου 30 ημέρες προβλήματος με την υγεία του! 

Ο Παναγιώτης Τουλάτος ήταν ένα θρυλικός ερευνητής που μετέφερε γνώση και άνοιξε πεδία αναζήτησης στους σύγχρονους Έλληνες που ποτέ πριν αυτός τα αναδείξει δεν είχαν γνωστοποιηθεί στο Ελληνικό κοινό!Από τις αξέχαστες εκπομπές των αρχών  της δεκαετίας του 1990 με τον Μυλωνά μέχρι την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές του Κώδικα Μυστηρίων!Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει -ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του!»

ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΔΕΡΦΈ ΜΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του το κανάλι μας σήμερα ανεβάζει την τελευταία του εκπομπή για να γνωρίσουν οσοι δεν τον ήξεραν τον Λογο του Παναγιωτη Τουλατου

#ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ #ΤΟΥΛΑΤΟΣ #ΕΚΠΟΜΠΗ 

Βιογραφικό

Παναγιώτης Τουλάτος 

http://x-webpage.blogspot.com/2015/10…

Ο Παναγιώτης Α. Τουλάτος, Κεφαλλήνας στην καταγωγή, γεννήθηκε το 1949 στην Πάτρα. Μεγαλωμένος στο πρώην Βελγικό Κονγκό, έως ότου επαναπατρισθεί ήδη είχε τις πρώτες ουσιαστικές επαφές του με ανέκδοτα έργα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, λαμβάνοντας έτσι το πρώτο “βάπτισμα πυρός” στην Αληθινή Γνώση.

Ως το 1977 ακολούθησε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον καλλιτεχνικό χώρο (τραγουδιστής), όμως, απαρνούμενος τη δόξα και τα χρήματα του επαγγέλματός του, από το 1977 στράφηκε στον τομέα της έρευνας και της αναζήτησης για θέματα που απασχολούσαν τον ίδιο, αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.

Έχοντας ως επίκεντρο των αναζητήσεών του: τα Ιεροσόλυμα, το Σινά, την Αίγυπτο, την Ινδία, το Θιβέτ, την έρημο Γκόμπι, το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Ρώμη, ταξιδεύει σε όλον τον Πλανήτη, επισκέπτεται τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου, έρχεται σε επαφή με ισχυρές πνευματικές προσωπικότητες, εισχωρεί σε Άβατα και Μυστικούς Τοπους Γνώσης, θωρακίζοντας με ισχυρά επιχειρήματα κι ατράνταχτα τεκμήρια τις πρωτοποριακές φιλοσοφικές θεωρίες του.

Eμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, όπου αναπτύσσει πολλά από τα ενδιαφέροντα θέματα που υπάρχουν στα βιβλία του

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

X News 

Αόρατος 

Agenda 21 

ΜΥΘΩΔΙΑ 

Κούφια Γη 

Codex Alimentarius 

Σίβυλλες

Σελήνη 

Ατλαντίδα 

Πάπας

Area 51

Bilderberg 

Αεροψεκασμοί 

Αποκάλυψη του Ιωάννη 

Οικουμενισμός

Ταυτότητες 

Blue Beam

UFO-ΑΤΙΑ 

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός 

Άγιος Παϊσιος 

Γοργόνες 

Καινή Διαθήκη 

Ναός Σολομώντα 

Φάκελος Μυθωδία

Φάκελος Area 51

Φάκελος Blue Beam

Φάκελος Κούφια Γη 

Φάκελος Αεροψεκασμοί

Φάκελος Ατλαντίδα

Φάκελος Γοργόνες

Φάκελος Άγιοι Πατέρες

Φάκελος Henry Kissinger

Φάκελος Πάπας

Φάκελος Σελήνη

Φάκελος Σίβυλλες

Φάκελος Agenda 21

Φάκελος Codex Alimentarius

Φάκελος UFO-ΑΤΙΑ

Φάκελος Τουλάτος

Τα Video Του Αόρατου

WEBSITE http://x-webpage.blogspot.com/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr